Corona.jpg

Vestigingen zijn geopend.

De werkplaats en de showroom zijn open en wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. De gezondheid van onze klanten en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Veiligheid voorop

Ook bij JAMES Autoservice hebben wij de veiligheid van onze klanten en medewerkers hoog in het vaandel staan. Wij volgen daarom de adviezen van het RIVM en de GGD en nemen extra voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van u en onze medewerkers te waarborgen. Wij zorgen ervoor dat extra aandacht besteed wordt aan de hygiëne van onze werkomgeving en uiteraard uw auto.

Wij hebben daarom de volgende maatregelen getroffen.

  • Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand.
  • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.
  • Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.
  • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
  • U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers zullen u geen hand geven en zullen afstand bewaren.

Heeft uw auto onderhoud, APK of reparatie nodig en komt u liever niet naar onze vestiging? Bij JAMES Autoservice kunt u gebruik maken van haal- en brengservice. Om onze medewerkers en uzelf zoveel mogelijk te beschermen worden de volgende regels in acht genomen bij het ophalen van uw auto:

  • Onze chauffeurs houden een gepaste afstand bij het ophalen en afleveren van uw auto;
  • Onze medewerkers zorgen ervoor dat er extra aandacht wordt besteed aan de hygiëne van de werkomgeving en uw auto. Onze medewerkers maken gebruik van handschoenen, stoel- en stuurhoezen;
  • Bij ophalen en afleveren van uw auto worden de handgrepen en het stuur gereinigd.

Ook in deze roerige tijd staan onze medewerkers voor u klaar, zodat u straks weer veilig de weg op kunt.

Contact
almere-local-hero.jpg

Het alternatief voor de dealer

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland.

Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG.