Wijzende vinger.png

Werken bij JAMES

Wij zijn altijd op zoek naar goed en gemotiveerd personeel. Mensen die graag in een fanatiek, klein en gezellig team willen samenwerken.
Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Maar denk jij dat je past in ons bedrijf, laat dan geheel vrijblijvend je CV en brief met motivatie achter t.a.v. Marlies Pestman.

Neem contact op

Het JAMES team

Wij zijn JAMES Autoservice. Dé merk onafhankelijke auto-onderhoudsketen voor universeel onderhoud met 70 vestigingen verspreid door heel Nederland. Ons hoofdkantoor in Hilversum ondersteunt dagelijks met een hecht team de aangesloten franchisenemers. Wij werken voor particuliere klanten en voor nagenoeg alle leasemaatschappijen van Nederland.

Wij bouwen aan een sterk merk

Wij hebben de ambitie om in de particuliere en zakelijke markt een sterk merk te bouwen en daarmee een belangrijke marktpositie in te nemen. Dit willen we bereiken door een goede online strategie, landelijke marketingcampagnes en door onze local heros/vestigingen te versterken en ondersteunen. Tevens willen we op een kwalitatieve manier groeien in het aantal JAMES vestigingen.

capelle-local-hero.jpg

Het alternatief voor de dealer

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland.

Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG.