Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen.

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Gilles 8 uur geleden beoordeeld

Top als altijd. Fijn om een betrouwbare garage te hebben.

R 1 dag geleden beoordeeld

Prima garage

van Dulst 3 dagen geleden beoordeeld

Wij zijn zeer tevreden bij James Ijsselstein. Dennis vind ik een vriendelijke man.

Edith Meelhuysen 4 dagen geleden beoordeeld

Ook bandenwissel

Ilse Boellaard 4 dagen geleden beoordeeld

Bij deze APK heb ik een onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Vorig jaar tijdens de APK werd mij al verteld dat er een aantal dingen bij de volgende APK uitgevoerd moesten worden. Dat is ook gebeurd. Alsnog kreeg ik een goede uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden en de kosten daarvan. Het was een flink bedrag, maar ik weet wel waar het voor dient. Nu kan ik zorgeloos weer doorrijden tot de volgende ouderhoudsbeurt óf APK. Fijn dat ik nu al 20 jaar bij Knoop Breukelen zo goed geholpen word!

m. van Teeffelen 6 dagen geleden beoordeeld

Ik ben weer super goed en snel geholpen

Gerrit Grit 6 dagen geleden beoordeeld

De auto pas sinds januari dit jaar in bezit, en was geen onderhoudshistorie voor mij te achterhalen. Had problemen met LPG-systeem en airco werkte volgens mij niet goed. Samen met een grote beurt weet je dat dit wat geld kost maar dat viel achteraf behoorlijk mee. Kwam hier voor het eerst met deze auto en was laatste jaren niet in bezit van een voertuig. Op internet waren de recensies niet verkeerd en ze hebben me niet teleurgesteld de mannen. Contact was vanaf begin vriendelijk en voor er werd begonnen met (extra) werkzaamheden was er eerst telefonisch overleg wat er uit de eerste controle werd geconstateerd en kon precies vermeld worden wat de kosten zouden zijn. Ook advies ontvangen bij het wel of niet laten doen van werkzaamheden en wat dit aan de financiële kant scheelde. Nog niet alles is gedaan ook omdat sommige onderdelen besteld moeten worden en uit het buitenland moeten komen. Over enige tijd zien ze mij zeker terug in Rijswijk voor het vervolg.

CC Woud 1 week geleden beoordeeld

Goed geholpen . Prima overleg over te vervangen onderdelen. En dit alles tegen een redelijke prijs !!

Hans Berg 1 week geleden beoordeeld

Tja, wat zal ik zeggen. Ik ben zeer tevreden. Het zijn vakmensen en echt alles wordt geregeld met een smile. Ook dingen waar jezelf niet aan denkt, brengt Marco onder je aandacht. Top hoor.

Wendy gielen 1 week geleden beoordeeld

Wij zijn weer heel snel en goed geholpen bij James in Roermond. Ik bracht de auto voor apk helaas waren er wat dingen die vernieuwd moesten worden maar mijn auto was toch binnen een dag al klaar top! Ook de leenauto vind ik erg prettig zo kan ik toch overal naartoe terwijl mijn eigen auto gemaakt word! Ik beveel James roermond zeker aan.

van Hoof 1 week geleden beoordeeld

Zojuist een onderhoudsbeurt met APK laten doen. Autobedrijf Moret laat mij ruim van te voren laat weten wanneer mijn APK en Service Card verloopt, zodat ikzelf nog ruim op tijd een afspraak kan inplannen. Tevens bleek dat binnen een jaar het profiel van mijn voorbanden toch heel snel lager was geworden. Ik heb nu 2 nieuwe voorbanden en mijn auto is uitgelijnd. Een rustgevend gevoel.

Bosch 1 week geleden beoordeeld

Prima service, goed meegedacht, duidelijkheid over werkzaamheden en prijs. Altijd behulpzaam en meedenkend!

Jacobsen 2 weken geleden beoordeeld

James autoservice Cartechnics in IJsselstein, daar kom ik al een paar jaar ivm een goede service en netheid en dat prijskwaliteit bij hun hoog in het vaandaal staat. ik word er altijd netjes en goed geholpen.

Wim Spruijt 2 weken geleden beoordeeld

APK en kleine onderhoudsbeurt. Goede en duidelijke informatie over de werkzaamheden die aan de auto worden uitgevoerd.

P. Bakker 2 weken geleden beoordeeld

Paar jaar geleden kwam ik vlak voor mijn vakantie met een elektrische storing aan mijn caravan langs en werd direct geholpen. Het duurde bijna 2 uur voor de storing werd gevonden maar de eigenaar ging onverstoord door met zijn onderzoek en uiteindelijke verhelpen van het probleem. Zelfs nu dit ruim na sluitingstijd was en hij de afspraak met zijn zwager afbelde. Ik was nog niet eens klant, en hij wilde er niets voor hebben. Sedert die tijd ben ik vaste klant met al onze voertuigen en inmiddels ook onze zoon. En dat altijd met tevredenheid. Er wordt meegedacht in oplossingen en altijd vriendelijk en behulpzaam, niets is te veel. Ook de haal- en breng service of een leenauto/ fiets, nooit een probleem. Ja wat moet ik nog meer zeggen. Toppers.

Kim 2 weken geleden beoordeeld

De werknemers zijn bij deze vestiging altijd heel behulpzaam en houden je op de hoogte van wat de doen met de auto ) als voorbeeld altijd even bellen als ze wat vervangen met de apk. Komt nooit voor onverwachte kosten te staan. Blij mee :)

George 3 weken geleden beoordeeld

Via garagevergelijker bij garage Robel terecht gekomen. Mijn auto vorige week ter reparatie naar jullie gebracht en goed geholpen en wat ik erg prettig vond was dat je voor €25,00 een leenauto mee kan krijgen zodat je niet zonder vervoer zit. Distributie riem is vervangen en zou leuk zijn als ik het bedrag kan terugwinnen. Dan zou mijn volgende reparatie vervangen van mijn schokdempers eerder gerepareerd kunnen worden. Deze staat nu gepland voor juni.

Wim 3 weken geleden beoordeeld

Keurige vestiging, duidelijke informatievoorziening, en het belangrijkste: vakkundige werkzaamheden. Prima, zoals het hoort, complimenten voor het team!

Adriaan Schot 3 weken geleden beoordeeld

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van garage. Ik raad iedereen aan om zijn of haar auto daar in onderhoud te geven.

B. Bergwerff 3 weken geleden beoordeeld

Wij hebben een andere auto gekocht. Maar de garage kon ons geen nieuwe trekhaak bezorgen. Vandaar dat wij naar AutoWijma/ trekhaakcentrum hebben gebeld en zij voor ons de trekhaak wel hadden, dan is het zo klaar als een zonnetje dat je daar de afspraak maakt. En wij hebben nu een nieuwe trekhaak achter onze auto van trekhaakservice. Perfecte garage, schoon gepoetst en netjes terug gekregen, vriendelijke Meneer die ons heeft geholpen