Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen.

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Sophie 15 uur geleden beoordeeld

Super service! Altijd behulpzaam, transparant en betrouwbaar.

Kitty 16 uur geleden beoordeeld

Zijn altijd behulpzaam en zeer vriendelijk kom er al jaren

Robbert 19 uur geleden beoordeeld

Altijd service gericht.

W. Slootweg 1 dag geleden beoordeeld

Beurt en APK laten doen. Netjes opgeleverd zoals altijd. Er wordt goed meegedacht.

Tom van der Dussen 1 dag geleden beoordeeld

Ik heb bij James Garage Kuijten in Helmond een gebruikte Peugeot 207 gekocht. Kort samengevat: top service, zeer vriendelijk personeel, gemaakte afspraken zijn op papier gezet en nagekomen. Op deze manier verdienen de mensen het om goede zaken te doen, zeker een aanrader om hier langs te gaan voor service of een andere auto.

Paul 2 dagen geleden beoordeeld

Weer erg netjes en snel geholpen. Betrouwbare garage. Er staat altijd gratis een mooie vervangende auto klaar. Top!!

Peter Roffelsen 4 dagen geleden beoordeeld

Naar JAMES doorverwezen door Service Right Mijn auto werd de ochtend van onderhoud opgehaald en aan het einde van de middag teruggebracht alleen dat al verdient een dikke pluim voor mij was dat helemaal ideaal want ik had nachtdienst, ik werd keurig op de door mij opgegeven tijd gebeld dat de auto klaar was en dat hij zo weer teruggebracht zou worden. Tot dusver alles goed, die avond toen ik weer naar mijn werk reed hoorde ik een vreemd geluid, bleek dat mijn band langzaam leeg liep (spijker). De volgende dag wilde ik naar JAMES toe rijden om de rekening te betalen en zag ik dat de band lek was, met de lekke band naar JAMES toe en Henno de eigenaar vroeg of alles naar wens was ik zei op zich wel ben erg tevreden maar, en toen wees ik hem op de lekke band; niks van dat komt misschien wel door jouw zelf, nee een 2e hands band eronder gezet en daar niks voor gerekend. Ik ben echt blij om een betrouwbare, betaalbare garage gevonden te hebben 10 STERREN VOOR JAMES.

J.Hagedoorn 5 dagen geleden beoordeeld

Prima service alles gaat in overleg je komt niet voor verrassingen te staan , ik zal deze garage bij iedereen aanbevelen auto wordt gehaald en gebracht en je kunt gebruik maken van een leen auto.

Mw. C. Streefkerk 6 dagen geleden beoordeeld

Zowel een onderhoudsbeurt, apk en airco-check gedaan. Daarnaast helaas autoschade opgelopen wat direct werd beoordeeld. Dit bleek zonder probleem meegenomen te kunnen worden in de beurt. Ik ben hier zeer tevreden over en wordt altijd prettig geholpen. Geconstateerde problemen van de auto worden eerst netjes qua financiën besproken en gevraagd om te verhelpen. Ben sinds een aantal jaren graag bij deze garage en ben zeer tevreden.

Ruben 1 week geleden beoordeeld

Mijn bus stond iets verderop stil met een kapotte accu en een Ecu die in de war was. Binnen een dag heeft Cartechnics hem weggesleept en gerepareerd en konden we weer verder.

Kees 1 week geleden beoordeeld

Katalysatorlampje brandde in mijn auto VW passat Gelukkig en slim is deze niet direct vervangen maar werd een analyse uitgevoerd Daaruit kwam een defecte sensor in het inlaatspruitstuk Helaas was dit ook een dure reparatie maar wel perfect door James uitgevoerd Ben zoals afgesproken perfect op de hoogte gebracht over de kosten Bij de dealer waren de kosten min het dubbele geweest

Sebastiaan van der Meij 1 week geleden beoordeeld

Gisteren mijn APK, onderhoudsbeurt, banden vervanging + Accu vervangen gehad. Altijd even vriendelijk personeel bij de balie en in de werkplaats. Ondanks corona ook in voor een praatje en je voelt je altijd welkom en op je gemak. Niets is te veel. Afspraak maken via de app was niet goed gegaan, maar even langs geweest en vriendelijk geholpen met een afspraak maken. Offerte voor banden opgevraagd, deze was alleen nog niet gedeeld voor de afspraak. Bij aanvang van de afspraak de offerte gekregen en goed gekeurd. Vriendelijk gebeld tijdens de APK/onderhoudsbeurt over de onderdelen die vervangen moesten worden. Verschillende prijzen gehad voor accu en banden en telefonisch akkoord gegeven. Zoals altijd dezelfde middag weer klaar om opgehaald te worden. Auto tevens van buiten en binnen schoongemaakt, super service! Altijd weer blij als ik weer in mijn auto weg rijdt naar huis. Ontzettend bedankt en jullie hebben een super team in Mijdrecht!!

ACM van Vliet 1 week geleden beoordeeld

Ik ben altijd blij als ik me auto weer ophaal, Dan weet ik dat hij weer 100% is

Rens Simonse 1 week geleden beoordeeld

Al meer dan 35 jaar mijn vertrouwde adres voor service en onderhoud. Ook voor aanschaf van een betrouwbare occasion. Kan er altijd terecht en klantvriendelijke , snelle service.

D.L. Oudijk 1 week geleden beoordeeld

Deze garage kijkt ook wat er in de toekomst nodig is om de auto in topconditie te houden. Snelle en goede service. Ik ben dus een zeer tevreden klant.

J.A. Hilberink 1 week geleden beoordeeld

Wij vinden James Autoservice De Groot een perfect bedrijf. Vriendelijke mensen en je wordt altijd netjes geholpen. Als je 's morgens belt kun je dezelfde dag al geholpen worden als het moet. De klant is hier echt koning.

Jan Louwerens 2 weken geleden beoordeeld

Zoals altijd weer netjes door Henno en zijn collega's geholpen. Ik heb de auto vier jaar geleden bij hem gekocht en hij heeft hier ook altijd naar volle tevredenheid zijn onderhoudsbeurten gehad. Ik rij graag vanuit Amsterdam naar Hoofddorp voor de goede service!

Vischer 2 weken geleden beoordeeld

Kon direct een afspraak maken voor de volgende dag. Snel al werd de diagnose gesteld en dezelfde dag nog kon het euvel verholpen worden. Prima prijs kwaliteit verhouding en goede communicatie. Auto rijd nu weer als een zonnetje.

Hans 2 weken geleden beoordeeld

Doen waar ze voor staan. Kwaliteit en pas vervangen als dit echt nodig is. Advies als het bijna nodig is. Helder en duidelijk vooraf kostenopgave.

Laurens Kaizer 2 weken geleden beoordeeld

Perfecte service! Uitgelegd dat mijn auto kapot was en mijn vriendin hoogzwanger. 's avonds gebeld en 's ochtends om 0800 kon ik terecht en in de middag was mijn auto gemaakt voor een enorm schappelijke prijs! Top service, ga hier voortaan altijd heen.