Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen.

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

T. H. Vroegindeweij 2 uur geleden beoordeeld

Goede service, vriendelijk, netjes en correct!

Harry 5 uur geleden beoordeeld

We zochten een trekhaak (steunhaak) voor onze elektrische Renault Zoe. Via de website van trekhaakcentrum.nl was de juiste snel gevonden! En de afspraak met de lokale garage James auto service nog sneller. Na nog wat telefonisch overleg met Danny over de juiste toepassing van de trekhaak een definitieve afspraak gemaakt voor de montage. Een gratis leenauto hoort bij hun service. De uiterst vriendelijke medewerkers hebben een prima klus geklaard.

Mark 2 dagen geleden beoordeeld

Op zoek naar nieuwe auto viel ons oog op een 'verwacht'. Na wat heen en weer gemaild, foto's gezien, proefrit gemaakt (we reden er zo heen) en vervolgens na een korte onderhandeling gekocht. Op een rustige duidelijke manier is de verkoop en koop geregeld. Zonder dat we ons gepushed voelden. Inclusief een nette prijs voor onze inruil. Bij aflevering was de auto keurig schoongemaakt, de afgesproken kleine reparatietjes gedaan, een keuring en beurt ed. Wij zijn absoluut een tevreden klant.

Chr. Verkuijl 2 dagen geleden beoordeeld

Keurig verzorgd

Imke Pruim 2 dagen geleden beoordeeld

Was eigenlijk onderhoudsbeurt en APK keuring. Dat kan heel vaak, is ook lekker handig. Altijd vriendelijk en attent. Mijn auto rijdt altijd als een zonnetje, maar na een onderhoudsbeurt, als een extra zonnetje. Was ook aan een nieuwe accu toe... werd allemaal keurig geregeld. Ik ben heel tevreden over deze garage.

R 5 dagen geleden beoordeeld

Prima

Alexander Ernst 6 dagen geleden beoordeeld

Weer heel goed geholpen en goed op de hoogte gehouden van de kosten en de planning

Jerry Kuper 6 dagen geleden beoordeeld

Ik kom niet voor niets steeds terug.

Hein van Scheppingen 1 week geleden beoordeeld

Zoals altijd perfect geholpen , schoon en netjes en op tijd en luisteren naar je en geven na afloop prima uitleg over de reparatie/onderhoud

Daan Huntjens 1 week geleden beoordeeld

Altijd vriendelijk, behulpzaam, meedenken met de klant

Wim 1 week geleden beoordeeld

APK + grote beurt. werd goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en de kosten. Allles in overleg gedaan. Goede service en prijs/kwaliteit verhouding! Erg vriendelijke mensen.

Bart van Rooijen 1 week geleden beoordeeld

Onderhoudsbeurt en APK naar volle tevredenheid uitgevoerd. Afspraken worden nagekomen. Auto netjes en schoon weer terug ontvangen. Vriendelijk en behulpzame medewerkers.

R 1 week geleden beoordeeld

Prima garage

zabihi 1 week geleden beoordeeld

volgens afspraak beurt uitgevoerd en auto schoon en netjes afgegeven.

zabihi 1 week geleden beoordeeld

volgens afspraak beurt uitgevoerd en auto schoon en netjes afgegeven.

Lloyd Muyden 1 week geleden beoordeeld

Tijdens mijn APK beurt bleek dat mijn schokdempers en remblokken aan vervanging toe waren. Door door tast te handelen is erger voorkomen. Ondanks pittig bedrag ben ik zeer content en tevreden over de geleverde service en kwaliteit.

t.van wetering 1 week geleden beoordeeld

goede service

t van wetering 1 week geleden beoordeeld

goede service

F. Pietersen 1 week geleden beoordeeld

Vanaf mijn 18e bij de broers Ouwerkerk van Autobedrijf Ouwerkerk te Harmelen, dat is nu al 31 jaar geleden. Ik kocht mijn 1e auto toen bij hun vader. Vanaf toen vaste klant gebleven. 2 x een auto elders gekocht omdat dat nou eenmaal even zo liep. Maar toch voor het onderhoud kwam ik weer bij dit bedrijf terecht en was dan ook weer helemaal welkom. Eerlijke mensen die mij als klant kennen en waarderen en met mij meedenken en advies geven. Nooit onverwachte tegenvallers bij het ophalen van de auto of de rekening.

Wilmar Harting 2 weken geleden beoordeeld

Zeer transparant in hun werkzaamheden. Leggen alles goed uit. Ik kom zelf uit de autobranche en heb veel bedrijven gezien en meegemaakt. Dit zijn eerlijke mensen.