Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen.

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Andre Boiman 5 uur geleden beoordeeld

Auto is thuis opgehaald voor reparatie van de koppelingsplaten en tegelijkertijd een apk keuring laten doen van de auto. Auto was in onderhoud bij een ander garage maar door eerst een offerte aan te vragen bij verschillende garage. Gekozen voor autostuartelst in Elst. Deze waren veruit de goedkoopste. Auto was binnen een dag klaar en gekeurd voor weer een jaar rij plezier, op de koop toe kregen we ook nog een waardebon voor een gratis wasbeurt van de auto. Echt een aanrader deze garage als je voor service en kwaliteit gaat.

Marieke van Rossem 1 dag geleden beoordeeld

Heel vakkundig, snel, vriendelijk en eerlijk advies. Je weet dat je hier in goede handen bent met je auto en dat je niet wordt afgezet. En ze denken graag met je mee. Erg fijn!

Herman Polman 3 dagen geleden beoordeeld

Bij James Autoservice Stuart in Elst doen ze alles om zich aan de afspraak te houden Na een snelle afspraak voor het plaatsen van een trekhaak stond er een vervangende auto klaar. Doordat ik de auto de volgende dag echt nodig had was ik zeer teleur gesteld dat ik s'middags een telefoontje kreeg dat ze door tijd gebrek niet klaar konden krijgen. Ze stelde voor dat de auto de volgende dag om 10.00 uur klaar zouden hebben ik vond dit niet volgends de afspraak en was teleurgesteld. Maar bij James Autoservice te Elst dachten ze mee door langer door te werken zodat de auto toch op de afgesproken tijd klaar zou zijn. James Autoservice stuurde mij een sms dat de auto volgende dag om 8.30 uur klaar zou staan. Ik de volgende morgen naar James Autoservice te Elst en daar stond de auto netjes klaar gewassen en wel. Na een goede uitleg over de afneembare trekhaak weet ik zeker bij James Autoservice te Elst doen ze er alles aan om een gemaakte afspraak te halen.

Corné Geuze 4 dagen geleden beoordeeld

Ik kom al jaren bij Bogers & het is altijd top! Leuk team, goede prijs/kwaliteit verhouding en ik kom er maar al te graag! Eind Mei weer een nieuwe auto mogen ophalen bij Bogers (ondertussen mijn 5e auto daar) & het blijft altijd een feest. Onderhoud, reparatie of vragen het maakt niet uit, je word er altijd goed geholpen!

Jurrien en Angelina tuitert 5 dagen geleden beoordeeld

Al 3 auto's gekocht en altijd een super service

E.l., de Beijer 5 dagen geleden beoordeeld

Pas geleden trekhaak onder een bus laten zetten. Zeer snel en net gewerkt. En ook nog eens voor een vriendelijke prijs. Garage Stuart is echt een aanrader voor zowel privé als zakelijk.

Emiel 1 week geleden beoordeeld

We komen er al zo’n 5 jaar en we zijn altijd voorzien van goede service en informatie. De mannen denken met je mee over oplossingen en komen eerlijk en betrouwbaar over. Als er zich problemen voordoen bespreken ze dit netjes.

Rick 1 week geleden beoordeeld

Top service. Snel geholpen voor een goede prijs. Netjes een leenauto gekregen. Geen op- of aanmerkingen.

R. van der Tuin 1 week geleden beoordeeld

"gewone dingen ongewoon goed doen" is op jullie serviceverlening echt van toepassing, terwijl dat voor veel bedrijven, in welke branche dan ook eerder uitzondering dan regel is. Wij ervaren jullie service en houding als alert, meedenkend, behulpzaam en vriendelijk. Blijf zo doorgaan! Gr. Rob vd Tuin

P. Oosterom 1 week geleden beoordeeld

Goed geholpen , goede informatie .

J.W. Kerkhoff 1 week geleden beoordeeld

I.v.m. komende vakantie in Oostenrijk gevraagd voor reservewiel + band en dit was binnen een half uur geregeld. Vandaag wiel op kunnen halen en tot mijn verrassing geen stalen maar een goed uitziende lichtmetalen verg met een bijna nieuwe band.

Claudette Esmeijer 1 week geleden beoordeeld

Vanmorgen heb ik mijn auto voor onderhoud bij James autoservice in Elst afgeleverd. Ik zou vervangend vervoer krijgen en dit bleek een auto met automaat. Toen ik aangaf dat ik niet prettig vond werd er direct naar een oplossing gekeken. In overleg hebben zij mij thuis afgezet om vervolgens aan het eind van de dag de auto weer (schoon) thuis af te leveren. Ik ben zeer tevreden over de service van James autoservice!

Corne 1 week geleden beoordeeld

Vorige jaar mijn airco gevuld bij jullie. Dit jaar merkte ik helaas dat die het niet goed meer deed waardoor ik al een vermoede had dat de condensor kapot zou zijn. 2 weken geleden gebeld, factuur gekregen en afgelopen week besloten om toch te laten vervangen. Ik kon binnen 1 week terecht wat heel fijn was. Heel vriendelijk ontvangen, leen auto mee gekregen en kon de auto in de middag al weer op halen ondanks dat het zo druk was! Bedankt voor de top service!!

P.G.M. Baar 1 week geleden beoordeeld

Ik ben al jaren klant. Fijne garage. Staan altijd voor je klaar. Vriendelijk en correct.

R. Thomas 1 week geleden beoordeeld

Ben al jaren klant en heb hier altijd het gevoel dat er serieus naar de klanten wordt geluisterd.'

William Visscher 1 week geleden beoordeeld

Zeer goed geholpen. Kon snel bij ze terecht. Echt top!

Iwan Hendriks 2 weken geleden beoordeeld

Prima service en duidelijk in wat er gedaan moet worden. Erg vriendelijk en behulpzaam. Ben al jaren een zeer tevreden klant. In 1 woord TOP!

Barbara van Westing 2 weken geleden beoordeeld

Altijd een top service, heel blij met mijn nieuwe banden. Kom graag bij Cartecnics met mijn auto.

Paulina Bosch 2 weken geleden beoordeeld

Super vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg van de werkzaamheden, uren en het onderdeel wat vervangen moest worden. Ook goed op de hoogte gehouden van wanneer de auto klaar zou zijn. Factuur is netjes nagestuurd.

Mandy sonnemans 2 weken geleden beoordeeld

Kom er altijd heel erg graag,word altijd heel goed en snel geholpen.top service