Marketingteam.jpg

Vacature Allround Marketeer

JAMES zoekt versterking! Wij zijn op zoek naar een allround marketeer met communicatie skills om het merk JAMES te versterken.

Past deze functie bij jou?

Lijkt het je leuk om de marketingmiddelen van JAMES inhoud en vorm te geven? Kun je een nieuwsbrief maken die iedereen wil lezen, omdat deze zó goed is vormgegeven en geschreven? Ben je creatief en vind je het fijn om te werken aan onze website, zodat deze nog effectiever wordt? Heb je een HBO werk- en denkniveau en al wat werkervaring? Wil je uitgedaagd worden? Ben je flexibel en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Marketing 2.jpg
James Autoservice Ouwekerk

Wie zijn wij?

Wij zijn JAMES Autoservice. Dé merkonafhankelijke auto-onderhoudsketen voor universeel onderhoud met circa 75 vestigingen verspreid door heel Nederland. Ons hoofdkantoor in Hilversum ondersteunt dagelijks met een hecht team de aangesloten franchisenemers. Onze keten werkt voor particulieren en voor nagenoeg alle leasemaatschappijen van Nederland. Wij hebben de ambitie om in de particuliere en zakelijke markt een sterk merk te bouwen en daarmee een belangrijke marktpositie in te nemen. Dit willen we bereiken door een goede onlinestrategie, landelijke marketingcampagnes en door onze local heros op hun vestigingen te versterken en ondersteunen op het gebied van lokale marketing. Daarnaast willen we op een kwalitatieve manier groeien in het aantal JAMES-vestigingen.

De volgende skills komen goed van pas:

- handig met Adobe Creative Cloud (Photoshop, InDesign, Illustrator);

- beheren websites en intranet ;

- werken met MailChimp;

- kennis van SEO, SEA, Google Analytics;

- communicatief sterk;

- hands-on, pro-actief;

- werken in een team

- uitstekende kennis Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

- een tof team om in te werken;

- ruimte om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien;

- de kans om te doen waar je goed in bent en goed in wilt worden.

Je gaat werken in een groeiende organisatie en krijgt veel vrijheid om jouw functie naar eigen inzicht in te vullen. Natuurlijk krijg je een marktconforme beloning en zorgen wij voor een laptop. Als onderdeel van je werkzaamheden bezoek je af en toe onze vestigingen. Je bent 32 – 40 uur per week beschikbaar.

Interesse?

Wij zien je reactie inclusief je CV graag tegemoet op marketing@jamesautoservice.nlter attentie van Marlies Pestman. Wat kun je van ons verwachten als je reageert? Binnen een dag reactie dat we je sollicitatie hebben ontvangen en je hoort binnen 2 weken of we met je in gesprek willen gaan. Heb je hierover vragen, neem gerust contact op of klik eens door onze website.

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van deze vacature.

Marketing.jpg