JAMES Auto Service Den Bosch

Welkom bij JAMES Auto Service Den Bosch, de merkonafhankelijke auto- en serviceformule voor personenauto’s en bestelwagens van alle merken, typen en bouwjaren. Zowel particulieren als leaserijders kunnen terecht bij JAMES voor bijvoorbeeld een APK, grote beurt, banden en velgen.

Auto-onderhoud

Maak eenvoudig en snel een online afspraak voor uw APK. Ook voor een onderhoudsbeurt zoals een grote- of kleine beurt, aircoservice of een reparatie aan uw auto bent u bij JAMES Auto Service Den Bosch aan het juiste adres. 

Banden en velgen

Ook kunt u uw nieuwe banden en velgen laten monteren bij JAMES Auto Service Den Bosch. Maak direct een online afspraak bij onze vestiging. 

Haal- en brengservice

Bij JAMES Auto Service Den Bosch profiteert u van haal- en brengservice. JAMES haalt uw auto voor de deur op en brengt de auto na de werkzaamheden, geheel gereinigd, weer terug. 

Occasions

JAMES biedt u tevens een ruim aanbod occasions en JAMES hecht veel waarde aan de kwaliteit van deze occasions. Consumenten die een occasion kopen, kunnen daarom rekenen op een eerlijk advies en gegarandeerde kwaliteit. 

Tot ziens bij JAMES Auto Service Den Bosch!