Klanten vertellen

Filter op locatie

Joop van Mil over JAMES Autoservice Nooteboom

9,9 Fantastisch

winterbanden en nieuwe velgen voor een mooie prijs

Bandenwissel op 13 november 2018

Kim Van Haeften over JAMES Autoservice Cartechnics

10 Fantastisch

Bij binnenkomst word ik altijd vrolijk begroet. Ze weten wie ik ben, welke auto ik rijd en overleggen alles wat ze doen. Ik kan voor alles terecht.

Onderhoudsbeurt op 9 november 2018

Patrick Struijk over JAMES Autoservice Jan van Dijk Brielle

9 Fantastisch

Ontspannen sfeer, je word fijn te woord gestaan en geholpen. Kosten worden vooraf met je besproken zodat er geen vervelende verassingen zijn. De auto rijd weer als nieuw en hij word nog schoongemaakt ook voor het op halen! Erg goede service bij James Brielle!

Onderhoudsbeurt op 9 november 2018

Robin Meerkerk over JAMES Autoservice Nooteboom

9,7 Fantastisch

Bij de APK-keuring kwam als probleem dat mijn linker achter schokbreker aan vervanging toe was, hier werd ik netjes van op de hoogte gebracht en de auto was dezelfde dag nog gemaakt. Ik werd vriendelijk geholpen en kom volgend jaar zeker terug!

APK op 8 november 2018

Ard Koopman over JAMES Autoservice Van den Berg

9,7 Fantastisch

Aantal adviezen gekregen, reparaties laten doen en onlangs grote beurt laten doen voor mijn oldtimer VW LT-bus uit 1977. Vakkundig uitgevoerd, extra advies gekregen voor onderhoud en hulp bij zoeken naar onderdelen. Altijd snelle reactie, goed bereikbaar en behulpzaam ook bij acute vragen en problemen. Goed niveau van prijs-kwaliteit en open en eerlijk over verrichte reparaties of vervanging van onderdelen. Voorafgaand aan vervanging van onderdelen duidelijk overleg, zodat ik kan besluiten wat ik wil. Ik ben heel blij met deze garage.

Onderhoudsbeurt op 7 november 2018

Channah Van Veen over JAMES Autoservice Smits Zoetermeer

10 Fantastisch

Had APK met grote beurt. Kan altijd zeer snel terecht en kom nooit voor verrassingen te staan. Ze bellen altijd of het oké is om werkzaamheden uit te voeren met de kosten die ook achteraf daadwerkelijk kloppen en alle heren die er werken zijn vriendelijk en netjes! De receptie is pas verbouwd, maar vind dat ze ook een nette kantine verdienen!

APK op 7 november 2018

Mw. L. De Groot-Haan over JAMES Autoservice Cartechnics

9,6 Fantastisch

Ook nu weer fijn geholpen, De boys staan meteen voor mij klaar!

Reparatie op 7 november 2018

Lennart Bakker over JAMES Autoservice Hofman

8,6 Uitstekend

Auto had problemen met waterpomp, deze was binnen dag vervangen. Werd goed op de hoogte gehouden van de kosten.

Reparatie op 7 november 2018

Hans Dekker over JAMES Autoservice Van den Berg

8,1 Goed

Goudeerlijk, goeie service, technische kennis en prijs/kwaliteit verhouding!

Reparatie op 6 november 2018

Koopman over JAMES Autoservice Losser

10 Fantastisch

Perfect, kan niet anders zeggen. Na een aanrijding met een ree, direct naar James Autoservice Losser gereden. De volgende dag kon ik mijn auto, geheel gerepareerd, weer ophalen. Super snelle en vriendelijke service!

Reparatie op 6 november 2018

H. Heuts over JAMES Autoservice Wallinga

9,1 Fantastisch

Nieuwe gasinstallatie ingebouwd, dit zou twee dagen duren om vijf uur dezelfde dag werd ik al gebeld dat mijn auto klaar was. na inleveren van de gratis huurauto en de afhandeling van het financiële gedeelte is meen overgegaan om mij de bediening van deze goed uit teleggen. Alles met alles een dikke duim voor dit bedrijf.

Overig op 5 november 2018

Patick Vergeer over JAMES Autoservice Cartechnics

9 Fantastisch

Een prima garage waar wij prive onze auto's laten repareren en intussen ook meerder medewerkers van ons bedrijf. Ze zijn vriendelijk, vertellen netjes wat de mogelijkheden zijn en denken actief mee. Echt top, een reclame voor James.

Onderhoudsbeurt op 5 november 2018

J Erkelens over JAMES Autoservice Cartechnics

8,3 Goed

Ik breng hier mijn auto al jaren naar tevredenheid voor jaarlijkse APK en onderhoudsbeurt. Ook volgend jaar weer: Cartechnics IJsselstein is klantvriendelijk, snel behulpzaam en meedenkend. Ook op momenten dat je snel hulp nodig hebt kun je er snel terecht.

APK op 5 november 2018

Nas over JAMES Autoservice Wagendorp

8,2 Goed

Vriendelijk geholpen met mogelijkheden voor vervoer. Alles stond netjes klaar en was geregeld binnen de afgesproken tijd. Er is meegedacht om naast de bandenwissel ook alvast de kentekenlampjes te vervangen zodat we niet binnenkort weer terug naar de garage moeten of er werk mee hebben.

Bandenwissel op 2 november 2018

Martin Kamp over JAMES Autoservice Wagendorp

8,7 Uitstekend

Kom hier al jaren, prima geholpen weer!

Onderhoudsbeurt op 2 november 2018