Marien-Kreuger.jpeg

Per 1 september verwelkomt JAMES Autoservice Marien Kreuger als nieuwe algemeen directeur.

JAMES Autoservice, het professionele onderhoudslabel voor universeel zakelijk en particulier onderhoud, zet de groeiambities kracht bij met de aanstelling van Marien Kreuger als nieuwe algemeen directeur. Na het vertrek van Denis van Altena eind 2020, en acht maanden interimperiode onder leiding van Eric Vousten, gaat JAMES Autoservice dit najaar met nieuwe energie aan de slag voor verdere groei.

Automan met rijke lease-ervaring

Kreuger (53) is een echte automotive-man met een brede ervaring en een goede staat van dienst in de leasewereld. Hij bekleedde al diverse functies in de leasemarkt en was in zijn laatste rol operationeel directeur bij Arval, onderdeel van BNP Paribas Group. Kreuger brengt niet alleen leasekennis mee naar JAMES, maar heeft ook een duidelijke visie op mobiliteit in het algemeen en kwalitatief goed merk-universeel onderhoud in het bijzonder.

Heldere visie

Kreuger heeft een heldere kijk op de koers die hij met JAMES Autoservice wil kiezen. “Het speelveld van mobiliteit en onderhoud verandert sterker en sneller dan ooit. Niet alleen door de snelle opkomst van elektrisch rijden en nieuwe technologieën, maar ook door de veranderende krachtsverhoudingen in de markt van service, onderhoud en reparaties. Het is zaak om alle schakels in die keten optimaal op elkaar te laten aansluiten. De lessen van meer dan 30 jaar automotive en leasing – en de grondige kennis van inkoop, ROB en processen – gaan daar zeker bij helpen.”

Zakelijk en particulier

Ook over zijn ambities is Kreuger duidelijk: “Samen met het complete JAMES-team in Nederland – de collega’s op het hoofdkantoor én alle inmiddels 75 ondernemers en vestigingen – wil ik deze geweldige groene formule de komende tijd verder uitbouwen en laten groeien. Richting zakelijke én particuliere klanten. De huidige markt biedt daarvoor boeiende kansen. We gaan met JAMES actief het voortouw nemen in kwaliteit, technologische ontwikkeling en innovatie. We gaan samen met leasemaatschappijen en fleetowners steeds slimmere proposities ontwikkelen voor onderhoud en reparatie. En we gaan JAMES in de komende tijd ook bij de groeiende markt van particuliere klanten nog steviger op de kaart zetten.”

Verder ontwikkelen

Het bestuur van de Coöperatie van JAMES Autoservicebedrijven is blij met de komst van Kreuger. Dennis van Gend, voorzitter van de Coöperatie: “We hebben een sterk netwerk waar we trots op zijn. De markt verandert en wij moeten dus mee veranderen. Professionaliteit, service en relevantie zijn daarbij sleutelwoorden. Eric heeft met ons de afgelopen tijd hard daaraan gewerkt en wij danken hem daarvoor. We zijn ervan overtuigd dat Marien de juiste man is om JAMES verder te ontwikkelen tot een sterke en blijvend succesvolle formule voor de toekomst voor zakelijk en particulier onderhoud.”