Klanten vertellen

Filter op locatie

Jan Steltenpool over JAMES Auto Service Fakkert - Zwaag

9,7 Fantastisch

Slot linker voorportier van centrale vergrendeling was defect. Reparatie gecombineerd met onderhoudsbeurt en wisselen van winterbanden. Afspraak kon soepel worden gemaakt. Voortreffelijk geholpen. Ruilauto mee. Voorkwam lang wachten in de garage.

Onderhoudsbeurt op 20 maart 2018

M Hensen over JAMES Auto Service Fakkert - Zwaag

9,1 Fantastisch

Goed en snel geholpen !! Onderhoudsbeurt +apk er moesten voor en achter nieuwe remblokken op ! Voor dat ik het wist stond me auto alweer gekeurd en wel klaar ! Bedankt voor de snelle service , ik ga weer met een gerust hart de weg op !

Onderhoudsbeurt op 20 maart 2018

Randy Kubben over JAMES Auto Service Fakkert - Zwaag

10 Fantastisch

Wij zijn al sinds jaar en dag klant bij de Fakkert Groep. Dit is inmiddels 10 jaar geleden begonnen toen wij onze eerste Mazda bij Fakkert hebben afgenomen. Inmiddels hebben wij onze vierde Mazda afgenomen en ondanks het feit dat de Fakkert Groep geen erkende Mazda dealer meer is zijn wij hun altijd trouw gebleven. Dit vanwege het persoonlijke contact ze weten vrijwel direct wie je bent, weten zonder in het systeem te duiken een groot deel van de onderhoudshistorie uit hun hoofd en ze denken echt met je mee. Zo heeft Jack ons in 2015 geholpen om een jong gebruikte Mazda 6 naar Nederland te halen en deze aan onze wensen verder te upgraden zodat we inmiddels in een Mazda rijden waar je niet snel een tweede van in Nederland zult tegenkomen. Kortom gewoon TOP!

Onderhoudsbeurt op 19 maart 2018

Tineke Vellekoop over JAMES Auto Service Mijdrecht

9,1 Fantastisch

Wij zijn super blij met de service en kwaliteit van James autoservice te Mijdrecht. Raam ging niet meer dicht. Met plakband zelf dicht gemaakt, want het gebeurde uiteraard in het weekend. Maandag gelijk naar James gereden en dezelfde middag was het allemaal weer verholpen. Leenauto mee gekregen. Zij denken zelf ook echt mee voor een oplossing.

Reparatie op 19 maart 2018

Van vliet over JAMES Auto Service Mijdrecht

9,2 Fantastisch

auto begon te haperen. meteen even langs gereden, na een testritje door de monteur auto laten staan en leenauto meegekregen. zelfde dag werden we gebeld over de kosten, en dat de auto afgehaald kon worden. super deze snelle service!!

Reparatie op 19 maart 2018

wolfs john over JAMES Auto Service Breda - Van Riel

9,7 Fantastisch

Voor de rest alles OK . Maar de factuur vond ik te hoog, je krijgt er een depenage verzekering bij maar dan gezien de rekening dan betaal je die toch zelf. MVG-JOHN.

Onderhoudsbeurt op 16 maart 2018

R. Schipper over JAMES Auto Service Wagendorp

9,3 Fantastisch

Zeer prettige, correcte zaak. Goede adviezen. Ik vermoedde dat mijn remblokken op waren (een inkoppertje om dit dus uit te voeren) maar de bevinding was dat dit nog zeker niet direct nodig was! dat geeft vertrouwen. De rest van de werkzaamheden ook perfect uitgevoerd. Ook al eens eerder met pech/storing(EGR klep) geholpen. vrijdagavond met spoed gereed omdat we de volgende dag naar Italië op vakantie gingen. Een aanrader dus!

Onderhoudsbeurt op 15 maart 2018

Liesbeth Snijder over JAMES Auto Service de Wiers

9,7 Fantastisch

Ik laat mijn oude auto al een paar jaar bij James Autoservice onderhouden. Bij een oude auto vind ik het heel belangrijk dat het rijden veilig is en blijft. In deze garage wordt altijd goed gekeken hoe dat zo goed mogelijk tegen een redelijke prijs voor elkaar gekregen kan worden. Zo rijd ik dus nu in een 21-jarige Daihatsu Charade, waar ik goed op aan kan. Overigen heeft zij (mijn auto is een "zij" ) zelden in de steek gelaten en tijdens de vorstperiode startte zij als een zonnetje.

Onderhoudsbeurt op 15 maart 2018

Hester over JAMES Auto Service Buurman

9,3 Fantastisch

Bij mijn APK keuring bleek een aantal onderdelen behoorlijke slijtage te hebben. Das altijd even schrikken maar door de duidelijke toelichting en het rustig bespreken van de mogelijkheden ben ik snel gerustgesteld en is de auto weer keurig in orde gemaakt! Garage Buurman communiceert snel en eerlijk, en heeft een hele fijne en vriendelijke service! Hartelijk dank daarvoor mannen!!

Reparatie op 14 maart 2018

D. Bik over JAMES Auto Service Mijdrecht

10 Fantastisch

Onderhouds beurt en APK gecombineerd. Snel en goed geregeld in Mijdrecht. Zo kan m'n matrix er weer een jaar tegen.

Onderhoudsbeurt op 13 maart 2018

Ronald van Wieren over JAMES Auto Service Breda - Van Riel

10 Fantastisch

Prima advies en medewerking Duidelijk verhaal, goede en snelle service Altijd prettige en vriendelijke ontvangst. "Kom altijd graag terug"!

Nieuwe banden op 13 maart 2018

Ilja over JAMES Auto Service Mijdrecht

10 Fantastisch

Voor apk naar James.. helaas niet goedgekeurd en er moest reparatie plaatsvinden! De werkzaamheden konden dezelfde dag nog uitgevoerd worden en na een paar uur kon ik Mn auto al weer ophalen! Top service en zeker ideaal wanneer je zoals mijn situatie hoogzwanger bent en je auto eigenlijk niet kan missen!!

APK op 13 maart 2018

Van nieuwenhuyzen over JAMES Auto Service Van den Berg

9,6 Fantastisch

Geweldig personeel met name Menno en Frans altijd behulpzaam top garage

Onderhoudsbeurt op 13 maart 2018

Peterjan Holzscherer over JAMES Auto Service Mijdrecht

8 Goed

Vriendelijke, snelle en betrouwbare service. Ook vaak bereid tot extra's.

Reparatie op 13 maart 2018

F van Rij over JAMES Auto Service Van den Berg

8,1 Goed

Mondeling was aangegeven dat na een onderhoudsbeurt ook de Ford Assistance mobiliteitsgarantie zou gelden. Daar vind ik na de beurt niets van terug. Voornaamste voordeel is : dicht bij huis. Prijs viel tegen.

Onderhoudsbeurt op 12 maart 2018

J.Schotanus over JAMES Auto Service Breda - Van Riel

10 Fantastisch

Ben zeer tevreden over de behandeling van de onderhoudsbeurt. iedereen is altijd vriendelijk. bellen even als er iets vervangen moet worden met opgaven wat het gaat kosten. op naar van Riel.

Onderhoudsbeurt op 12 maart 2018

Waldo Kock over JAMES Auto Service Breda - Van Riel

10 Fantastisch

Grote beurt plus APK weer geweldig uitgevoerd. Snel en betrouwbaar. Leenfiets meegekregen die erg fijn was en netjes opgebeld dat de kosten veel hogere waren door remschijfen die vervangen moesten worden. Zelfs de factuur kon ik de volgende dag overmaken omdat mijn pinpas niet werkte.

Onderhoudsbeurt op 12 maart 2018