Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen.

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Ulrich van Egdom 2 dagen geleden beoordeeld

Onze auto was toe aan ee apk en een servicebeurt. Alles weer top geregeld en zonder zorgen op vakantie! Gr Ulrich van Egdom

Misha Francis 2 dagen geleden beoordeeld

APK+Service well done

J de Buck 3 dagen geleden beoordeeld

Weer prima voor elkaar!

A.A.Bijvoet 4 dagen geleden beoordeeld

Geweldige garage vriendelijk behulpzaam goede service toppertje

Hans van der Pijll 1 week geleden beoordeeld

James autoservice Tiggelman is echt een aanrader om onderhoud en/of reparaties aan je auto.te laten doen. Heel vriendelijke personeel, leuke ontvangst en alle aandacht om je tevreden te stellen. Ik zou dit bedrijf aanhouden voor werkzaamheden aan een auto! Receptie ziet verzorgd en netjes uit. De koffie staat klaar! Heb er in ieder geval een goed gevoel bij!

E.J.Mulder 1 week geleden beoordeeld

Alles naar wems!!

E.J.Mulder 1 week geleden beoordeeld

Alles naar wems!!

E.J.Mulder 1 week geleden beoordeeld

Alles naar wems!!

E.J.Mulder 1 week geleden beoordeeld

Alles naar wems!!

Tyce Knape 1 week geleden beoordeeld

Auto vrijdagochtend om 9 uur gebracht, was om 13 uur al klaar. Van te voren ontvangen offerte klopte met de uiteindelijke kosten. Was zelfs 100 euro goedkoper dan een andere garage. Snelle service voor een goede prijs.

Lisa van Zanten 2 weken geleden beoordeeld

James autoservice Tiggelman is al sinds 2012 dé garage voor mijn auto. Daar gekocht en altijd goed geholpen bij APK en onderhoudsbeurten. Die in 2019 zal ik nooit meer vergeten: 1 dag voordat ik eindelijk voor het eerst naar mijn droomfestival (Tomorrowland, België) ging, bracht ik mijn auto toch nog even voor de zekerheid naar de garage. Helaas, ik mocht geen km meer rijden: mijn distributieriem stond op knappen. Mijn auto zou niet op tijd klaar zijn voor het festival. Marco (eigenaar) zag de paniek in mijn ogen, omdat ik dacht… daar gaat mijn festival! Marco bood mij een leenauto aan (een upgrade tav mijn auto) en heeft er daarmee voor gezorgd dat ik tóch veilig de rit naar België kon maken en mijn 25e verjaardag op Tomorrowland heb kunnen vieren. Ik ben hem, en James autoservice, nog dankbaar!

Marwan Chammas 2 weken geleden beoordeeld

Dynamo laten vervangen. Bedankt voor de goede service! JAMES Auto Service Daatselaar Amersfoort

Marwan Chammas 2 weken geleden beoordeeld

Dynamo

Mario Dominicus 2 weken geleden beoordeeld

Erg tevreden met de service van James Mijdrecht! Altijd vooraf overleg over de benodigde of geadviseerde werkzaamheden en de kosten. Snelle service, vriendelijke mensen: wij komen volgende keer weer terug!

William Visscher 2 weken geleden beoordeeld

Goed bedrijf waar je je auto met een gerust hart kunt laten keuren.

Sjonnie 2 weken geleden beoordeeld

Super net en behulpzaam bedrijf , ook als je aan het einde van de dag komt . Kom hier voor De 2e keer en weer behulpzaam en meedenken.

H.W. De Jonge 2 weken geleden beoordeeld

Prima geholpen voor een nette prijs.

Elwin Flik 3 weken geleden beoordeeld

Zonder enige twijfel al een aantal jaar een vertrouwd adres. Niet alleen vertrouwd, maar vooral betrouwbaar. Duidelijke afspraken en keurig geregeld. Daarnaast een plek waarbij ze weten waar ze het over hebben. In mijn ogen een garage zoals het zou moeten zijn. En dan is vriendelijkheid nog een extra pluspunt.

Paul Hillebrand 3 weken geleden beoordeeld

Wat mij vooral zo bevalt bij James Autoservice Van den Berg in Hoofddorp is dat iedereen die er werkt uitstraalt dat hij/zij plezier heeft in zijn/haar werk. Van Henno en Frans tot aan de monteurs tot aan de servicemedewerkers. Dat gevoegd bij de vakkundigheid levert in mijn beleving de optimale mix voor tevreden klanten. Op alle criteria wat mij betreft dus de maximale score, ook al weet ik dat er altijd wel verbeterpuntjes zullen zijn. Ook wat dat betreft ben ik ervan overtuigd dat Henno en zijn team er alles aan doen om topservice te kunnen blijven leveren.

Marko 3 weken geleden beoordeeld

Mazda 2 Heeft een APK en onderhoudsbeurt gehad prima service en kwaliteit . vervangend vervoer is mogelijk indien gewenst Ook Als er iets is kan je zo even langs rijden en kijken ze het meteen even na