JAMES Autoservice BMF Roermond

Welkom bij JAMES Autoservice BMF Roermond, de merkonafhankelijke auto- en serviceformule voor personenauto’s en bestelwagens van alle merken, typen en bouwjaren. Zowel particulieren als leaserijders kunnen terecht bij JAMES voor bijvoorbeeld een APK, grote beurt, banden en velgen.

Auto-onderhoud

Maak eenvoudig en snel een online afspraak voor uw APK. Ook voor een onderhoudsbeurt zoals een grote- of kleine beurt, aircoservice of een reparatie aan uw auto bent u bij JAMES Autoservice BMF Roermond aan het juiste adres. 

Banden en velgen

U kunt ook terecht voor uw nieuwe banden en velgen bij JAMES Autoservice BMF Roermond. Maak direct een online afspraak bij onze vestiging. 

Haal- en brengservice

Bij JAMES Auto Service BMF Roermond profiteert u van haal- en brengservice bij zakelijk onderhoud. JAMES haalt uw auto voor de deur op en brengt de auto na de werkzaamheden, geheel gereinigd, weer terug. 

Occasions

JAMES biedt u tevens een ruim aanbod occasions. JAMES hecht veel waarde aan de kwaliteit van deze occasions. Consumenten die een occasion kopen, kunnen daarom rekenen op een eerlijk advies en gegarandeerde kwaliteit. 

Tot ziens bij JAMES Autoservice BMF Roermond!