Klanten vertellen

Filter op locatie

Joke Temme over JAMES Autoservice Tiggelman

10 Fantastisch

Makkelijk online een afspraak maken. Vooraf prijsopgave en overleg of alle handelingen meteen noodzakelijk zijn. Naar mijn idee worden er geen onnodige onderdelen vervangen. Bij het ophalen van de auto wordt alles nog even doorgesproken, indien nodig nog even nagevraagd bij de medewerkers van de werkplaats. Voor mij een top garage.

Onderhoudsbeurt op 15 februari 2019

R. van der Tak over JAMES Autoservice Mijdrecht

9,4 Fantastisch

Vervelende storing aan de blower. Afgesproken een diagnose en vooraf prijsopgave. Keurige telefonische toelichting met diverse opties en bijhorend prijskaartje. Op basis van de info kon ik een opdracht geven. Volgende dag stond mijn bedrijfswagen weer gerepareerd en gewassen klaar. Ook nu weer toelichting met foto’s waarom er veel werkuren ingegaan waren. Dit geeft je als klant het “goede” gevoel en vertrouwen in het bedrijf. Kortom prima service in combinatie met vriendelijke ontvangst en dat is ook wat waard.

Reparatie op 15 februari 2019

P.M.Jonker over JAMES Autoservice Van den Berg

9,8 Fantastisch

Sedert jaren verbaasd deze garage mij door zijn vakmanschap, correcte be- en afhandeling en service. Wij hebben een blind vertrouwen in deze garage.

Onderhoudsbeurt op 13 februari 2019

Jan van Leeuwen over JAMES Autoservice Cartechnics

10 Fantastisch

Tot volle tevredenheid geholpen en alles afgehandeld.

Reparatie op 12 februari 2019

Christiaan Bos over JAMES Autoservice Goedhart

10 Fantastisch

Ronduit geweldig!!! Service majestueuze, kwaliteit magnifiek en de indruk is excellent! En ik meen het :)

Bandenwissel op 12 februari 2019

Mirjam Caris over JAMES Autoservice Garage Kuijten B.V.

9,9 Fantastisch

Maandag gebeld of ik de dag erna een afspraak kon maken voor het vervangen van remblokken achter. Dit was mogelijk. Binnen een half uur waren de blokken vervangen. Ik had de mogelijkheid tot wachten in de wachtruimte (zeer netjes en zuiver) en kon een kop thee/koffie nemen (gratis). Heb even zitten lezen in de lectuur die aanwezig was (voor ieder wat wils). Er was een (vaste) prijs afgesproken en ook hier geen verrassingen. Dit was de eerste keer dat ik een reparatie liet uitvoeren bij deze garage, maar ben uiterst tevreden over de service, dus zal hier zeker vaker naar teruggaan.

Overig op 12 februari 2019

J. van Eck over JAMES Autoservice Hofman

8,7 Uitstekend

Ik kwam deze week voor de eerste keer bij Hofman's Autocentrum VOF. Mijn zoon was ontzettend tevreden over uw service, dus daarom kwam ik ook. Zelf ben ik ook ontzettend tevreden over uw bedrijf, ik voel mij voor 100% goed geholpen. In het verleden ging ik naar een andere garage, waar ik vaak goedkoper uit was. Nu ik echter bij u ben geweest snap ik waarom het daar goedkoper was. Er waren volgens mij behoorlijk veel achterstallige gebreken, want mijn auto rijdt nu weer perfect! Ik wil u hiervoor hartelijk danken en betaal op deze manier graag iets meer dan in het verleden. Veilig rijden staat bij mij voorop!

Onderhoudsbeurt op 12 februari 2019

Sjollema over JAMES Autoservice Van den Berg

10 Fantastisch

Snelle service, vriendelijk en professioneel personeel. Goede kwaliteit/ prijsverhouding

APK op 11 februari 2019

Fred Bonke over JAMES Autoservice Jan van Dijk Brielle

9,7 Fantastisch

duidelijke facturatie, vriendelijke service, doen wat ze beloven, aangeboden om APK gelijkertijd met het onderhoud te laten plaatsvinden ( APK was pas in maart ) Het bedrijf straalt degelijkheid uit. Je kan er van op aan en dat vind ik het allerbelangrijkste

Onderhoudsbeurt op 8 februari 2019

Benjamin Borgers over JAMES Autoservice Mijdrecht

10 Fantastisch

Onderweg naar m’n werk is m’n uitlaat gebroken. Ik ben naar James auto service gereden. Hier werd ik zeer vriendelijk ontvangen. Ze vertelde mij dat ze eigenlijk vol zaten, maar toch konden ze mijn auto tussendoor nog repareren. Hier was ik zeer blij mee. Ik ben netjes naar mijn werk gebracht en einde van de dag daar ook weer opgehaald. Top service!

Reparatie op 8 februari 2019

Martin Cordes over JAMES Autoservice Fakkert - Zwaag

8,4 Goed

Keurig en snel geholpen weer. Altijd schrikken van de faktuur, maar deze wordt netjes gespecificeerd. korting op arbeidsloon en banden is altijd welkom. Jammer dat de "leenauto" niet in verhouding staat met wat je die dag inlevert. i10 - Tucson. Verder netjes, snel, vriendelijk en professioneel geholpen..

Onderhoudsbeurt op 6 februari 2019

Chantal Tillart over JAMES Autoservice Mijdrecht

8,8 Uitstekend

Superfijn dat ik zo snel en goed geholpen ben bij James autoservice Mijdrecht! Er werd duidelijk uitgelegd wat er gerepareerd moest worden en wat de kosten zouden zijn en alles was binnen een dag geregeld. Bedankt voor de goede service!

Reparatie op 6 februari 2019

D. van Toorn over JAMES Autoservice Cartechnics

8,2 Goed

Draag arm wiel was afgebroken. Gebeld en ik kon meteen auto brengen. Dat was fijn. Draagarm is vervangen. Andere draagarm bleek ook niet meer in goede staat en is ook vervangen. Alles in overleg, goed advies, en prijsopgave vooraf. Dat vind ik prettig en dan weet je waar je aan toe bent. Klantvriendelijke garage.

Overig op 6 februari 2019

Jesse over JAMES Autoservice Van den Berg

9,8 Fantastisch

Mijn mooie oude Volvo had een barst in het voorraam, naar James gebracht. Dezelfde dag werd er gebeld of de APK meteen gedaan kon worden, dan was dat ook meteen gedaan. Nou graag, uitlaat moest vervangen, nieuw voorraam erin en zo weer door de keuring. Fijn dat er meegedacht wordt. We zijn met onze 3 auto's vaste klanten. Altijd goede service. Fijn.

Reparatie op 6 februari 2019