Klanten vertellen

Filter op locatie

van der Meij over JAMES Autoservice Mijdrecht

8,9 Uitstekend

Ik heb m’n auto gebracht voor een APK. Zeer vriendelijke mensen. Ze hebben keurig gebeld overlegd over een aantal zaken en ik kon dezelfde dag m’n auto weer ophalen kant en klaar. Bij aankomst lag alles klaar en monteur kwam nog even langs voor een mondelinge toelichting. Zeer fijn!

APK op 13 december 2018

D van Ekelenburg over JAMES Autoservice Goedbloed

8,2 Goed

Communicatie is goed en duidelijk je merkt dat de klant centraal staat. Zeer klantvriendelijke en toch zakelijk. Werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd.

Onderhoudsbeurt op 13 december 2018

Stefan van Gennip over JAMES Autoservice Fakkert - Zwaag

8,8 Uitstekend

Ik had bij deze vestiging een onderhoudsbeurt en APK gepland. Maar moest die dag onverwachts eerder werken. De garage zorgde er voor dat ik de auto op tijd kon ophalen en werkte super mee. echt een top service. volgende keer ga ik zeker weer naar deze garage.

Onderhoudsbeurt op 12 december 2018

FM Tangali over JAMES Autoservice Tiggelman

9 Fantastisch

Ben al jaren vaste klant van dit bedrijf. Is een TOP, eerlijk en transparant bedrijf. Ik heb alle vertrouwen in dit bedrijf. Het personeel is zeer professioneel, vriendelijk en denkt altijd met je mee. Stellen altijd eerst een diagnose vast en laten je van te voren weten wat het gaat kosten (geen verassingen dus). Reparaties zijn altijd duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit tegen een redelijke prijs. 2 weken geleden mijn versleten achterbanden laten verwisselen: Afspraak is afspraak; ik kon ter plekke wachten (met een kop koffie en WIFI) en het is perfect uitgevoerd. Kon vandaag direct voor controle langs en wachten, omdat ik dacht een lekkage te hebben in de uitlaat, maar er bleek gelukkig niets aan de hand te zijn (eerlijk advies en geen kosten). Ik raad dit bedrijf zeker aan, omdat het een betrouwbaar en zeer deskundig bedrijf is. Ga zo door heren!!!

Overig op 11 december 2018

Suzanne Groenevelt over JAMES Autoservice Mijdrecht

8,6 Uitstekend

Dankzij jullie geweldige service hoefde ik niet te wachten tot onze eerstvolgende afspraak terwijl ik lijdzaam toekeek hoe de olievlek onder mijn auto steeds groter werd. Stuurbekrachtiging viel er spontaan af waardoor ik de bocht niet doorkwam... Hulde voor de service, prachtige leenauto mee met enkel kms te betalen. Hup James; ik heb een nieuwe garage!!

Reparatie op 11 december 2018

JM Prins over JAMES Autoservice Hofman

8,9 Uitstekend

Dat jullie een eerste klas van een garage zijn,en de bediening is goed,en klantvriendelijk,en dat jullie je goed aan de afspraken houden,en de service is gewoon goed.

APK op 11 december 2018

M.Dekker over JAMES Autoservice Wagendorp

9,8 Fantastisch

Het bedrijf waar ik werk zit vlakbij de garage. Bij een reparatie aan de auto kan ik meteen een afspraak maken en de auto wordt tijdens mijn werktijd gerepareerd. De kosten wordt altijd van te voren overlegd. Als de auto klaar is wordt deze op de parkeerplaats gezet,waar ik werk. Wat een service.

Reparatie op 6 december 2018

Arend van Beelen over JAMES Autoservice Pels

10 Fantastisch

Super bedrijf, geweldige medewerkers, geven klantgerichte (geldbesparende) adviezen, i.p.v. alleen maar te adviseren wat hen de meeste marge oplevert.

Onderhoudsbeurt op 6 december 2018

Jacqueline van der Beek over JAMES Autoservice Van den Berg

9,6 Fantastisch

Op woensdag 5 dec. mijn auto voor de bandenwissel bij Henno vd Berg van James H’dorp gebracht. Wil ik afrekenen, zit mijn pinpas in een jaszak van een jas thuis aan de kapstok.... Krijg ik de rekening mee met alleen de opmerking :”Maak thuis maar over”. Vlak voordat ik uit H’dorp weg reed bedenk ik ineens dat ik vergeten ben te vragen of mijn auto ook winterklaar is nu. Ik weer terug. Blijkt dat de vloeistoffen waren aangevuld en alles nagekeken voor de winter... Waar vind je dat nog? Ik beveel die mannen van James H’dorp echt overal aan!

Bandenwissel op 5 december 2018

Marvin ten Have over JAMES Autoservice Wagendorp

9,3 Fantastisch

winterbanden op de auto en lekte olie

Onderhoudsbeurt op 5 december 2018

J.Sprangers over JAMES Autoservice Goedhart

9 Fantastisch

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Er wordt altijd netjes gebeld omtrent bijzonderheden aan de auto en meegedacht over het wel of niet uitvoeren van (nood)zakelijke reparaties en vervangingen.

Onderhoudsbeurt op 5 december 2018

mildred helstone over JAMES Autoservice Van den Berg

10 Fantastisch

APK, 4 nieuwe banden, periodiek onderhoud ,olie verversen, oliefilter plus longlife olie, kleinmateriaal, milieuheffing. Blij dat ik 'rij' met James. Zie beoordeling hierbij. "Made by James" is de geheime code. Compliment!

Nieuwe banden op 4 december 2018

Lysbeth Minnema over JAMES Autoservice Wijma Leeuwarden

7,8 Goed

Een kapot stuur, wat naar! Garage Wijma stond voor me klaar. Een auto mee om me te helpen en mijn tranenvloed te stelpen Een telefoontje vol compassie hoge kosten voor dat kassie korting gekregen en begrip Gratis gewassen en daarom deze tip: Auto Wijma op 1 met stip! geschreven op 5 december 2018

Reparatie op 4 december 2018

Olaf over JAMES Autoservice Goedhart

8,3 Goed

Vriendelijke mensen. Hebben altijd tijd voor je als je vragen hebt! Een kameraad van me zit nu ook bij deze garage. topservice dus.

Onderhoudsbeurt op 4 december 2018

Van der Boom over JAMES Autoservice Mijdrecht

8,4 Goed

Via Trekhaakcentrum.nl bij James Auto te Mijdrecht langsgegaan voor informatie en evt.een prijsopgave voor een trekhaak onder mijn geliefde youngtimer-Alfa. Keurig geholpen door Ilse & Patrick. In overleg een nette prijsopgave meegekregen; een fair-deal, transparant en in goed overleg. Op de dag van montage leen-auto meegekregen voor een schappelijke prijs en dezelfde dag was de auto gereed. Keurig gemonteerd, netjes afgewerkt en zelfs een kwaaltje met mijn achterklep heeft de monteur op eigen initiatief kosteloos verholpen; hulde, het wordt gewaardeerd! Prima garage, no-nosense zonder fratsen. Aanrader wat mij betreft; altijd goed om zo'n toko in je omgeving te hebben.

Overig op 4 december 2018

ag.verell over JAMES Autoservice Fakkert - Zwaag

10 Fantastisch

nieuwe winterbanden op de oude banden was er tekort profiel voor in duitsland

Nieuwe banden op 30 november 2018

Lidy Löwenthal over JAMES Autoservice Wagendorp

9,9 Fantastisch

Ik ben al véle jaren een zeer tevreden klant bij James autoservice Wagendorp te Doetinchem. Zeer behulpzaam en meedenkend. Klantgerichtheid en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel. Ze maken tijd voor je en je voelt je altijd bijzonder. Bijzonder tevreden over alle werkzaamheden aan onze auto. Ik kom er graag ( als het nodig is) ze maken tijd voor je en er is altijd een bakkie koffie/thee

Onderhoudsbeurt op 30 november 2018