Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen.

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Melany Lodeweegs 3 uur geleden beoordeeld

Vorige week weer met mijn auto voor grote onderhoudsbeurt en apk geweest. Zoals elke keer: prima service, duidelijke verwachting kosten vooraf en men overlegt altijd als er aanvullende problemen gesignaleerd worden. Denken ook goed mee over eventuele alternatieven. Ik kan dit bedrijf aanraden.

rene 3 uur geleden beoordeeld

Prima garage

P.C.A.van Rijn 7 uur geleden beoordeeld

Klacht trilling in stuur gevonden en zoals altijd snel en keurig opgelost

Frank van Leusen 21 uur geleden beoordeeld

Afgelopen zaterdag de Kia Picanto naar Hendrik de Groot gebracht voor een APK en kleine beurt. Keurig netjes een Leenauto meegekregen. Maandag de APK + kleine beurt uitgevoerd. Er moesten een paar kleine dingen vervangen worden. Dit werd keurig netjes telefonisch door de monteur doorgegeven. Vervolgens de auto netjes thuis weer afgeleverd door Hendrik. Top service!

Steven van Roggen 22 uur geleden beoordeeld

weer top geregeld! Mooie nieuwe leenfiets!

E van Beaumond 2 dagen geleden beoordeeld

Al jaren klant bij James Auroservice Cartechnics, goed advies, vriendelijk personeel, deskundigheid en snelle service. Top

Carlijn Jansen 2 dagen geleden beoordeeld

Totaal geen warmte in de auto. Wat nu? Heb Stuart gebeld en die hebben mij letterlijk en figuurlijk niet in de kou laten staan. Snelle service en reparatie tot volle tevredenheid uitgevoerd. Dikke pluim voor personeel Stuart Elst.

Annemarie Stolwijk 2 dagen geleden beoordeeld

Prima service en communicatie. Niet de goedkoopste maar bovenstaande mag wat extra kosten. Heb zelf opleiding automonteur gedaan en nu weinig zin om zelf aan onze auto te schroeven, James Mijdrecht is i.i.g. eerlijk over geen stappen uitvoeren en dus ook niet in rekening brengen van zaken die niets toevoegen.

Dayenne Mulder 3 dagen geleden beoordeeld

Een hele fijne garage, duidelijke open communicatie. Heel fijn dat je snel wordt geïnformeerd over de mogelijke kosten en ze denken echt met je mee. Klant is daar echt koning!!

P.C.A.van Rijn 3 dagen geleden beoordeeld

Zoals altijd goed en keurig geholpen

Yolanda Kooijman 3 dagen geleden beoordeeld

Autoservice James aan de Oosterlandweg te Mijdrecht heeft mij fantastisch geholpen. Uit mijn werk ben ik meteen bij ze langs gegaan voor het branden van mijn ABS en slipgevaar lampje op het dashbord. Ik werk als verpleegkundige op de Medium Care in het ziekenhuis. Gezien het Coronavirus kan ik het nu zeker niet riskeren om met pech langs de weg te staan. Ze stonden meteen klaar om mij te helpen. Een korte check op de brug en binnen twee dagen kon de Hyundai al worden gerepareerd aan een remtang die was vastgeroest. Ik kreeg zelfs een vervangende auto mee en voor het afgesproken bedrag rijd ik weer heerlijk in mijn 9-jarige bolide veilig de weg op. Super bedankt!!

Mieke 4 dagen geleden beoordeeld

Voor het eerst kennisgemaakt met James Autoservice Cartechnics en dat was zeker niet voor het laatst! Vooraf een prettige telefoongesprek waarin ik duidelijk mijn wensen en vragen kon aangeven. Tijdens de reparatie (+ APK en onderhoud) goed door de medewerker telefonisch op de hoogte gehouden van de stand van zaken, de kosten en mogelijkheden. En ook bij ophalen van de auto, heldere uitleg over de gedane arbeid. Kortom; goede communicatie wat veel vertrouwen geeft en betrokkenheid uitstraalt. Cartechnics bedankt!!

Harry Masselink 5 dagen geleden beoordeeld

Ondanks coronacrisis goed en met respect en hygiëne geholpen

Hein van Scheppingen 5 dagen geleden beoordeeld

Zeer tevreden ,goed en snel geholpen en deskundig advies.Hein

Vincent Savelberg 6 dagen geleden beoordeeld

Goede en prettige communicatie (erg fijn hoe er ook wordt meegedacht), goede prijs/kwaliteit verhouding.

E. Schuurman 6 dagen geleden beoordeeld

Goede service en vriendelijk geholpen. Ze denken in oplossingen en niet in problemen.

Demi Kraal 6 dagen geleden beoordeeld

Mijn auto was bij verschillende garages geweest en niemand wist de oorzaak van de waarschuwingslampjes te vinden, gelukkig bij dit autobedrijf wel ! Alle waarschuwingslampjes zijn uit, en alle reparaties zijn goed uitgevoerd, en we zijn prettig geholpen. Volgende keer ga ik hier zeker weer heen voor mijn Apk en onderhoudsbeurten. Super bedankt !

Joke Poen 6 dagen geleden beoordeeld

Prima ontvangst en uitleg over wat er gedaan moet worden en wat t gaat kosten. Altijd mogelijk iets tussendoor te verhelpen. Geweldig

R.Tiemens 1 week geleden beoordeeld

Goeie garage :Top

renate 1 week geleden beoordeeld

Online afspraak gemaakt voor het herstellen van een vastgelopen rem. Werkt allemaal super. Marco belt altijd vriendelijke op wat de kosten zijn en hoelang de reperatie duurt. Super dat hij nog open is in deze bijzondere corona-crisis tijd. En hij de nodige voorzorgsmaatregelen neemt.Top Garage. Ik heb bij netheid een 7 gegeven. Dit is mijn indruk van de binnenkomst in de zaak. De showroom waar je doorheen loopt (is niet van Marco) oogt oud en donker.

bergambacht-local-hero.jpg

Het alternatief voor de dealer

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland.

Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG.