Wijzende vinger.png

Stagiair marketing

Maak jij samen met onze marketingmanager een plan van aanpak om de JAMES vestigingen te ondersteunen in hun lokale marketingvraagstukken? Lijkt het je leuk om de uitingen van JAMES inhoud en vorm te geven? Combineer jij een stage-opdracht met een kans om te doen waar je goed in bent of wilt worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn JAMES Autoservice. Dé merk onafhankelijke auto-onderhoudsketen voor universeel onderhoud met 78 vestigingen verspreid door heel Nederland. Ons hoofdkantoor in Hilversum ondersteunt dagelijks met een hecht team de aangesloten franchisenemers. Wij werken voor particuliere klanten en voor nagenoeg alle leasemaatschappijen van Nederland.

Wij hebben de ambitie om in de particuliere en zakelijke markt een sterk merk te bouwen en daarmee een belangrijke marktpositie in te nemen. Dit willen we bereiken door een goede onlinestrategie, landelijke marketingcampagnes en door onze local heros/vestigingen te versterken en ondersteunen. We willen daarnaast op een kwalitatieve manier groeien in het aantal JAMES-vestigingen.

Wat bieden wij?

- Een tof team om in te werken

- Ervaring op het gebied van marketing en communicatie

- Ruimte om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien

- De kans om te doen waar je goed in bent en goed in wilt worden

- Prima arbeidsvoorwaarden

Je gaat werken in een groeiende organisatie. Samen met onze marketingmanager maak je een planning van de werkzaamheden en deze bespreken we wekelijks in overleg. Natuurlijk krijg je een marktconforme beloning en zorgen wij voor een laptop en goede koffie ;-).

Interesse?

Wij zien je reactie inclusief je CV graag tegemoet ter attentie van Wijkje Stegen naar marketing@jamesautoservice.nl. Wat kun je van ons verwachten als je reageert? Binnen een dag reactie dat we je sollicitatie hebben ontvangen en je hoort binnen 2 weken of we met je in gesprek willen gaan.

Regiobijeenkomsten.png