Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen.

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Chris Tuip 12 uur geleden beoordeeld

Geweldig goed geholpen door Erik en Ali. Vaklieden die hun vak goed verstaan. Servicegericht, zeer vriendelijk en vakbekwaam.

Marcel Bezuijen 1 dag geleden beoordeeld

Bedankt voor het monteren van de trekhaak onder papa zijn auto. Hij was heel blij met jullie en ik ook. Nu konden we lekker met caravan op vakantie. Liefs Tessa (7 jaar)

Arjan Schuttert 1 dag geleden beoordeeld

Hendrik de Groot heeft voor ons een Volkswagen Touran geïmporteerd uit Duitsland. Ondanks de corona maatregelen heeft hij dit vlot verzorgd. Auto stond eerder dan gepland voor ons klaar, we zijn continue op de hoogte gehouden over de stand van zaken. De auto is geheel naar onze wens aangepast en stond spic en span voor ons klaar. En dit alles voor een correcte prijs. Het enige wat voor verbetering vatbaar is, is de koffie. Verder een aanrader.

Tina Anema 3 dagen geleden beoordeeld

Mijn accu deed het plots niet meer op de dag van de afspraak. Hier werd zeer flexibel mee omgegaan en mocht het niet lukken de auto later weer aan de praat te krijgen zouden ze de auto ophalen. Zeer fijn dat dat mogelijk was (al was het uiteindelijk niet nodig:)). Goed geholpen en snelle service!

Kleine 3 dagen geleden beoordeeld

Al jaren tevreden klant van Hofman auto service. Goede service en overleg als er een dure reparatie plaats moet vinden

Kleine 3 dagen geleden beoordeeld

Al jaren lang tevreden klant van Hofman auto service!

Kleine 3 dagen geleden beoordeeld

Al erg lang tevreden klant van Hofman.

Cees van Egmond 3 dagen geleden beoordeeld

Er wordt van te voren bepaald wat de kosten zijn van de reparatie. En mocht er later meer aan de hand zijn met de auto, dan wordt je direct geïnformeerd. Je komt nooit voor verrassingen te staan.

Nicole Heinen 4 dagen geleden beoordeeld

Altijd behulpzaam, eerlijk, vriendelijk en kundig.

Danielle Verver 4 dagen geleden beoordeeld

Wederom erg snel en prettig geholpen. Zijn enorm flexibel en denken met mij mee qua afspraken en dat is erg prettig aangezien ik dat zelf niet ben i.v.m. mijn werk. Nieuwe pand is prachtig!

Pieter 5 dagen geleden beoordeeld

Dennis en zijn team staat altijd voor je klaar. Vriendelijk en behulpzaam

Jaco Kooijman 5 dagen geleden beoordeeld

Prettig bedrijf met vriendelijk personeel, de eigenaar is persoonlijk en vriendelijk, kijkt altijd mee naar een voor mij voordelige en goede oplossing. Nog steeds het gevoel dat er eerlijk gewerkt wordt. Auto netjes afgeleverd na een onderhoudsbeurt, uitgezogen en gewassen.

Marco 5 dagen geleden beoordeeld

Goede ontvangst. Vooraf een uitgebreide en duidelijke toelichting op de mogelijke kosten gekregen, en achteraf nog gevolgd door een eerlijke en extra heldere uitleg. Kortom, geen verrassingen en een overall service die meer dan goed is.

Slager 5 dagen geleden beoordeeld

Ik rij al jaren speciaal vanuit Rotterdam naar Hoofddorp omdat de service hier top is! Goede communicatie en afhandeling van de werkzaamheden en ze zijn flexibel. Ben supercontent!

Michelle van den Berg 6 dagen geleden beoordeeld

Helaas bleek mijn koppelingset kapot te zijn. Ik had gebeld en mocht direct langskomen. Daar de auto gebracht was het al snel duidelijk. Ze waren duidelikk over de duur van de reparatie en hebben daarna geneld met de kosten. Kortom: ze leveren kwaliteit en communicatie verloopt hartstikke goed. Nooit ontevreden geweest over James autoservice.

Kitty Oerlemans 1 week geleden beoordeeld

Vlot en vriendelijk. Goede leenfiets meegekregen. Telefonisch goed uitgelegd gekregen wat ze zouden gaan repareren en hoe lang het kon gaan duren. In totaal heb ik mijn auto 1 nachtje daar moeten laten vanwege vervanging van een onderdeel. Toen ik hem ging ophalen herkende ik hem niet. Auto blonk van binnen en buiten.. toch een leuk extra kadootje. Dankjewel voor de goede en snelle service.

Wim Hanse 1 week geleden beoordeeld

Auto thuis opgehaald en na de beurt weer thuis afgeleverd. Tevoren afgesproken wat er moest gebeuren en toen de auto daar was werden we gebeld over de onderhoudswerkzaamheden. Ook werd tevoren een prijsafspraak gemaakt. Alles prima geregeld,

Wim Hanse 1 week geleden beoordeeld

Auto thuis opgehaald en na de beurt weer thuis afgeleverd. Tevoren afgesproken wat er moest gebeuren en toen de auto daar was werden we gebeld over de onderhoudswerkzaamheden. Ook werd tevoren een prijsafspraak gemaakt. Alles prima geregeld,

Niek 1 week geleden beoordeeld

Auto gebracht voor Apk, het is een auto van 18 jr oud dus veel reparatiewerkzaamheden om door de keuring te komen, helaas, maar keurig op de hoogte gesteld welke werkzaamheden er uitgevoerd moesten gaan worden, bestellen onderdelen duurde iets langer, 2 dgn bij de garage geweest, geen probleem, hij rijdt weer fijn, dank voor de service

Richard 1 week geleden beoordeeld

Sinds kort weer overgestapt naar Leo van de Wel, vanuit ervaringen vanuit het verleden. Bij de officiële Opel dealer heb ik nog nooit zo goede service gekregen dan bij deze garage. Ik ben blij dat hij nu aangesloten is bij JAMES. Deze vestiging kent zijn klant (ook bij naam), is betrouwbaar en zeer servicegericht. Je kan je geen betere garage wensen en ben (weer) een zeer tevreden klant.