Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen.

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Joep (A.A.M.) Hesseling 5 dagen geleden beoordeeld

Ontvangst was vriendelijk. Ik kwam voor de 1ste keer. Mijn zus en haar man zijn al >10 jaar klant en zij waren zeer tevreden. Daarom kwam ik ook. Ik mocht meekijken tijdens de werkzaamheden, en leerde daardoor veel nieuwe kanten, terwijl de auto al 59.500 km had gereden. Er werd een APK keuring uitgevoerd, iets eerder dan nodig, maar dat spaart tijd en kosten. De koffie was lekker en binnen 2 uur was ik weer onderweg. Joep Hesseling

Angelique Dubbeld 5 dagen geleden beoordeeld

Apk, kleine beurt, lampen en alles weer netjes bijgevuld. De auto was ook schoon na afloop. Heerlijk!

E. de Bruin 1 week geleden beoordeeld

Kleine check van nieuw gekochte auto en pechhulpservice verstrekt! Super geholpen.

Elisa Snijders 1 week geleden beoordeeld

Echt fantastische service, ik ben na een klapband op de snelweg erg snel en efficiënt geholpen door de garage en hun samenwerking met de ANWB. Tijdens het wachten kreeg ik een kopje koffie aangeboden door het vriendelijke aanwezige personeel. Voordat ik deze opgedronken had was mijn band eigenlijk alweer klaar. Ook de prijs is me alles meegevallen. Al met al zeker een aanrader deze garage!

G 1 week geleden beoordeeld

Als altijd: vriendelijk, meedenkend en betrouwbaar. Geweldige service.

Chr. Verkuijl 1 week geleden beoordeeld

goed

E.M Jurgens 1 week geleden beoordeeld

Al jaren onze vaste garage..Altijd top! Vriendelijke mensen , snelle service en...er wordt vooral meegedacht !! Qua prijs ook een hele schappelijke garage Sjapoo!

Marco Gerrits 1 week geleden beoordeeld

Het maken van een afspraak gaat erg eenvoudig, het contact is erg vriendelijk. Vooraf wordt je geinformeerd over eventuele reparaties waarbij men ook echt mee denkt met de klant. Goede informatie over de kosten en een snelle service. Topbedrijf.. !

J.W. Kerkhoff 1 week geleden beoordeeld

Fijne garage met vlotte afhandeling

Sturm, F.C. 1 week geleden beoordeeld

We worden altijd heel prettig geholpen door Heino van James Autoservice in Hoofddorp. Hij belt op tijd wat er aan de auto moet gebeuren, waarom en wat de kosten zijn. Indien nodig is de auto in 1 dag weer gereed. Vriendelijke service.

ella 2 weken geleden beoordeeld

Hele goede en snelle service , ook met de jaarlijkse APK keuring en grote en kleine beurten van de auto.

W Hendriks 2 weken geleden beoordeeld

Goede service,vriendelijke behandeling,ik was er voor een euvel,hebben na onderzoek gebeld wat de kosten waren en uitgelegd wat er gebeuren moest,mij netjes thuisgebracht en weer opgehaald toen de auto klaar was,en een extra service omdat mijn portier raam niet goed werkte, prima garage!

Marco van Dijk 2 weken geleden beoordeeld

Apk en vervangen van banden. Prima service . Rekening was alleen even schrikken.

Bianca de Roo 2 weken geleden beoordeeld

Mijn auto 1 mei gebracht voor de APK. Zoals altijd, een goede en snelle service. Voor de werkzaamheden vriendelijk te woord gestaan en is alles netjes uitgelegd. Zoals altijd weer zeer tevreden, auto rijd weer fijn!

sjaak van Rij 2 weken geleden beoordeeld

Werkelijk een professionele vak garage met een fantastische uitstraling als bedrijf. Dit geeft je ook een goed gevoel van zekerheid dat je auto hier goed wordt onderhouden en niet voor verassingen komt te staan. Kom hier nu reeds 3 jaar met uiterste tevredenheid. Ga zo door.

Geert-Henk Jansen 2 weken geleden beoordeeld

Cartechnics IJsselstein geeft altijd gehoor bij auto vragen en is super behulpzaam. Met de James Auto Service Pechhulp kunnen we weer een jaar zorgeloos vooruit.

Lloyd Muyden 2 weken geleden beoordeeld

Zoals altijd weet TOP kwaliteit geleverd! Chapeau

Leny Hartings 2 weken geleden beoordeeld

Fijne garage en fijn personeel!

wilma brons 3 weken geleden beoordeeld

Al jaren komen we bij James Autoservice in Hoofddorp. Wat ons betreft zal dit ook nog lang zo blijven. De communicatie is altijd heel duidelijk, er wordt actief meegezocht naar oplossingen, er staat altijd een leenauto of -fiets klaar en prijzen worden altijd netjes doorgegeven voordat overgegaan wordt tot reparatie. Duidelijkheid voor alles. Top service!

Eron Polak 3 weken geleden beoordeeld

Ik was er nog nooit geweest, maar ik ben blij verrast. Ze waren al sneller klaar dan verwacht met de beurt. Ik kon goed werken op afstand in de wachtruimte. Goede WIFI voor video vergaderen. Zelfs bureaus met stopcontacten. Maar ook relax stoelen om even lekker te genieten van een kopje koffie. Makkelijk bereikbaar en parkeren. Zeer aardig personeel. De kosten zijn ook goed gespecifiseerd. Terug in de auto vind ik ook nog een doosje pepermuntjes, zodat ik op mijn volgende afspraak aankom met een frisse smaak.