Voor fleetowners

Als universeel autoservicebedrijf biedt JAMES Auto Service u gemak en kostenbesparing ten opzichte van een dealer, door onze scherpe tarieven en service op maat. We onderhouden alle merken en typen auto's, waardoor u uw totale wagenpark in één hand houdt.

Hoe werkt het voor u als fleetowner?

JAMES is uw onderhoudspartner voor personenauto's en bestelwagens van alle merken, typen en bouwjaren. Onze scherpe tarieven, persoonlijke service en korte wachttijden maken JAMES tot uw ideale partner op het gebied van onderhoud, reparatie en APK.

Haal- en brengservice

JAMES biedt haal- en brengservice, waardoor de berijder kan doorwerken tijdens het onderhoud aan zijn auto. De auto wordt van binnen en van buiten schoongemaakt en op de afgesproken tijd en locatie weer afgeleverd.

JAMES zorgt voor een 'leven zonder autozorgen', ook voor de zakelijke rijder. JAMES werkt voor lease-maatschappijen en fleet owners en u kunt makkelijk en snel een online afspraak maken.

Uw voordelen bij JAMES

  • 24 uur per dag een afspraak inplannen via onze website
  • Landelijke dekking
  • U kunt altijd binnen 5 werkdagen bij ons terecht
  • Een gratis haal- en brengservice voor uw auto vanaf een door u gewenste locatie en tijdstip
  • Onderhoud volgens fabrieksspecificaties en met behoud van fabrieksgarantie
  • Na iedere onderhoudsbeurt wordt uw auto gewassen en uitgezogen

Zelf langsrijden is natuurlijk ook mogelijk. Iedere JAMES vestiging heeft een wachtruimte met Wifi en koffie.

Meer informatie

Mocht u de mogelijkheden voor uw wagenpark met ons willen bespreken, bel ons dan op 035-7600613 of stuur een e-mail naar info@jamesautoservice.nl