Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als u uw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen. Rijd je een lease-auto? Dan maak je kans op een Dinercheque t.w.v. €150,-!

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Zwemstra 2 uur geleden beoordeeld

Voor de jaarlijks APK weer naar James in Mijdrecht. Altijd fijne service hier. Goede informatie. Duidelijke uitleg over de soms pittige kosten. Maar ook altijd een keuze bieden: wat is nu echt nodig en wat kan er eventueel worden uitgesteld. Kortom: super service! We komen graag weer terug.

a Bergman 2 uur geleden beoordeeld

auto was daar voor grote onderhoudsbeurt en apk ,na controle kwamen er enkele punten van slijtage te voorschijn en daar werd door hun met mij overlegd en niet opgedrongen en alle gebreken werden dezelfde dag verholpen zodat het voor mij zo min mogelijk impact had

Oene de Vries 1 dag geleden beoordeeld

Vriendelijke mensen en een prima service

Patrick Prinsen 1 dag geleden beoordeeld

Prima service en informatievoorziening.

Ger Esten 1 dag geleden beoordeeld

Ja, het werd weer tijd de auto goed onderhanden te nemen en de jaarlijkse APK. Ik heb geen moment hoeven nadenken waar ik dat laat doen. Natuurlijk bij mijn vertrouwde James garage, geen rare verrassingen alles wat uitgevoerd wordt is meer dan noodzakelijk. Wanneer ik wegrij is het bijna of ik in de verkeerde auto ben gestapt zo lekker rijdt ie weer. Petje af.

Jacqueline van der Beek 2 dagen geleden beoordeeld

Weer snel en fijn geholpen door de mannen van James Hoofddorp! Altijd blij met de no nonsens informatie waar je wat aan hebt!

Patrick Jones 3 dagen geleden beoordeeld

Heel goed service.

Vincent 5 dagen geleden beoordeeld

Snel geholpen, goed op de hoogte gehouden, na calamiteit goede garantie service.

a .bomas 5 dagen geleden beoordeeld

ik weet niet

Els Goes 5 dagen geleden beoordeeld

Echt een hele fijne garage. Kan hem iedereen aanraden. Denken met je mee, bellen je op om door te nemen wat ze vanuit controle zien. En als extra service was de auto gewassen en binnen ook stofvrij gemaakt.

MWH van der Steen 6 dagen geleden beoordeeld

Heel goede service. Altijd vriendelijk . Snel geholpen worden. Vertrouwd en goed advies . Vr groet v der Steen Bunnik

M Jens 1 week geleden beoordeeld

Het was vandaag mijn eerste ervaring met James Autoservice. Meteen een hele goede indruk. Uitermate vriendelijk, zonder te slijmen. Snel en vakkundig geholpen. Dit wordt mijn nieuwe garage!

Tonny Wassenberg 1 week geleden beoordeeld

Altijd klaar. Voor een vraag,zowel zakelijk als even voor andere zaken. Bakkie koffie zoals gewoonlijk. Zelfs een bloemetje bij een afhandeling die niet afgelopen was. De zaken worden snel behandeld en perfect afgehandeld, en zijn de werknemers zeer correct. Al met al Een zeer waarderende 10

Miriam Kersemaekers 1 week geleden beoordeeld

Altijd vriendelijke en snelle service!

G. Bekmann 1 week geleden beoordeeld

Vlotte sevice, betaalbaar onderhoud en betrouwbare aankopen

Jose 1 week geleden beoordeeld

Algemene indruk is okay, auto netjes schoongemaakt en afgeleverd an werkzaamheden correct uitgevoerd. Inderdaad een alternatief voor de dealer, helaas is het tarief vergelijkbaar.

barlag 1 week geleden beoordeeld

alles keurig op tijd! netjes gebeld over de werkzaamheden en zeer correct uitgevoerd.

marc 1 week geleden beoordeeld

prima en snel geholpen.

marc 1 week geleden beoordeeld

prima en snel geholpen.

P Trompert 1 week geleden beoordeeld

Top 1 telefoontje na niet starten auto en binnen 30 min was er iemand en werd hij gestart en dag erna gelijk gemaakt top service en heerlijk snel

sjabloon-local-hero.jpg

Het alternatief voor de dealer

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland.

Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG.