Team

(junior) marketing & communicatie medewerker

JAMES zoekt versterking! Wij zijn op zoek naar een creatieve marketingmedewerker met DTP-skills om samen met onze marketingmanager het merk JAMES te versterken in de markt. Geen dag is hetzelfde.

Lijkt het je leuk om de marketingmiddelen van JAMES inhoud en vorm te geven? Kun je een nieuwsbrief maken die iedereen wil lezen, omdat deze zó goed is vormgegeven en geschreven? Ben je creatief en vind je het fijn om te werken aan onze website, zodat deze nog effectiever wordt? Sta je aan het begin van je carrière en wil je een kans krijgen om te doen waar je goed in bent of wilt worden? Steek je graag je handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn JAMES Autoservice. Dé merk onafhankelijke auto-onderhoudsketen voor universeel onderhoud met bijna 80 vestigingen verspreid door heel Nederland. Ons hoofdkantoor in Hilversum ondersteunt dagelijks met een hecht team de aangesloten franchisenemers. Wij werken voor particuliere klanten en voor nagenoeg alle leasemaatschappijen van Nederland. Wij hebben de ambitie om in de particuliere en zakelijke markt een sterk merk te bouwen en daarmee een belangrijke marktpositie in te nemen. Dit willen we bereiken door een goede onlinestrategie, landelijke marketingcampagnes en door onze local heros/vestigingen te versterken en ondersteunen op het gebied van lokale marketing. Tevens willen we op een kwalitatieve manier groeien in het aantal JAMES-vestigingen.

JAMES groene hart (002).png

De volgende skills komen goed van pas of ben je bereid te leren:

 • Handig met Adobe Creative Cloud (Photoshop, InDesign, Illustrator)
 • Beheren websites en intranet (WordPress, Django)
 • Werken met MailChimp
 • Kennis van SEO, SEA, Google Analytics
 • Communicatief sterk
 • Hands-on, pro-actief
 • Werken in een team
 • Goede kennis Nederlandse taal

Vragen

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem gerust contact op!

Contact

Wat bieden wij?

 • Een tof team om in te werken
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien
 • De kans om te doen waar je goed in bent en goed in wilt worden
 • Prima arbeidsvoorwaarden

Je gaat werken in een groeiende organisatie en krijgt veel vrijheid om jouw functie naar eigen inzicht in te vullen. Samen met onze marketingmanager maak je een planning van de werkzaamheden en deze bespreken we wekelijks in overleg. Werkzaamheden als het aanpassen van een advertentie, het organiseren van een foto-shoot, het begeleiden van drukwerk en het bijhouden van intranet zijn voorbeelden van werkzaamheden. Natuurlijk krijg je een marktconforme beloning en zorgen wij voor een laptop. Als onderdeel van je werkzaamheden bezoek je af en toe onze vestigingen.

Marketingteam.jpg

Interesse?

Wij zien je reactie inclusief je CV graag tegemoet op marketing@jamesautoservice.nl ter attentie van Denise Roos. Wat kun je van ons verwachten als je reageert? Binnen een dag reactie dat we je sollicitatie hebben ontvangen en je hoort binnen 2 weken of we met je in gesprek willen gaan. Heb je hierover vragen, neem gerust contact op of klik eens door onze website.