Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen.

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Pepijn Caers 11 uur geleden beoordeeld

Netje en snel geholpen. Vriendelijk mensen.

J. Klees 1 dag geleden beoordeeld

Goed maar niet goedkoop/

Ivo Rasenberg 2 dagen geleden beoordeeld

Auto vroeg afgegeven, er stond een vervangende auto gereed en in de middag mijn auto opgehaald. De auto van binnen en buiten gereinigd. De kwaliteit op het niveau, showroom. Klaar !! Mannen van van Riel, een dikke pluim !! Nog nooit zo'n service gehad! TOP.

Roger Veldpaus 2 dagen geleden beoordeeld

Wederom heeft James autoservice Cartechnics in IJsselstein ons supersnel uit de brand geholpen. De uitlaat van de auto van onze kinderen lag bijna op de grond. Mijn zoon (20) is naar Cartechnics gereden en werd direct heel fijn geholpen. Zelfde dag nog onderdeel besteld en reparatie afgerond. Super fijn !

Steven Schroor 2 dagen geleden beoordeeld

Electronische storing. Zeer vakkundig ontvangen en te woord gestaan. Snel geholpen en uiteindelijk een redelijke prijs voor reparatie

Annette Stevens 4 dagen geleden beoordeeld

Heel tevreden over de service, de mate van uitleggen en meedenken naar oplossingen. De service is goed en constant, en afspraken worden nagekomen. Ik heb een aankoopkeuring van een mini gedaan, hier kwamen nogal wat zaken uit die nu of binnenkort aan de beurt zouden moeten gebeuren. Er werd goed meegedacht wat direct zou moeten en wat evt. ook later kan. Mijn zakelijke auto is al jaren in onderhoud naar alle tevredenheid. Ik heb deze garage al meermalen aangeraden aan mensen, en krijg ook altijd terug dat ik niets teveel heb gezegd: ook zij zijn allemaal tevreden en klant gebleven!

Jacqueline 6 dagen geleden beoordeeld

Weer goed geholpen bij het repareren van mijn Fiat 500. Goed overleg vooraf over wat er moet gebeuren, de kosten. Leenfiets altijd netjes beschikbaar.

Jannet Wiegersma 6 dagen geleden beoordeeld

Kwam voor plaatsing van een afneembare trekhaak. Moest even zoeken naar het pand, want er zitten allerlei bedrijven in één. Werd direct zeer vriendelijk geholpen en gevraagd of ik vervoer nodig had naar mijn werk. Aan het eind van de dag kon ik de auto weer ophalen. Daar werd me door Danny netjes uitgelegd hoe de trekhaak af te nemen en de stekker weg te klappen. Zeer tevreden hoe alles is verlopen.

H. Barlag 1 week geleden beoordeeld

Altijd goed geholpen . Hier ga ik ook mijn nieuwe auto kopen in de toekomst . Dik tevreden

H. Barlag 1 week geleden beoordeeld

Altijd goed geholpen . Hier ga ik ook mijn nieuwe auto kopen in de toekomst . Dik tevreden

Wim Muste 1 week geleden beoordeeld

Als vanouds gezellig geholpen en alles volgens afspraak

R van der Steen 1 week geleden beoordeeld

Goede informatie en overleg betreffende onderhoud. Komen afspraken na. Heb twee auto’s in onderhoud en nog nooit gebruik hoeven te maken van de rijgarantie.

Alexander Ernst 1 week geleden beoordeeld

Zoals altijd weer goed en netjes geholpen met duidelijke afspraken

Arnoud Herremans 1 week geleden beoordeeld

Bij Dennis en Bas voel ik me als mens behandeld. Ze nemen je vragen serieus en nemen de tijd voor je. Afspraken worden altijd nagekomen en ze overleggen altijd voordat ze een keuze maken. Dennis en Bas denken echt met je mee om de beste oplossing voor het probleem te vinden waar je zelf tevreden mee bent. Niets pushen maar eerlijk de alternatieven naast elkaar leggen. En er staat altijd een fiets voor je klaar om lekker door de frisse wind naar huis te kunnen. En als er toch geen leenfiets is, dan leent Dennis gewoon zijn eigen fiets aan je uit. Top mannen!!!!

test 1 week geleden beoordeeld

tets

Stefanie Doeswijk 1 week geleden beoordeeld

Super vriendelijke en snelle service, ik stond met pech (in de regen) en er werd direct een wagen gestuurd om mijn auto (en mij) op te halen. Erg behulpzaam. De auto werd nagekeken en er werd door gegeven wat de reparatie zou gaan kosten.

BJH 1 week geleden beoordeeld

Over de netheid en vindbaarheid kunnen we niets zeggen omdat onze lease-auto werd gehaald en gebracht, we zijn er dus niet geweest, maar Buurman heeft wel een goeie indruk gemaakt. Het was een klein beurtje vanwege 1 jaar oud. De auto werd op de afgesproken tijd gehaald en gebracht en bovenverwachting was de auto keurig gewassen en van binnen helemaal schoongemaakt! Dat was een echte verrassing en ook een hele mooie service. We gaan zeker vaker van jullie diensten gebruikmaken omdat we op Vlieland wonen, waar geen garage is, en we met enige regelmaat in Noord verblijven.

Joop van de Geer 2 weken geleden beoordeeld

Wat ik heel goed vond is ze me belde en me op de hoogte stelden van wat er gebeuren moest en of ik er zo mee instemde. Dit geeft een gevoel van mijn auto is in goede handen. Vriendelijke mensen en vlotte afhandeling prima. Ik heb ook een leen auto meegekregen voldeed prima en tegen een redelijke prijs. Conclusie fantastisch en ik ben heel tevreden en kom hier zeker terug.

Anne 2 weken geleden beoordeeld

Super fijne en snelle service. Ingeschreven voor een kleine beurt, maar er is goed gekeken en fijn dat de uiteindelijke grote beurt die dag ook geregeld kon worden!

Notenboom 2 weken geleden beoordeeld

Betrouwbaar en vriendelijke medewerkers