Klanten vertellen

Filter op locatie

JtH Verhoef over JAMES Auto Service Mijdrecht

8,6 Uitstekend

goed en vriendelijk geholpen en een nette prijs

Onderhoudsbeurt op 26 mei 2017

A Bogaarts over JAMES Auto Service Mijdrecht

9,1 Fantastisch

Er moest veel gebeuren aan de auto. Nieuwe schokdemper, fuseekogel, wiellagerset, remkrachtverdeler en daarna een APK keuring. Snel geholpen en een leenauto meegekregen zodat ik weer thuis kon komen.

Reparatie op 19 mei 2017

Robert Troupin over JAMES Auto Service Van den Berg

10 Fantastisch

Prima service, vriendelijk en goed meedenken met de klant. Auto was ook nog gestofzuigerd. Ben erg blij met James, een vertrouwd adres.

Onderhoudsbeurt op 17 mei 2017

A.Martin over JAMES Auto Service Van den Berg

9 Fantastisch

Een fijne garage met heel vriendelijke mensen. Altijd bereid om even snel iets te verhelpen, bv lampje wisselen. Bij een onderhoud, van te voren overleg wat er gedaan moet worden, zodat je weet waar je aan toe bent. Ik stond met een kapotte auto, welke ingepland stond voor een ohb, hij werd opgehaald en 's avonds weer teruggebracht. Super !!

Onderhoudsbeurt op 17 mei 2017

Toet de Rooij over JAMES Auto Service Cartechnics

8,8 Uitstekend

Twee weken eerder al topservice gehad na plots defect aan de auto. Nu storing in systeem en gelijk weten wat er aan de hand is. Komt vaker voor bij Opel zeiden ze . Afspraak. Wagen in de ochtend brengen en na het werk ophalen. Niks geen vrije dag hoeven nemen. Gewoon in overleg gelijk opgelost. Blij mee!

Reparatie op 17 mei 2017

Rekha Kanhai over JAMES Auto Service Cartechnics

9,2 Fantastisch

Bij deze vestiging kom ik al jaren voor onderhoud/ reparatie en bandenwissel. Ik word hier altijd vriendelijk en netjes te woord gestaan. Mijn auto is hier altijd in goede handen en ik rijd er ook altijd tevreden weer weg.

Reparatie op 16 mei 2017

mr P. Poen over JAMES Auto Service Mijdrecht

9,6 Fantastisch

Tezamen met APK onderhoudsbeurt gegeven. Gebeld wanneer auto klaar was. Uitleg gegeven en auto keurig gewassen en gezogen teruggekregen!

Onderhoudsbeurt op 16 mei 2017

Frans Huijbregts over JAMES Auto Service Auto A-Z

10 Fantastisch

Ik heb - vanuit Aalsmeer NH - op basis van vertrouwen een occasion bij Auto AZ (Heerlen) gekocht. Ik heb het afgesproken bedrag ad. 15.000 euro aan ze overgemaakt zónder dat ik de auto eerst heb gezien. Ik heb dus betaald zonder vrijwaringsbewijs, garantie, stok achter de deur of anderszins, geheel op basis van het vertrouwen dat het bedrijf én de verkoper Richard Veltstra op me maakte. Onverstandig? Mogelijk. Naief? Wellicht. Maar als iets goed voelt moet je je hart volgen en dat heb ik gedaan. De site van AZ gaf me voldoende vertrouwen, het contact met Richard bevestigde dat. Morgenvroeg wordt de auto bij me afgeleverd. Dan zie ik deze voor de eerste keer. En ga ik er ontzettend van genieten: dak open, zon in mijn gezicht en sturen maar. In de wetenschap dat ik in geval van nood op ze kan terugvallen. Met dank aan de goede zorgen van Richard, die ik dus nog nooit heb ontmoet ;)

Overig op 15 mei 2017

Sandra Cirino over JAMES Auto Service Hofman

9,8 Fantastisch

Mijn stokoude autootje naar de keuring gebracht!! Helaas bleek met het oude karretje veel mis te zijn. Aangezien ik niet snel meer een andere kan kopen en het autootje me nog nooit in weer wind vorst mij in de steek heeft gelaten. Was ik er toch wel een beetje sneu van. De monteur van garage hof man heeft erg zijn best gedaan. Zodat ik toch nog weer een jaartje in mijn oude gebakje veilig rond kan rijden. Ik kreeg een fijne leen auto mee!! Tevreden over de service!! Bedankt Hofman's autoservice !!

APK op 15 mei 2017

N. Yildiz over JAMES Auto Service Cartechnics

9 Fantastisch

Duidelijk uitleg over uit te voeren werkzaamheden. Vriendelijk personeel en vakmensen!

Onderhoudsbeurt op 12 mei 2017

Van der graaf over JAMES Auto Service Mijdrecht

8,9 Uitstekend

Ben al de keren dat ik er geweest ben zeer tevreden geweest.

Onderhoudsbeurt op 11 mei 2017

Els Goes over JAMES Auto Service de Wiers

9,1 Fantastisch

Ze kijken bij APK op eigen verzoek ook naar wat nodig is aan onderhoud in algemeen. Ze geven goede informatie als er iets moet gebeuren wat ze gevonden hebben en doen m.i. dat wat nodig is en proberen er niet meer van te maken dan dat. Daarmee komen ze over als een eerlijke en betrouwbare autogarage.

APK op 11 mei 2017

Ruud van Steeden over JAMES Auto Service Van den Berg

9,4 Fantastisch

Grote onderhoudsbeurt incl.distributieriem vervangen kachelbedieningspaneel en APK

Onderhoudsbeurt op 11 mei 2017