Klanten vertellen

Filter op locatie

Leendert Krist over JAMES Auto Service Van den Berg

9,8 Fantastisch

Onderhoudsbeurt, reparatie ,onderhoud aan je airco?... bij James auto Service van den Berg word je snel en vakkundig geholpen. De verrichtte werkzaamheden staan duidelijk op de faktuur en worden goed uitgelegd. Vragen? Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan bij James. Met het onderhoud bij James hebben we het vertrouwen, dat we veilig en vertrouwd de weg op gaan en kunnen genieten van de uitstapjes die we samen maken ... Bedankt!

Onderhoudsbeurt op 26 juli 2017

Loes de Groot over JAMES Auto Service Cartechnics

9,1 Fantastisch

Zoals gewoonlijk weer top! Mijn man is ernstig ziek dus dit keer moest ik een beroep doen op James Autoservice ivm het repareren van de uitlaat . Supersnel geholpen, dankjewel Rick!

Reparatie op 25 juli 2017

Barbara Bakkum over JAMES Auto Service Autobedrijf Dirk van der Steen

9,6 Fantastisch

De mensen die werken bij Dirk van der Steen zijn heel vriendelijk,en ze geven goede service. Mijn auto was binnen een paar uur alweer klaar van de onderhoudsbeurt,en een medewerker stelde nog voor om mij op te halen,zodat ik niet lopend hoefde te komen(vanuit een dorp verder),en dat is goede service!!!

Onderhoudsbeurt op 21 juli 2017

Frea Kruisinga over JAMES Auto Service Mijdrecht

8,6 Uitstekend

Bij toeval gevonden en heel vriendelijk geholpen. Hebben echt moeite gedaan om het probleem dezelfde dag nog te verhelpen.

Reparatie op 21 juli 2017

Marian Oude Elferink over JAMES Auto Service Mijdrecht

10 Fantastisch

Fantastisch bedrijf met goed en vriendelijk personeel. Er wordt van te voren gezegd wat de kosten ongeveer zijn en dit klopt gewoon. Ik ben ontzettend tevreden over James Mijdrecht. groetjes Marian

Overig op 20 juli 2017

Beer Dekkers over JAMES Auto Service Van den Berg

8,4 Goed

Het was voor mij de eerste keer dat ik een onderhoudsbeurt/APK door een "merkloze" garage heb laten doen. Toen ik de afspraak maakte werd ik meteen geattendeerd op het piepen van de remmen, maar daar wilde ik toch al naar laten kijken. Heel attent. Binnen 1 dag kon ik al terecht. Top. Ik werd gebeld, omdat er toch wat dingetjes vervangen moesten worden, perfect. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Tot nu toe tevreden.

APK op 19 juli 2017

Janine de Vendt van den Heuvel over JAMES Auto Service de Wiers

8,3 Goed

Marco is altijd heel duidelijk in het waarom iets moet gebeuren.

Onderhoudsbeurt op 19 juli 2017

N. Bartijn over JAMES Auto Service Fakkert - Zwaag

9,2 Fantastisch

Bijzonder vriendelijke mensen, fiets te leen bij onderhoud, persoonlijk, altijd aardig en behulpzaam aan de telefoon. Je komt hier graag terug!

Onderhoudsbeurt op 19 juli 2017

Mathilde Huisman over JAMES Auto Service Mijdrecht

9 Fantastisch

met de klantgerichtheid van James wordt iedere klant het snel eens

Onderhoudsbeurt op 18 juli 2017

Younes Hollestelle over JAMES Auto Service Cartechnics

9,1 Fantastisch

Professionele maar bovenal vriendelijke en eerlijke service. Telefonisch reparatiebedrag door gegeven. Bij afrekening werd aangegeven dat er fout gemaakt was in de rekening, deze gecorrigeerd en viel de rekening lager uit.

Reparatie op 18 juli 2017

S.H. Witberg over JAMES Auto Service Mijdrecht

7,9 Goed

Fijn dat jullie snel konden helpen, en ook kreeg ik een leenauto ter beschikking waardoor ik gewoon door kon gaan met werk en privé. Alles goed gerepareerd met kwaliteitsonderdelen, en ook nog garantie. Statiegeld op oud onderdeel verrekenden jullie ook zelf, netjes! meen dat de auto er nog netter uitzag toen ik 'm terugkreeg dan toen ik m bracht haha, de wielen schoon en de matten geklopt. Al met al echt tevreden, en de prijs was zelfs iets lager dan verwacht. Top :-)

Reparatie op 15 juli 2017

Sebastiaan Smits over JAMES Auto Service Tiggelman

9,3 Fantastisch

Beste Marco, het is een gebot hier te komen. De oplossingsgerichtheid die je hebt is top! Ik werk graag met ondernemers die dezelfde visie hebben. Bednakt weer voor de nieuw geplaatste banden.

Nieuwe banden op 14 juli 2017

Marc Winters over JAMES Auto Service Pels

9,3 Fantastisch

Na aan koop van mij 2e hands Golf traden na verloop van tijd geweldige problemen op met de ontsteking van de auto (liep op maar 3 cilinders etc.). Ik heb de auto teruggebracht naar Pels in Woerden en zij hebben alles gerepareerd wat hieraan ten grondslag heeft gelegen. Een forse kostenpost die geheel voor eigen rekening werd genomen want ja: we hebben een goede naam en die willen we houden" aldus Jan Pels. Top service!

Reparatie op 14 juli 2017

H.J.A.Kok ( S.E. Kok - Adly ) over JAMES Auto Service Goedbloed

9,3 Fantastisch

Ik ben nu 2 keer bij James autoservice geweest ivm onderhoud van mijn vrouw haar auto. Heel netjes ben ik behandeld door de chef werkplaats en de gastvrouw hier in Zierikzee. Toen ik langs een bakkerij kwam kon ik dan ook niet nalaten om voor de mensen van James Goedbloed een lekkere traktatie achter te laten voor bij de koffie. Men keek vreemd op toen ik dat deed want dat had men nog niet vaker meegemaakt schijnbaar. Ik vond het een vorm van beleefdheid van mijn kant vooral voor de correcte wijze waarop alles werd afgehandeld.

Onderhoudsbeurt op 13 juli 2017

ksm keur security & more over JAMES Auto Service Mijdrecht

9,6 Fantastisch

Goede garage waar we al jaren met onze auto komen. Denken mee met onderhoud en houden daar rekening met de kosten voor de klant. Ook het ophalen en wegbrengen van klanten is geen probleem

Onderhoudsbeurt op 13 juli 2017

Peter over JAMES Auto Service Autobedrijf Dirk van der Steen

8,2 Goed

Fijne garage, duidelijke afspraken die worden nageleefd! Wel iets duurder dan de gemiddelde garage, maar dit wordt met de goede service wel gecompenseerd. Wij zijn al jaren trouwe klant.

Reparatie op 13 juli 2017