Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen.

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

P.Bakker 2 dagen geleden beoordeeld

Fantastisch geholpen! Woensdag de auto (Audi A6) gebracht met, wat na inspectie bleek, een gebroken voorveer, en vrijdagmiddag was de auto al weer gerepareerd. Ben érg tevreden met de manier waarop met mij gecommuniceerd is en de snelheid van handelen van het personeel. Reparaties kosten altijd méér dan je wilt, maar wanneer e.e.a. op deze manier gaat, is dat snel vergeten. Kom hier al jaren en ben dus uitermate tevreden. P.Bakker Hoofddorp

Erik van Lingen 4 dagen geleden beoordeeld

Zeer nette, vriendelijke en behulpzame n deskundige garage. je bent persoonlijk in beeld en wordt altijd goed geholpen.

Dennis Heeren 4 dagen geleden beoordeeld

Dikke voldoende voor deze garage !! occasion gezien, en na telefonisch te hebben onderhandeld over de prijs een afspraak gemaakt voor een proefrit. de auto stond al klaar toen we aan kwamen en na een goede kop koffie was de deal snel gemaakt. de auto werd een paar dagen later zelfs bij ons thuis afgeleverd. eenmaal een paar dagen onderweg merkte ik een klein mankement op, dit is direct door de garage opgepakt. top service !!

P.C.A. van Rijn 5 dagen geleden beoordeeld

Snel, goed, goede info, waren alle garages maar zo.

Roger 6 dagen geleden beoordeeld

Het was tijd voor een grote onderhoudsbeurt en APK. We kregen het advies de startmotor te vervangen en dat klopt. Onze dochter had recent startproblemen. Laten vervangen dus. Daarnaast de rugleuning verstelling van de passagiersstoel en het slot van de kofferbak laten repareren. Zo kan hij er weer tegen. Dit alles in goed overleg snel en vakkundig uitgevoerd.

R 1 week geleden beoordeeld

Dit keer iets minder enthousiast maar dat kwam door gebrek aan personeel en zieken hoorde ik dus volgende keer ongetwijfeld beter

Loes 1 week geleden beoordeeld

Nieuwe voorbumper geplaatst na schade, en de APK keuring gedaan, dat alles naar volle tevredenheid uitgevoerd in Vlaardingen. Leen auto meegekregen TOP!!! Ik ben al meer dan 7 Jaar klant bij James in Vlaardingen. Altijd met aandacht en vriendelijkheid geholpen en geïnformeerd over de kosten van de werkzaamheden. Met vriendelijke groet. Mevr L.Veldhoen

Dirkje Westerbeek 1 week geleden beoordeeld

Altijd bereid om met ons mee te denken, klant gericht, onderhoud kan altijd in onze vakanties als we de carver even niet nodig hebben. Dat is heel fijn !

Marcel Marijnissen 1 week geleden beoordeeld

• Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen; • afspraak gemaakt via de KIA app werkt prima • Wordt op tijd gebeld en overlegd over evt extra kosten • prima vervangend vervoer • na een grote beurt is de auto zowel van als van buiten weer mooi schoon • kom hier al jaren voor het onderhoud aan mijn KIA's

AMC van der Elst 1 week geleden beoordeeld

Erg tevreden met team Henno van den Berg! Er moest na keuring veel gebeuren,ze hebben het keurig opgelost. Mij op de hoogte gehouden van de kosten en de afspraken prima nagekomen!

A.E. van der Meulen 1 week geleden beoordeeld

Mooi bedrijf met vriendelijk personeel , Ze komen hun beloftes na. We komen er graag (indien nodig natuurlijk)

Godelieve Bogers 1 week geleden beoordeeld

Auto gebracht voor een APK, kleine beurt en diverse reparaties. In verband met een vakantie, kon mijn auto de hele week blijven staan, ook prettig voor de uit te voeren werkzaamheden, en had ik zeer prettig, vriendelijk en duidelijk contact met Marlisah via WhatsApp. Alle reparaties zijn uitgevoerd, de auto is helemaal nagekeken en door de APK kan ik er sowieso weer een jaar tegen.

Hein van Scheppingen 1 week geleden beoordeeld

Alles goed zoals altijd

Damiano Annese 1 week geleden beoordeeld

Top betrouwbare garage. Eerlijke mensen die hun werk echt serieus nemen. Verhouding kwaliteit /prijs is prima. Heel tevreden.

Wim Slootweg 1 week geleden beoordeeld

Voor APK geweest, geen bijzonderheden

Hans Meijntjes 1 week geleden beoordeeld

Uiterst vriendelijk, betrouwbaar en loyaal. Is in staat om met veel kennis van zaken mijn eigen gebrek daaraan te compenseren, zodat zelfs Ík begrijp wat er aan mijn auto moet gebeuren of gebeurd is. Een zeer terechte 10 met een griffel.

Jean 1 week geleden beoordeeld

Sinds 2008 trouwe klant van Autobedrijf Bogers, intussen 5 nieuwe Nissan Qashqai daar gekocht, geen enkel probleem gehad, want alle kleine kinderziektes werden per direct geholpen. De kwaliteit van de mensen staat bovenaan oom onze lijst, het aangeboden service was voortreffelijk en de communicatie was altijd perfect. We zijn nog altijd als familie en geen klanten beschouwd en dat is voor ons geweldig. We hopen dat dit bedrijf ons nog vele jaren blijft bestaan en ons gaat helpen.

Wilma 1 week geleden beoordeeld

Goede communicatie vwb de werkzaamheden omtrent de auto. Altijd vriendelijk en behulpzaam

Wilma 1 week geleden beoordeeld

Vriendelijke medewerkers die meedenken en informeren over de kosten

Arno 1 week geleden beoordeeld

Goed en snel geholpen