Stel in auto vrouw achter stuur

Auto-onderhoud

Is jouw auto toe aan een grote of kleine onderhoudsbeurt? JAMES Autoservice verricht onderhoud en reparatie aan alle auto’s, ongeacht merk, type of dealer met behoud van fabrieksgarantie. Welke auto je ook rijdt, je kunt altijd bij JAMES terecht.

Maak een afspraak

Wanneer heeft een auto onderhoud nodig?

Als je in een geheel nieuwe auto rijdt, dan krijgt je een melding op het dashboard als de auto toe is aan een beurt.

Ze staan altijd voor mij klaar, denken mee, geven duidelijke informatie, houden zich aan prijsafspraken en afleverafspraken
A. Linders

Belang van auto onderhoud

Door regelmatig een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, kom je niet voor verrassingen te staan. De auto wordt op belangrijke punten gecontroleerd en de olie wordt ververst.

Een grote onderhoudsbeurt geeft je een volledig inzicht in hoe het er met jouw auto voorstaat. Tijdens de APK let onze keurmeester op o.a. remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast worden de uitlaatgassen getest.

Bij JAMES zorgen we er graag voor dat jouw airco goed werkt. We bieden daarom de volgende onderhouds- en controlebeurten: Airco check, airco-onderhoudsbeurt en airco geurbehandeling.

Gezin in auto voorjaar

Duidelijke prijsopgave vooraf

Bij JAMES kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt goed advies tegen een scherp tarief. Wanneer je een afspraak maakt, kun je aangeven dat je vooraf een prijsopgave wilt. Zo weet je tenminste waar je aan toe bent en zijn er geen onduidelijkheden achteraf.

Maak een afspraak
Header web algemeen.jpg

Lease-onderhoud

JAMES werkt voor vrijwel alle leasemaatschappijen en bij zakelijk onderhoud geldt gratis haal- en brengservice en gewassen weer terug.

Lees meer over leaseonderhoud

Auto kopen

Door ons JAMES netwerk hebben we een groot aantal occasions.

Occasions die met zorg zijn uitgezocht. Staat jouw auto er niet tussen? We helpen je graag bij de zoektocht.

Heb je je auto ergens anders al gezien? Voor aankoopadvies kun je ook altijd bij ons aankloppen. Wij kijken met een professionele, kritische blik met je mee en hebben veel ervaring op het gebied van aankoop.

Staat de auto in de buurt, rijd dan tijdens een proefrit langs bij jouw JAMES-vestiging.

Onze occasions
Dame met sleutel.jpg

Rijgarantie

Er kan altijd iets gebeuren waardoor je niet meer verder kunt. Voor al die gevallen is er JAMES Rijgarantie: dag en nacht direct hulp bij autopech. De Rijgarantie kun je gemakkelijk afsluiten bij de JAMES-vestiging.

Zoek een vestiging in de buurt
JAMES afb 15 redenen.jpg

Factuur terugwinactie - jouw mening telt!

Om scherp te blijven op onze service vinden wij jouw mening heel belangrijk. Zo kunnen wij onszelf verbeteren. Laat weten wat je van ons vindt en maak ook nog eens kans om je factuurbedrag terug te winnen.

Ben je een leaserijder?

Dan maak je kans op een Dinercheque t.w.v. €150,-. Je kunt meedoen door een review in te vullen.

Doe mee!
Auto met geld
amsterdamwest-local-hero.jpg

Het alternatief voor de dealer

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland.

Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG.