iStock-467923700 kopie.jpg

Werken bij JAMES

Wij zijn altijd op zoek naar goed en gemotiveerd personeel. Mensen die graag in een fanatiek, klein en gezellig team willen samenwerken.

Stagiair(e) mbo4/hbo marketing & communicatie

JAMES Autoservice heeft op het hoofdkantoor in Hilversum plek voor een enthousiaste mbo4/hbo-student. Heb jij een studie richting marketing & communicatie lees dan verder!

Interesse? lees meer!
Marketing

Vacature junior office manager

Voel jij je thuis in een groeiende, dynamische en zelfsturende werkomgeving? Sta je aan het begin van je carrière en wil je een kans krijgen om te doen waar je goed in bent of wilt worden? Steek je graag je handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse? Lees meer.
Marketingteam.jpg

(junior) Marketing en communicatie medewerker

Lijkt het je leuk om de marketingmiddelen van JAMES inhoud en vorm te geven? Kun je een nieuwsbrief maken die iedereen wil lezen, omdat deze zó goed is vormgegeven en geschreven? Ben je creatief en vind je het fijn om te werken aan onze website, zodat deze nog effectiever wordt? Sta je aan het begin van je carrière en wil je een kans krijgen om te doen waar je goed in bent of wilt worden? Steek je graag je handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(junior) marketing & communicatie medewerker
2207 vacature junior marketing medewerker.png

Vacature autotechnicus in Breda

Meegroeien met de echte nieuwe mobiliteitsverandering? Wij zoeken een gemotiveerde autotechnicus in Breda.

Interesse? Lees meer.
Breda_Nieuwe-signing

Vacature autotechnicus/ APK Keurmeester in Capelle aan den IJssel

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in Capelle aan den IJssel? 

Dan zijn wij op zoek naar jou! Je sleutelt aan alle automerken, je bent ambitieus, communicatief vaardig en je krijgt energie van nieuwe uitdagingen. Bij JAMES Smits krijg je standaard een prima werksfeer, leuke collega’s, beschikking over een professionele werkplaats, opleidingsmogelijkheden en uitstekende secundaire voorwaarden...

Interessse? Lees meer
Capelle voorzijde.JPG