JAMES Autoservice Goedbloed

Welkom bij JAMES Autoservice Goedbloed in Zierikzee hét merkonafhankelijke auto- en servicebedrijf op Schouwen Duiveland voor personenauto's en bestelwagens voor alle merken, typen en bouwjaren. Zowel particulieren als leaserijders kunnen terecht bij ons voor bijvoorbeeld een APK, reparatie, onderhoudsbeurt, banden en velgen, aircoservice of onderhoud voor uw camper, caravan of aanhangwagen.

Onze lijfspreuk is niet voor niets; Sterk in Elk Merk!

Als een rode draad lopen kwaliteit, betrouwbaarheid en mobiliteit door ons bedrijf heen. Onze totale bedrijfsvoering draait om u als klant, wij denken graag met u mee in diverse oplossingen om uw auto veilig op weg te helpen. Wij bespreken samen met u onze reparatieadviezen en beginnen pas met repareren of onderhouden nadat u toestemming hiervoor heeft gegeven. Ook is onze facturatie 100% transparant. 

Kijk voor uitgebreide informatie over ons bedrijf en medewerkers op www.autogoedbloed.nl

Auto-onderhoud

Maak eenvoudig en snel een online afspraak in onze werkplaats voor bijvoorbeeld de APK. Ook voor een onderhoudsbeurt zoals een grote- of kleine beurt, aircoservice of een reparatie aan uw auto bent u bij JAMES Autoservice Goedbloed in Zierikzee aan het goede adres. 

Pechhulp inbegrepen bij een onderhoudsbeurt

Kenmerkend en exclusief voor klanten bij JAMES Autoservice Goedbloed in Zierikzee is dat u, na een kleine of grote onderhoudsbeurt, pechhulp via Route-Mobiel ontvangt zonder meer kosten waardoor u verzekerd bent van pechhulp in Nederland en Europa en ook bij u thuis voor de deur mocht u onverhoopt problemen aan de auto ondervinden. Hierdoor kunt u al snel €150,- per jaar besparen op uw huidige pechhulp verzekering. 

Banden en velgen

Ook voor uw autobanden en lichtmetalen velgen kunt u terecht bij JAMES Autoservice Goedbloed. Eerlijke prijzen en keuze uit A-segment banden of een goedkoper type band indien u wat minder kilometers maakt met uw auto. Maak nu direcht een online afspraak bij onze vestiging. 

Haal- en brengservice

Kenmerkend is dat bij ons de klant centraal staat. Alle klanten kunnen rekenen op betrouwbaar en vakkundig onderhoud, persoonlijke service en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Bij ons profiteert u ook van haal- en brengservice bij onderhoud, reparatie of APK.

Occasions

Wij bieden u tevens een ruim aanbod kwaliteit occasions. Consumenten en bedrijven die een occasion bij ons kopen, kunnen rekenen op een eerlijk advies en gegarandeerde kwaliteit. 

Nieuwe auto's

Ook indien u een nieuwe auto wilt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij onafhankelijk advies kunnen geven vinden wij de beste auto die bij u past. Door onze goede samenwerking met dealers en importeurs kunnen wij u een eerlijke prijs bieden.