Autopech, direct hulp!

Er kan altijd iets met een auto gebeuren waardoor je niet op pad kunt. Bijvoorbeeld door een lege accu of een lekke band. Voor die gevallen is er de JAMES Rijgarantie, voor dag en nacht direct hulp bij autopech. De Rijgarantie kun je gemakkelijk afsluiten bij een JAMES-vestiging.

Supervoordelig!

JAMES Autoservice onderhoudt jouw auto altijd volgens de fabrieksvoorschriften. En vanaf € 59,95 per jaar in combinatie met onderhoud bij jouw JAMES Autoservice-vestiging sluit je de JAMES Rijgarantie pechhulp af. Zoek een vestiging bij jou in de buurt, maak een afspraak voor onderhoud en sluit direct de JAMES Rijgarantie af.

Direct een afspraak maken

De voordelen van JAMES Rijgarantie:

  • 24/7 pechhulp
  • Standaard Europa-dekking
  • Inclusief woonplaatsservice
  • 1 alarmnummer, waar je ook bent
  • De alarmcentrale spreekt altijd Nederlands
  • Binnen 30 minuten hulp
  • Vervangend vervoer of 2e-klas OV
  • Nooit automatische verlenging, 1 jaar geldig
  • Geen eigen risico
  • Geldig voor het kenteken, dus ook al iemand de auto een keer leent

Voor wie is JAMES Rijgarantie?

JAMES Rijgarantie geldt voor auto’s met een Nederlands kenteken, die niet zwaarder zijn dan 3500 kg en waarvan de eigenaar in Nederland woont. De auto moet daarnaast een geldige APK hebben en volgens de fabrieksvoorwaarden onderhouden zijn door JAMES Autoservice.

Hulp nodig?

Bij pech onderweg kun je terecht bij:

JAMES Alarmcentrale

24/7 vanuit heel Europa

+31 88 877 81 50

Algemene voorwaarden rijgarantie

Wijzigingen vervangend vervoer bij stranding in Marokko en Turkije

De voorwaarden voor het gebruik van vervangend vervoer na pech of schade in Marokko en Turkije zijn gewijzigd door VHD per 1-7-2020. Reden hiervan is dat er steeds vaker meldingen zijn van schade, diefstal of verduistering van het vervangend vervoer. Na intensief overleg met verschillende partijen is het gelukt vervangend vervoer beschikbaar te houden maar wel met aanvullende voorwaarden.

Aanvullende voorwaarden

Wanneer iemand strandt met een voertuig op weg naar, of in Marokko of Turkije wordt er alleen vervangend vervoer meegegeven indien berijder akkoord gaat met een eigen risico van €2.500. Dit eigen risico dient ter plaatse als borg voldaan te worden en wordt bij inlevering van het voertuig weer geretourneerd, of verrekend met eventuele schade. In geval er met het vervangend vervoer in Marokko of Turkije een gebeurtenis plaatsvindt waardoor het vervangende voertuig gerepatrieerd moet worden, dan worden deze repatriëringskosten doorbelast aan de berijder.