Ook voor camper onderhoud gaat u naar JAMES!

Zorgeloos op vakantie of city trip. Zorg voor goed onderhoud aan uw camper. Ook bij JAMES Autoservice kunt u hiervoor een afspraak maken. Onze specialisten zullen de juiste onderhoud uitvoeren zodat u weer kunt genieten van uw camper tijdens deze vakantie dagen!

Je ziet ze door het hele land, campers! Ze worden steeds populairder en door jong en oud gereden. Niet alleen in de zomervakantie, maar ook tijdens de wintersport, voorjaarsvakantie en een weekjes/ weekendjes weg.

Onderhoud van de camper

Wilt u zorgeloos op vakantie of een weekendtrip maken, zorg dan dat uw camper goed onderhouden is. Een groot deel van onze JAMES vestigingen kunnen camper onderhoud uitvoeren. Zij zorgen er voor dat uw camper in topconditie blijft!


Wat kijken de autotechnici van JAMES allemaal na?

  • Bandenspanning
  • Remmen
  • Vloeistoffen
  • Accu
  • Slangen, rubbers en riemen
  • Verlichting

Camper pauze en stilstand

Campers staan over het algemeen meer stil dan dat ze rijden. Het is aan te raden om af en toe een stukje te rijden met uw camper. Of hij nu binnen in een garage staat of buiten in weer en wind, in beide gevallen is dat niet goed voor de techniek.

Net als uw auto is het belangrijk dat de camper regelmatig rijd, zo voorkom je 'vierkante banden', roestvorming op de remmen en voor alle andere onderdelen is het goed om lekker gesmeerd te worden.

Ben je van plan met de camper op pad te gaan, maak dan vooraf nog even een controle afspraak bij uw JAMES vestiging. Zo kan uw vakantie zorgeloos van start gaan.

APK en servicebeurt

JAMES Autoservice onderhoud alle merken en daar hoort uw camper ook bij. Wij bieden vakkundig onderhoud en reparaties aan volgens fabrieksspecificaties. Zo zorgen wij ervoor dat de betrouwbaarheid van uw camper altijd blijft gewaarborgd.

Voor technisch onderhoud, reparaties en jaarlijkse APK gaat u naar JAMES Autoservice. Ook voor buscampers bent u bij JAMES aan het juiste adres.