JAMES Autoservice Lokhorst-Zoet

Welkom bij JAMES Auto Service Lokhorst-Zoet in Elburg

De merkonafhankelijke auto- en serviceformule voor personenauto’s en bestelwagens van alle merken, typen en bouwjaren. Zowel particulieren als leaserijders kunnen terecht bij ons voor bijvoorbeeld een APK, onderhoudsbeurt, aircoservice en banden.

Auto-onderhoud

Onze moderne werkplaats is voorzien van de nieuwste apparatuur. Of het nu gaat om het onderhoud van uw auto, reparatie of andere werkzaamheden.. alles is er op ingericht om u zo veel mogelijk te ontzorgen.

Onmisbaar hierbij is natuurlijk goed en gemotiveerd personeel. Al onze gecertificeerde monteurs worden continu geschoold om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Daarnaast wordt per individuele auto bekeken welk onderhoud uw auto precies nodig heeft. Dit gebeurt op basis van de leeftijd van de auto en de actuele kilometerstand. De standaard grote en kleine beurten bestaan dus niet meer. Hiermee voorkomt u dat er onnodig onderdelen worden vervangen terwijl dat niet nodig is.

Banden - Velgen

Nieuwe banden nodig? Wij kunnen u daar perfect in adviseren. Naast de scherpe prijs voor deze banden, kunnen de banden snel worden gemonteerd en gebalanceerd wanneer u ze onder uw auto laat zetten.

Daarnaast is ook opslag van winter-/zomerbanden mogelijk bij ons. Deze worden schoongemaakt en voorzien van uw naam en kenteken + de profieldiepte van de betreffende band. Uiteraard zijn ze bij ons verzekerd tegen diefstal en schade. Als het weer bandenwisseltijd is stellen wij u hiervan automatisch tijdig op de hoogte. Inmiddels liggen er al tientallen sets in opslag. Het gemak voor u als klant is bijzonder groot. Geen gesleep met vaak vieze, zware banden. Vooraf hoort u van ons als uw banden aan vervanging toe zijn, om zo te voorkomen dat u onveilig de weg op gaat.

Halen en brengen

Kenmerkend voor James is dat de klant centraal staat. Dat betekent dat u ook profiteert van haal- en brengservice bij groot onderhoud. 

Occasions

JAMES Autoservice Lokhorst-Zoet is gespecialiseerd in A-kwaliteit jong gebruikte occasions. Wij hebben altijd een ruim aanbod aan occasions staan, elk geselecteerd aan de hand van onze kwaliteitseisen. Alleen de hoogste kwaliteit voor u. U kunt dan ook rekenen op eerlijk advies en gegarandeerde kwaliteit.

Tot ziens bij JAMES Autoservice Lokhorst-Zoet in Elburg!