Klanten vertellen

Filter op locatie

Ruben van Leeuwen over JAMES Autoservice Mijdrecht

9,8 Fantastisch

Wederom erg tevreden met de perfecte service van James Autoservice. Vanaf het moment van het inplannen van de afspraak tot aan het ophalen van de auto word ik prima te woord gestaan en er word een duidelijke uitleg van tevoren gegeven van de werkzaamheden.

APK op 16 augustus 2018

Tijmen Doornkamp over JAMES Autoservice Daatselaar Amersfoort

8,8 Uitstekend

Vandaag onderhouds beurt gedaan bij James auto service Daatselaar in Amersfoort leen auto was geen probleem onderhouds beurt was snel en netjes gedaan super tot de volgende keer !

Onderhoudsbeurt op 15 augustus 2018

Jacco van de Ruitenbeek over JAMES Autoservice Lokhorst-Zoet

9,1 Fantastisch

Had 4 nieuwe banden besteld, maar bij controle van de monteur bleek dat alleen de voorbanden vervangen moesten worden. Kijk dit vind ik mee denken en niet vervangen wat niet vervangen hoeft te worden. Klasse!

Bandenwissel op 15 augustus 2018

A.D. Zon over JAMES Autoservice Fakkert - Zwaag

8,8 Uitstekend

Het bleek dat ik na afkeuren van mijn auto een vervolg bezoek noodzakelijk was. Gezien de drukte op mijn werk was ik daar niet blij mee. Er werd door zowel chef werkplaats al door de servicemedewerkers actief meegedacht naar een voor mij passende oplossing. Moest ik in het verleden "op de fiets van moeder Fakkert"kreeg ik nu een leenauto mee. Door deze service verliet ik deze vestiging van Jamesautoservice-Fakkert met een glimlach en kwam ondanks de redelijk hoge rekening met een "smile op mijn gezicht" mijn auto goedgekeurd en wel weer ophalen

APK op 15 augustus 2018

Diana Knoester over JAMES Autoservice de Wiers

8,1 Goed

Weer heel blij met mijn auto die een apk en onderhoudsbeurt heeft gehad. Ze leggen je duidelijk uit wat ze gaan uitvoeren en wat de kosten zijn.

Onderhoudsbeurt op 14 augustus 2018

Van Kerkvoorde over JAMES Autoservice Van den Berg

10 Fantastisch

Ik was zeer tevreden over de apk keuring. En snelle reparatie.

APK op 14 augustus 2018

T. Moreels over JAMES Autoservice ZAM Doorn

9,7 Fantastisch

'S morgens rond 8.00 uur je auto brengen, met een leenfiets naar mijn werk en rond 12.00 uur mijn auto weer ophalen. Wat een service.

APK op 14 augustus 2018

Anja Ulfman over JAMES Autoservice Stedendriehoek

8,4 Goed

Ik ben al 18 jaar een zeer tevreden klant bij Auto Goedhart. Prima service en behulpzaamheid.

Overig op 13 augustus 2018

Mariska van den Honert over JAMES Autoservice Mijdrecht

9,6 Fantastisch

Het elektrische raam van mijn volkswagen ging niet meer open. Er is eerst goed onderzocht waar dit precies aan lag en vervolgens zijn er 2 oplossingen geboden. Een nieuw motortje of 2e-hands. Een week later hen ik m’n auto gebracht en binnen 3 kwartier was het probleem verholpen voor de afgesproken prijs. Vriendelijk personeel dat duidelijk uitlegt wat er mis is en wat ze kunnen doen om dit te verhelpen en voor welke prijs.

Reparatie op 10 augustus 2018

E. Faber over JAMES Autoservice Mijdrecht

8,9 Uitstekend

In de ochtend gebeld dat de uitlaat stuk was, de auto kon meteen gebracht worden. Er was vervangend vervoer beschikbaar en in de middag kon ik mijn auto gerepareerd en gewassen weer ophalen. Prima service.

Reparatie op 9 augustus 2018

Rob Schijffers over JAMES Autoservice Buurman

9,6 Fantastisch

Distributie riem en waterpomp vervangen.

Overig op 9 augustus 2018

W.C.M.R.A. Faber over JAMES Autoservice Fakkert - Zwaag

9,2 Fantastisch

Jaarbeurt is uitgevoerd. Remblokken en schijven voor vervangen Interieurfilter vervangen Bougies vervangen Remvloeistof ververst Airco afgeperst ivm met werken na 2 wk rijden laten controleren Uitstekend gedaan. Eigen monteur is Eric Nieuwenhuizen Hij kent mijn auto; weet mijn rijstijl; hij weet wie ik ben; dat ik zuinig ben op de auto. Ik vind het heel belangrijk een eigen monteur te hebben. Als ik iets heb te melden betreffende de auto weet hij wat ik bedoel. Ben al ruim 10 jaar bij deze garage en monteur. Uitstekend! Wat mij betreft is het nog jaren mijn garage en monteur.Je wordt er altijd hartelijk ontvangen. de receptiebalie medewerkers kennen mij ook en ik hen. Het is vertrouwd en een schone, vriendelijke en gastvrije omgeving c.q. uitstraling. Ik word er altijd persoonlijk ontvangen; maken een praatje; drinken koffie / thee / water. Er is een leestafel. Kortom: je voelt je er thuis!

Onderhoudsbeurt op 9 augustus 2018

Familie van der Drift over JAMES Autoservice Van den Berg

9,2 Fantastisch

Trek haak monteren, onder onze nieuwe auto. adviseren over fietsen drager t.b.v elec. fietsen. direct prijs en besteld andere dag al binnen. Top geregeld. duim van onze zijde.

Overig op 9 augustus 2018

M.M.Martin over JAMES Autoservice Van den Berg

9 Fantastisch

Wij komen hier al jaren en steeds tot onze tevredenheid. Vriendelijke mensen. Factuur valt niet altijd mee, maar wat moet dat moet. Auto moet goed en veilig zijn voor de vakantie.

Onderhoudsbeurt op 8 augustus 2018

Loes de Groot over JAMES Autoservice Cartechnics

9 Fantastisch

Er was mijn man beloofd om na zijn overlijden goed voor zijn auto te zorgen. Rick komt zijn belofte dubbel en dwars na. Het geeft mij een vertrouwd gevoel!

APK op 7 augustus 2018