Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen.

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Henk 3 uur geleden beoordeeld

Remblokken moesten vervangen worden, en de dealer had een wachttijd van 5 weken. Bij James van den Berg kon ik de volgende dag terecht, en kon ik er op wachten. Heerlijk flexibel! Auto ook nog keurig schoongemaakt. Een aanrader!

j dubbeld 19 uur geleden beoordeeld

gaat allemaal goed bij garage van den berg.

N. Verdonk 3 dagen geleden beoordeeld

Top service en goed gekwalificeerd personeel en vriendelijk!

Joost 5 dagen geleden beoordeeld

Zeer vriendelijk, auto thuis opgehaald en op het afgesproken tijdstip gewassen en onderhouden weer terug.

Hacar 1 week geleden beoordeeld

Service is prima, klantvriendelijk en snelle terugkoppeling.

R.fokkens 1 week geleden beoordeeld

Wederom goede service gehad en uitleg. Voordat de reparaties werden uitgevoerd eerst gebeld door de monteur auto is na de beurt netjes en schoon afgeleverd. Ik heb wel een rib achtergelaten, maarja auto's zijn nu eenmaal duur

Martijn van Rooij 1 week geleden beoordeeld

Goed geregeld, lekke band en nog geen dag later 4 nieuwe banden gewisseld.

Damiano Annese 1 week geleden beoordeeld

Alles was prima! Ben naar James Autoservice Hoofddorp geweest voor mijn eerste keer APK keuring M'n auto was echt snel afgegeven en schoongemaakt

Eric 2 weken geleden beoordeeld

Onduidelijk rijgeluid snel geanalyseerd bij korte rit monteur, die wel even mee kon rijden. Op korte termijn afspraak mogelijk om wiellager te vervangen (voor een beter tarief dan bij de dealer). Auto rijdt nu weer prima. Top! Tot de volgende keer.

Lange 2 weken geleden beoordeeld

Netjes geholpen zoals altijd. Leenauto meegekregen. Kleine reparatie werd uitgevoerd die nog onder de garantie viel. Alles keurig afgehandeld

Desi Reinmuth 2 weken geleden beoordeeld

Helaas een vervelende storing, een defecte megatronic. Ondanks dat een goede uitleg van de kosten. Uiteindelijk was de auto ook nog eerder klaar dan afgesproken. Prima service.

Paul Peek 2 weken geleden beoordeeld

Reparatie van vastzittende rem - rechtsachter. Remklauw en schijven vervangen en geheel weer werkend gemaakt. Tevens onderhoudsbeurt uitgevoerd. Dank voor jullie fijne service. Beterschap aan Dennis. Hopelijk is hij snel weer er bovenop - goed herstel gewenst. Met vriendelijke groet, Paul

SvS 3 weken geleden beoordeeld

Weer fijn in orde

K.Bax 3 weken geleden beoordeeld

Goed overleg, doen wat ze zeggen met kwaliteit.

Mieke 3 weken geleden beoordeeld

Wat vooraf (1 en 2 jaar geleden) voorspeld was mbt te verwachten onderhoud aan onze auto komt uit: een voorbereid mens weet waar hij aan toe is!

J. van Wier 3 weken geleden beoordeeld

Vorig jaar onze Meriva voor een wat jongere Mokka ingeruild, bj 2016. De prijs was een van de betere op dat moment. De auto zag er keurig uit in de showroom. We hebben een proefrit gemaakt, en na onderhandeling een fijne prijs gekregen voor onze Meriva. Een aantal dingen zijn voor aankoop (accu, startstop systeem) , en in de garantie periode (uitlaatdeel, kleine rubberlek bij achterklep en haarscheurtje reservoir koeling) keurig opgelost via Paul en James Wieten Zwolle. We rijden met plezier in de Mokka met zijn fijne hoge zit en veel comfort. Een prettige algehele ervaring. Bedankt voor alle service.

Bernard Al 3 weken geleden beoordeeld

Heel snel lampjes vervangen. Even tussendoor terwijl agenda helemaal vol staat en Jeroen vandaag alleen staat. Klasse!

lars 3 weken geleden beoordeeld

1e keer bij James Hoofddorp voor groot onderhoud. Zeer correct geholpen en ben er content mee. Ga hier zeker terugkomen & dank voor de hulp!

Christiaan Woldendorp 1 maand geleden beoordeeld

Nadat de versnellingsbak van onze VW California kapot was gegaan hebben we eerst de merkdealer waar we normaliter onderhoud lieten uitvoeren gevraagd offerte uit te brengen. Aangezien het bedrag erg hoog was en we niet direct terecht konden hebben we ook James Cartechnics IJsselstein gevraagd offerte uit te brengen. Die was 50%(!) goedkoper, en we konden direct terecht! De werkzaamheden zijn op tijd en conform afgesproken prijs naar volle tevredenheid uitgevoerd. James Cartechnics, jullie hebben een nieuwe klant!!

Wout en Jeanet Riethorst 1 maand geleden beoordeeld

Bij James Autoservice Cartechnics zou de woonplaats IJsselstein misschien nog toegevoegd kunnen worden bij deze actie/review😀 Voor de rest prima service, goede ontvangst met koffie en hele vriendelijke mensen.