JAMES Autoservice Auto van Dijck

Welkom bij JAMES Autoservice Auto van Dijck in Hapert, de merkonafhankelijke auto- en serviceformule voor personenauto’s en bestelwagens van alle merken, typen en bouwjaren. Zowel particulieren als leaserijders kunnen terecht bij JAMES voor bijvoorbeeld een APK, grote beurt, banden en velgen.

Auto-onderhoud

Maak eenvoudig en snel een online afspraak voor uw APK. Ook voor een onderhoudsbeurt zoals een grote- of kleine beurt, aircoservice of een reparatie aan uw auto bent u bij JAMES Autoservice Auto van Dijck in Hapert aan het goede adres. 

Banden en velgen

Ook voor uw autobanden en lichtmetalen velgen kunt u terecht bij JAMES. U kunt uw nieuwe banden en velgen laten monteren bij JAMES Autoservice Auto van Dijck in Hapert. Maak nu direct een online afspraak bij de vestiging. 

Haal- en brengservice

Kenmerkend voor JAMES is dat de klant centraal staat. Alle klanten kunnen rekenen op betrouwbaar en vakkundig onderhoud, persoonlijke service en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Bij JAMES profiteert u ook van haal- en brengservice bij onderhoud. 

Occasions

JAMES biedt u tevens een ruim aanbod occasions. JAMES hecht veel waarde aan de kwaliteit van deze occasions. Consumenten die een occasion kopen, kunnen daarom rekenen op een eerlijk advies en gegarandeerde kwaliteit.

Tot ziens bij JAMES Autoservice Auto van Dijck in Hapert!