Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen.

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Reumer R.M.F. 21 uur geleden beoordeeld

Nadat mijn achterruit wisser motor is vervangen omdat de ruitensproeier het niet deed, heb ik de het oude onderdeel open gemaakt en heb de verstopping eenvoudig kunnen verwijderen. De monteur adviseerde mij om de motor te vervangen omdat er roest vorming de blokkade veroorzaakte ( een Audi kwaal ) zei hij. JAMMER Ik heb ook het idee dat ik 2 keer de BTW van 21% betaal voor het onderdeel.

Reumer R.M.F. 21 uur geleden beoordeeld

Nadat mijn achterruit wisser motor is vervangen omdat de ruitensproeier het niet deed, heb ik de het oude onderdeel open gemaakt en heb de verstopping eenvoudig kunnen verwijderen. De monteur adviseerde mij om de motor te vervangen omdat er roest vorming de blokkade veroorzaakte ( een Audi kwaal ) zei hij. JAMMER Ik heb ook het idee dat ik 2 keer de BTW van 21% betaal voor het onderdeel.

Herman en Ingrid Verweij 4 dagen geleden beoordeeld

Goede service

Spierings Chris 5 dagen geleden beoordeeld

Prettig ontvangst. Goede bereidheid tot vlotte service verlening. Vakkundig aan de balie en in de werkplaats. Kortom een fijne en vakkundige garage.

Monique van Doorn 5 dagen geleden beoordeeld

Ik kom hier al jaren. Eindelijk heb ik een garage gevonden waar ik me goed bij voel. Altijd vriendelijk ontvangst. Acuut klein probleem kan je altijd even langs rijden en als het kan, helpen ze gelijk. Je wordt telefonisch altijd op de hoogte gebracht wat er gevonden wordt en wat de kosten gaan worden. Er wordt met je meegedacht. Voel me als klant heel serieus genomen. Geeft me een vertrouwd gevoel.

Chris van Deelen 6 dagen geleden beoordeeld

APK en kleine beurt voor mijn oude trouwe Volvo 940 van 28 februari 1997. Online afspraak gemaakt en bijna per omgaande bevestiging. Tijdens de kleine beurt werd opgemerkt dat de koelvloeistof dicht bij minimaal stond en de remolie teveel vocht bevatte. Bij de APK kwamen een paar kleinen dingen naar voren als koplampen te laag afgesteld (had men al gecorrigeerd) en een stuurkogel met te veel speling (mag het na 27 jaar) Keurig gebeld voor overleg over wat te repareren en de te verwachten kosten. Heb alles wat zij hebben geconstateerd laten uitvoeren tegen schappelijke prijs. Korte tijd later kreeg ik de melding dat de auto klaar was. Hij ging weer als vanouds, kortom zeer tevreden. Oh ja, de leenfiets reed lekker.

Wim Spruijt 1 week geleden beoordeeld

Op vrijdag storing in de ontsteking. Auto liep op 3 cilinders. Op zaterdagmorgen de auto neergezet bij James en een paar uur later bericht dat een bobine vervangen was en de auto kon worden opgehaald. Top service.

Demi Snel 1 week geleden beoordeeld

Fijne mensen om mee samen te werken. Vaak contact met Marc voor zowel het zakelijke wagenpark als privé auto. Je hoeft Marc of Dennis maar te bellen en het wordt geregeld!

Kees 1 week geleden beoordeeld

Goede service en indicatie offerte was iets hoger dan ik moest betalen.

Michel 1 week geleden beoordeeld

Super vriendelijke, snelle hulp en direct goed oplossen. Ben blij dat ik deze garage gevonden heb.

Alexander Ernst 1 week geleden beoordeeld

Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd, maar ik vind het een hoop geld voor wat ik er voor krijg

Prasan van Maaren 1 week geleden beoordeeld

Snel de onverwachte reparaties uitgevoerd

Dirk van straaten 1 week geleden beoordeeld

Snel, vriendelijk en To-The-Point.

Sjollema 1 week geleden beoordeeld

Het bedrijf is zeer gemakkelijk te bereiken. Alle medewerkers zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en vakkundig. De werkplaats, het kantoor en de wachtruimte zijn altijd opgeruimd en schoon.Bij kleine reparaties word je direct en vakkundig geholpen. Je krijgt gevraagd en ongevraagd deskundig advies. Bij grote (onverwachte) reparaties word je altijd eerst gebeld en wordt er overleg geplaagd. Kortom een heel fijn bedrijf om daar klant te zijn. Ik raad iedereen aan daar de auto in onderhoud te geven.

Bea Pater 2 weken geleden beoordeeld

Zorgvuldige controle, goed overleg over opties en kosten met vervolgens een snelle inzet en reparatie! Binnen 1 dag is onze auto weer tip top in orde. De leenauto die dag was overigens ook super🙃🙂om in te ruilen iets boven ons budget. Nog even sparen dus👍

Marc KLein 2 weken geleden beoordeeld

Helaas mijn auto kwam niet door de apk vanwege de roetfilter. Twee dagen later kon mijn auto al weer terug voor de vervanging van de roetfilter. Super snel geregeld. Erg blij met de service die geleverd werd. Ik ben nieuw in de Venray en ondanks dat volledig vertrouwen van de eigenaar "kom na het weekend maar terug". Maar moet ik niet betalen dan voor dit gedeelte. "Nee je komt toch terug voor de roetfilter en dan rekenen we alles af" Super fijn en mooi schone auto ook nog.

A.Hovengs 2 weken geleden beoordeeld

Vlotte en nette service. Na auto controle voor de apk ben ik keurig gebeld over alle punten die noodzakelijk waren met duidelijk de kosten ervan daarbij vermeld.

W.Pecht 2 weken geleden beoordeeld

Snel en kundig geholpen. Vriendelijk personeel

Samantha Buijs Riethorst 2 weken geleden beoordeeld

Hele goede service, werd goed op de hoogte gehouden van wat er gedaan moest worden en wat eventueel kon wachten. Eind van de dag werd ik ook netjes gebeld dat onze auto klaar stond om opgehaald te worden.

Henk de Jong 2 weken geleden beoordeeld

Prima garage. Kom er al jaren.