JAMES Autoservice Jawes Ede

Welkom bij JAMES Autoservice “Auto Jawes Ede”, de merk-onafhankelijke auto- en serviceformule voor personenauto’s en bestelwagens van alle merken, typen en bouwjaren. Zowel particulieren als leaserijders kunnen terecht bij JAMES voor bijvoorbeeld een APK, grote beurt, banden en velgen. Naast James Autoservice zijn wij ook Skoda en Subaru Service Dealer.

Auto-onderhoud

Maak eenvoudig en snel een online afspraak voor uw APK. Ook voor een onderhoudsbeurt zoals een grote- of kleine beurt, aircoservice of een (schade) reparatie aan uw auto bent u bij JAMES Autoservice “Auto Jawes Ede” aan het juiste adres. 

Banden en velgen

Ook kunt u uw nieuwe banden en velgen laten monteren bij JAMES Autoservice “Auto Jawes Ede”. Maak direct een online afspraak bij onze vestiging. In ons pand hebben wij een bandenhotel voor opslag van uw zomer en/of winterbanden.

Haal- en brengservice

Bij JAMES Autoservice “Auto Jawes Ede” profiteert u van haal- en brengservice bij groot onderhoud. JAMES haalt uw auto voor de deur op en brengt de auto na de werkzaamheden weer terug. Liever zelf rijden? Maak dan gebruik van onze gratis leenauto of leenfiets. 

Occasions

JAMES biedt u tevens een ruim aanbod occasions en JAMES hecht veel waarde aan de kwaliteit van deze occasions. Consumenten die een occasion kopen, kunnen daarom rekenen op een eerlijk advies en gegarandeerde kwaliteit. Diverse occasions zijn voorzien van het 100% onderhouden certificaat. 

Tot ziens bij JAMES Autoservice “Auto Jawes Ede”!