Stagiair(e) mbo4/hbo marketing & communicatie

JAMES Autoservice heeft op het hoofdkantoor in Hilversum plek voor een enthousiaste mbo4/hbo-student. Doe jij een studie richting marketing & communicatie lees dan verder!

Wat ga je doen?

Voor ons hoofdkantoor in Hilversum zijn wij opzoek naar een stagiair(e). Ben je opzoek naar een omgeving die iedere dag anders is, waar je creatief kan meedenken over allerlei campagnes en content en het ook nog leuk vind om het zelf te maken dan zit je bij ons op de juiste plek. Of het nu uitingen zijn op onze social media, marketing content voor onze nieuwsbrieven, signing voor onze vestigingen, de website, een campagne op de radio of landelijke marketing: je gaat het allemaal meemaken.

Wat vragen wij?

  • Een mbo niveau 4/hbo-student die op zoek is naar een stage op het snijvlak van marketing/communicatie
  • Creativiteit
  • Ervaring met Photoshop en InDesign
  • Digitaal gedreven
  • Hands-on instelling

Wie zijn wij?

Wij zijn JAMES Autoservice. Dé merk onafhankelijke auto-onderhoudsketen voor universeel onderhoud met meer dan 75 vestigingen verspreid door heel Nederland. Ons hoofdkantoor in Hilversum ondersteunt dagelijks met een hecht team de aangesloten franchisenemers. Wij werken voor particuliere klanten en voor nagenoeg alle leasemaatschappijen van Nederland. Wij hebben de ambitie om in de particuliere en zakelijke markt een sterk merk te bouwen en daarmee een belangrijke marktpositie in te nemen. Dit willen we bereiken door een goede onlinestrategie, landelijke marketingcampagnes en door onze local heros/vestigingen te versterken en ondersteunen op het gebied van lokale marketing. Tevens willen we op een kwalitatieve manier groeien in het aantal JAMES-vestigingen.

Wat bieden wij?

Wij zijn een hecht team. Je kan rekenen op een leuke en leerzame meewerkstage. Vrijheid voor eigen creativiteit. Als je hier helemaal blij van wordt, laat het ons weten!

Vragen

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem gerust contact op!

Contact

Interesse?

Spreekt deze stage je aan en voldoe je aan de functie-eisen stuur je motivatie aan marketing@jamesautoservice.nl ter attentie van Denise Roos. Wat kun je van ons verwachten als je reageert? Binnen een dag reactie dat we je sollicitatie hebben ontvangen en je hoort binnen 2 weken of we met je in gesprek willen gaan. Heb je hierover vragen, neem gerust contact op of klik eens door onze website.