Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen.

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Mark Kanaar 5 uur geleden beoordeeld

Super goed geholpen, zoals altijd. Ze zijn altijd even vriendelijk en niks is teveel.

Joke 10 uur geleden beoordeeld

Ik kom al vanaf het begin bij James autoservice van den berg ,tot volle tevredenheid ,ik heb al veel klanten naar van den Berg gestuurd, omdat het team super vriendelijk,behulpzaam,betrouwbaar is een hele dikke 10

t.van wetering 12 uur geleden beoordeeld

goede service.

Marijke 12 uur geleden beoordeeld

Je zou verwachten dat er gretig misbruik wordt gemaakt voor de APK en reparatie van ons oude autootje uit 2001, maar er werd bij de reparatie van verbinding tussen het gaspedaal en de motor zelfs minder tijd gerekend, dan wat er eigenlijk aan was besteed. Super Heiko!

Simone Kuijsten 14 uur geleden beoordeeld

Ik kom hier al 15 jaar, voor ons nooit meer een ander! Vertrouwd en vooral eerlijk!

J de Jonge 3 dagen geleden beoordeeld

prima afgehandeld!

Esther Strubbe 3 dagen geleden beoordeeld

Auto is voor apk en kleine beurt geweest. Leenauto stond netjes klaar. We zijn netjes geinformeerd over de bevindingen en de eventuele te maken kosten. Voor het einde van de dag de auto weer op kunnen halen.

AHM Erich 4 dagen geleden beoordeeld

Je wordt prima geholpen en geadviseerd.

Martijn Castien 6 dagen geleden beoordeeld

Het was tijd voor een kleine onderhoudsbeurt. Leenauto stond klaar. Werd gebeld over de te verwachten kosten en er was gelegenheid om daarover te beslissen. Mijn auto stond snel weer klaar.

Diana van Vuren 6 dagen geleden beoordeeld

Hele goede ervaring met James Autoservice van den Berg in Hoofddorp. Wordt altijd vriendelijk geholpen en geadviseerd. Geven altijd een belletje over de kosten en vragen akkoord voor de reparatie/vervanging van onderdelen. Dus zeker een aanrader voor iedereen!

G. Bruines 1 week geleden beoordeeld

Correct te woord gestaan. Onderhoud en APK. Vooraf telefonisch op de hoogte gesteld van bedrag onderhoud en APK. Met het ophalen viel het eind bedrag mee. Dat is niet verkeerd.

Bart Aarendonk 1 week geleden beoordeeld

Top service bij Dennis, Bas en zijn team. Denken altijd mee en zijn zeer klantgericht. Enthousiasme en vriendelijkheid spat er van af. Ga zo door!

Clara 1 week geleden beoordeeld

Snelle service

M.F.M. van Gorkum 1 week geleden beoordeeld

Goede ervaringen van een collega van mij heeft mij er toe gebracht om een onderhoudsbeurt met APK uit te laten voeren door James autoservice. Goed klantencontact gehad. Duidelijke prijsopgaaf vooraf en ik kreeg nog een belletje of ook de achterwisser vervangen moest worden. Prima ervaring, goed geregeld James Autoservice Van den Berg.

Marcel van Cleef 1 week geleden beoordeeld

Top bedrijf.

Petra Hasselbach 1 week geleden beoordeeld

Prima staaltje van goede en transparante communicatie vooraf aan reparatie. Flexibele houding TOV banden brengen en ophalen. naast bandenwissel ook vervanging van remblokken en onverwacht ook remschijven. Voor de teleurstelling kreeg ik een koplamp je extra cadeau! Ik kom terug, dankje

Bartlett 1 week geleden beoordeeld

Ik ben tevreden met deze zaak

Monique 1 week geleden beoordeeld

Hele nette ontvangst door medewerker uit de garage. Aardige vriendelijke man. Netjes. Hoefde niet lang te wachten. APK en 2 nieuwe banden. Goede service. Zou het anderen aanraden naar Auto Stuart te gaan in Elst. Toppie!

A van den Berg 2 weken geleden beoordeeld

Uitstekend. Klantvriendelijk Prima service, Betrouwbaar Voorkomend Netjes Vakbekwaam en professionele handelswijze. No nonse garage met oog voor de klant. Ben uiterst kontent met de transparante en duidelijke communicatie en wijze van behulpzaamheid door allen bij James Autoservice de Groot

Chris Burger 2 weken geleden beoordeeld

Ben zeer tevreden over Hofman garage. Ik ben al een kleine dertig jaar klant.