Samenwerking Moobi en JAMES

Samenwerking met Moobi

De automotive branche is volop in beweging. Er is veel te doen rondom elektrisch rijden en nieuwe vormen van mobiliteit. Daarbij komen er ook veel nieuwe merken op de markt, van wie we een aantal jaren geleden nog niet gehoord hadden. Moobi speelt daar handig op in, door auto’s te verbinden aan haar eigen netwerk en samenwerkingen aan te gaan met grote betrouwbare partners en op die manier snel oplossingen te implementeren die passen bij de snelgroeiende behoefte aan nieuwe mobiliteit. Niet alleen bij gebruikers, maar ook bij universele garagisten.


Klaar voor toekomstige ontwikkelingen

Middels de samenwerking met Moobi worden medewerkers van JAMES regelmatig getraind op het gebied van elektrische en plug-in voertuigen en bieden we onder andere laadpalen met een verdienmodel. Hierdoor blijven de JAMES medewerkers op de hoogte van de laatste technieken.

Meer over Moobi
capelle-local-hero.jpg

Het alternatief voor de dealer

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland.

Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG.