Klanten vertellen

Filter op locatie

P.J.M. Meerpoel over JAMES Autoservice Smits Zoetermeer

8,8 Uitstekend

Mijn raammechaniek is vervangen. Eerst overleg gehad via de telefoon en het bedrag genoemd. Kreeg een leenfiets mee en werd netjes gebeld toen de reparatie klaar was. Alles werkte weer.

Reparatie op 17 oktober 2018

W. Meijne over JAMES Autoservice Cartechnics

8,9 Uitstekend

Ben nu een paar keer bij James geweest en steeds tot volle tevredenheid. Prima service, vlot en komen hun woord na. Als je direct een antwoord krijgt op een vraag waar 3 andere garages geen raad mee wisten, dan groeit vertrouwen snel. Kortom, tevreden klant die geen reden ziet om uit te wijken naar een andere garage. Ga zo door.

Onderhoudsbeurt op 15 oktober 2018

Mevr G. Riedstra v.d. Kooi over JAMES Autoservice Wijma Leeuwarden

8,8 Uitstekend

Had mijn achterlicht kapot gereden,was een beetje in paniek want ik kwam bij een vriend vandaan die in de hospice ligt. Kon de volgende dag al gemaakt,ik mocht er op wachten. De prijs was ongeveer 100 euro, dat viel dan weer wat tegen want het werd140 euro. Maar geweldig dat ik zo snel geholpen ben.

Reparatie op 10 oktober 2018

Jan Willem Ariaans over JAMES Autoservice Wagendorp

9,3 Fantastisch

- Informatie: Er wordt altijd een beetje vaag gedaan over wat de oorzaken van een euvel of storing allemaal kan zijn. Dat geeft mij geen gerust gevoel. Ik heb liever dat ze gewoon duidelijk zeggen, wat ze denken, wat de oorzaak kan zijn en niet zo eromheen draaien. - Prijs/kwaliteit verhouding: Dit vind ik een moeilijke. Als je puur zou kijken naar het geleverde werk zou het cijfer hoger uitvallen. Maar de reparatie betrof een duur onderdeel, die heb ik meegenomen in de beoordeling

Reparatie op 10 oktober 2018

Hilda Mul over JAMES Autoservice Ruesink Ruurlo

10 Fantastisch

Schade auto wat zijn ze super vriendelijk, meedenkend aan te bevelen aan een ieder.

Overig op 10 oktober 2018

Jacinta Lichtenveldt over JAMES Autoservice Mijdrecht

8,4 Goed

Online een afspraak gemaakt voor APK keuring. Ik kon de auto de middag voor de afspraakdatum brengen. Op de afgesproken datum werd ik gebeld met de mededeling dat de auto ook aan een kleine onderhoudsbeurt toe was. (Er was dit jaar idd meer mee gereden dan voorgaande jaren) Meteen werd verteld wat de kosten van dit onderhoud zouden zijn. Na instemming is de kleine beurt uitgevoerd en werd ik aan het eind van de ochtend gebeld dat ie klaar was én dat de kosten lager uitkwamen dan gezegd. Helemaal top natuurlijk.

Onderhoudsbeurt op 9 oktober 2018

Edith Snijder over JAMES Autoservice Cartechnics

9,7 Fantastisch

Prima en snelle, vriendelijke service. Goede voorlichting. Ik ben zeer tevreden.

Onderhoudsbeurt op 8 oktober 2018

Marjoleine Niewenhuis over JAMES Autoservice Van den Berg

9,4 Fantastisch

Snelle service, vriendelijk personeel en een nette omgeving

Bandenwissel op 8 oktober 2018

J slootweg over JAMES Autoservice Van den Berg

9 Fantastisch

Ben al jaren na alle tevredenheid klant bij van den berg,heb door mijn mond op mond reclame ook voor veel nieuwe klanten gezorgd. Fijne garage,betrouwbaar,goede informatie,en vriendelijk personeel .

Onderhoudsbeurt op 8 oktober 2018

Marcel Bruin over JAMES Autoservice Fakkert - Zwaag

8,9 Uitstekend

Ging heen voor een reparatie aan de autodeur. Bij het brengen van de auto vermeldt dat we het vermoeden hadden dat de accu minder werd. Dit bleek ook het geval. Dit kon ook gelijk vervangen worden in dezelfde afspraaktijd. Top geregeld anders moest ik er speciaal voor terugkomen.

Reparatie op 8 oktober 2018

stoffel over JAMES Autoservice Tiggelman

9,7 Fantastisch

kwam aangelopen omdat mijn auto 1 km verder was gestrand door een lekkeband helemaal aanflarden gereden gestopt bij benzinepomp .Toen mijn eigen garage gebelt geen tijd meneer we kunnen niet . Ik was toen maar opweg naar een bushalte en toen zag ik deze garage en dacht misschien even vragen het personeel heeft vrijwel meteen om 16.50h krik en band genomen en me naar me auto gereden en geholpen .echt super .ben na dit klant geworden .auto moest uitgelijnd worden ook dit geheel vlg afspraak gedaan top ik blijf hier klant .

Reparatie op 3 oktober 2018

Thom Kuipers over JAMES Autoservice Mijdrecht

9,8 Fantastisch

Grote beurt, incl bandenwissel. Altijd zeer tevreden met de service van James Mijdrecht. Dit keer was het wel een dure, maar ik ga er vanuit dat door de service van het team van James Mijdrecht mijn auto de komende paar jaar geen beurt meer nodig heeft.

Onderhoudsbeurt op 3 oktober 2018

Jeannine over JAMES Autoservice Cartechnics

9,3 Fantastisch

In een korte periode heel veel onderhoud moeten laten doen aan de auto. Ik ben zeer tevreden, het zou leuk zijn als ik nu een keer het bedrag terug zou winnen na een krap jaar vele facturen van James gehad te hebben. Als verzorgende IG, heb ik mn autootje nodig en ben ik afhankelijk van mijn auto om naar mn clienten in de wijk te komen. Verder zou het ook wel netjes zijn omdat er elke keer wat kapot was of niet goed was er opnieuw iets in rekening gebracht werd.

APK op 3 oktober 2018

Jasper boele over JAMES Autoservice Smits Zoetermeer

9,6 Fantastisch

De service was goed en de klantvriendelijk is top, ik wist gelijk waar ik aan toe was.

Reparatie op 3 oktober 2018

Grabijn over JAMES Autoservice Hofman

10 Fantastisch

Een scheur in de derde cilinder is snel en vakkundig gerepareerd in goed overleg met de klant! Petje af.

Reparatie op 3 oktober 2018

Sandy over JAMES Autoservice Mijdrecht

8,5 Uitstekend

Snelle service en altijd netjes even contact van tevoren. Ook om dingen af te raden om zo kosten besparen. Supernetjes!

APK op 3 oktober 2018