JAMES Autoservice Oud-Beijerland

Welkom bij JAMES Autoservice Oud-Beijerland, de merkonafhankelijke auto- en serviceformule voor personenauto’s en bestelwagens van alle merken, typen en bouwjaren. Zowel particulieren als leaserijders kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld een APK, grote beurt, banden en velgen.

Auto-onderhoud

Maak eenvoudig en snel een online afspraak voor uw APK. Ook voor een onderhoudsbeurt zoals een grote- of kleine beurt, aircoservice of een reparatie aan uw auto bent u bij JAMES Autoservice Oud-Beijerland aan het juiste adres. 

Banden en velgen

Voor uw autobanden en lichtmetalen velgen kunt u terecht bij JAMES Autoservice Oud-Beijerland. Ook uw nieuwe banden en velgen kunt u laten monteren bij JAMES. Maak nu direct een online afspraak bij onze vestiging.  

Haal- en brengservice

Kenmerken voor JAMES is dat de klant centraal staat. Alle klanten kunnen rekenen op betrouwbaar en vakkundig onderhoud, persoonlijke service en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij JAMES Autoservice Oud-Beijerland profiteert u ook van haal- en brengservice bij zakelijk onderhoud. Wij halen uw auto voor de deur op en brengen de auto na de werkzaamheden, geheel gereinigd, weer terug. 

Occasions

JAMES biedt u een ruim aanbod occasions. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van deze occasions. Consumenten die een bij ons een occasion kopen, kunnen daarom rekenen op een eerlijk advies en gegarandeerde kwaliteit. 

Tot ziens bij JAMES Autoservice Oud-Beijerland!