Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als u uw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen. Rijd je een lease-auto? Dan maak je kans op een Dinercheque t.w.v. €150,-!

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

abe 14 uur geleden beoordeeld

goede service altijd snel terecht

Treur 15 uur geleden beoordeeld

Sinds kort overgestapt naar James. Mede door onze verhuizing en stoppen vorige autobedrijf. Voor nu erg tevreden, en verwacht dat het ook zo zal blijven. Voor James een nieuwe klant erbij!

Jeffrey 18 uur geleden beoordeeld

Weinig aan te merken op t gebied qua kwaliteit. De auto was voor een reparatie daar naar toe gegaan. Zou op een vrijdag klaar zijn, uiteindelijk werd dit dinsdag. Maar dat werd netjes gecompenseerd. Kleine korting op de factuur, en daarnaast was de auto van binnen ook mooi schoon gemaakt. Personeel is erg vriendelijk en duidelijk, zowel aan de telefoon als face to face. Ik raad deze garage zeker aan voor anderen en kom hier zeker in de toekomst terug als er weer een reparatie moet gebeuren.

Rene 1 dag geleden beoordeeld

Nu mijn zoon ook een auto heeft bleek James ook weer voordeliger te zijn dan in mijn dorp. Dus nu drie vaste (auto) klanten.

Fabian niessen 1 dag geleden beoordeeld

Snelle en behulpzame afhandeling van een onderhoudsbeurt. Kreeg smart als leen auto en volgens mij de manager kwam nog langs om te kijken of de smart goed genoeg was. Duidelijke uitleg bij meerkosten van onderhoudsbeurt. Een 9 nu is een mooi streven naar een 10.

Nick Hartmann 1 dag geleden beoordeeld

Goed onderhoud gepleegt en zeer vriendelijke en goede service

Nick Hartmann 1 dag geleden beoordeeld

Goed onderhoud gepleegt en zeer vriendelijke en goede service

Roger 1 dag geleden beoordeeld

Auto rijd weer zoals het hoort na die grote beurt en een paar dingen zijn vervangen wat echt nodig was Vriendelijke service met duidelijke uitleg van werkzaamheden en altijd fijn om een leenauto mee te krijgen voor een verdere dagbesteding

G.H. Vosman Schurink. 2 dagen geleden beoordeeld

geen op merkingen zijn prima geholpen.

E.J.Mulder 2 dagen geleden beoordeeld

Snelle service.

Sander 2 dagen geleden beoordeeld

Voor zowel onderhoudsbeurten en reparaties kan je terecht voor goed advies, uitstekende kwaliteit en transparantie in werk en kosten. Vriendelijk en bekwaam personeel aan wie je zeker je auto kan toevertrouwen.

Coen van Tol 4 dagen geleden beoordeeld

James Mijdrecht geeft mij altijd een goed gevoel. Ook garantie zaken worden op een zeer professionele manier opgelost. wij zijn al klant sinds de jaren 90 en zijn nog steeds zeer tevreden over de service.

Laurens Rink 4 dagen geleden beoordeeld

Sinds 2018 een vaste klant bij Hendrik de Groot, James Autoservices. Ik heb daar al 2 auto's gekocht. Ik was op zoek naar een andere auto en Hendrik regelt de auto die voldoet aan je wensen. De cijfers die ik heb gegeven lijken overdreven maar niets is minder waar. Bij Hendrik is iedere klant koning! Lekker laagdrempelig, geen verkoopdruk, goede service en het team staat altijd voor je klaar want bij de kleinste dingen kun je er direct terecht. Ook mijn vrienden/familie verwijs ik naar Hendrik en die zijn net zo positief als ikzelf. Ook vandaag een APK met onderhoudsbeurt laten doen en ze bellen altijd netjes om de kosten door te spreken. Ik heb een leenauto meegekregen om gewoon mijn dagelijkse dingen te kunnen doen en het mooiste is dat de auto dezelfde dag weer op kunt halen. Ik heb meerdere garages gehad maar prijs en kwaliteit is Hendrik wat mij betreft de beste. Kortom een goed bedrijf waarmee je jarenlang plezier van je auto kunt hebben. Alles dankzij James Autoservice

Lisa van Kuijeren 5 dagen geleden beoordeeld

Snelle en vriendelijke service. Er werd meegedacht over APK gelijktijdig met de onderhoudsbeurt ivm besparing kosten.

oving 5 dagen geleden beoordeeld

prima werk verricht

Werner Waalwijk 5 dagen geleden beoordeeld

Weer zeer goed en vooral snel geholpen na een probleem met de waterpomp.

Lagemaat 5 dagen geleden beoordeeld

Goede en snelle service. Werden de zelfde dag nog geholpen met ons probleem.

R. 5 dagen geleden beoordeeld

Zowel onderhoud als (eerste) APK laten uitvoeren. Voorheen dealer-onderhouden, nu voor het eerst bij James Autoservice. Zeer goed bevallen, met name transparantie, kwaliteit, vriendelijkheid, uitleg.

J.L. Tiggelman 6 dagen geleden beoordeeld

Zoals altijd een prettige, correcte afhandeling

Rekha 1 week geleden beoordeeld

Zoals altijd vriendelijk ontvangen en ze gingen meteen aan de slag met mijn auto en heb niet lang hoeven wachten.

brielle-local-hero.jpg

Het alternatief voor de dealer

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland.

Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG.