JAMES Autoservice Jedi, Zeewolde

Welkom bij JAMES Autoservice Jedi in Zeewolde, uw expert in Volkswagen, Audi, SEAT en Skoda en specialist in onderhoud, reparatie en leasing van alle automerken. Zowel particulieren als leaserijders kunnen terecht bij JAMES Autoservice Jedi voor o.a. APK, onderhoud- en reparatie, banden- en airco service.

Méér dan 50 jaar ervaring in service

Met méér dan 50 jaar ervaring in service in de autobranche kunt u bij JAMES Autoservice Jedi rekenen op betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Het motto is in die jaren onveranderd gebleven: met een volledige inzet zorgt JAMES Autoservice Jedi voor een klantwaardige behandeling voor iedere klant. Dat merkt u direct wanneer u bij ons binnenstapt en contact met ons opneemt. 

Auto-onderhoud

Maak eenvoudig en snel een online afspraak voor uw APK, onderhoudsbeurt, aircoservice of een reparatie aan uw auto. U bent bij JAMES Autoservice Jedi aan het juiste adres voor al uw mobiliteitswensen. 

Haal- en brengservice

Bij JAMES Autoservice Jedi profiteert u ook van haal- en brengservice bij zakelijk onderhoud. JAMES haalt uw auto voor de deur op en brengt de auto na de werkzaamheden, geheel gereinigd, weer terug.

Occasions

JAMES Autoservice Jedi biedt u tevens een ruim aanbod occasions. Consumenten die een occasion kopen kunnen daarom rekenen op een eerlijk advies en gegarandeerde kwaliteit. 

Graag tot ziens bij JAMES Autoservice Jedi in Zeewolde!