Auto-onderhoud

Is jouw auto toe aan een grote of kleine onderhoudsbeurt? JAMES Autoservice verricht onderhoud en reparatie aan alle auto’s, ongeacht merk, type of dealer met behoud van fabrieksgarantie. Welke auto je ook rijdt, je kunt altijd bij JAMES terecht.

Maak een afspraak

Wanneer heeft een auto onderhoud nodig?

Moderne auto’s hebben een symbool of lampje op het dashboard dat aangeeft of de auto onderhoud nodig heeft. De boordcomputer geeft in veel gevallen aan hoeveel kilometer je nog kunt rijden tot de auto onderhoud nodig heeft. In het onderhoudsboekje staat het onderhoudsschema wat bij die auto hoort.

APK

Algemene Periodieke Keuring is een controle die regelmatig moet worden uitgevoerd om de verkeersveiligheid te vergroten. Verder wordt er tijdens deze keuring gekeken naar de uitlaatgassen die de auto uitstoot.

Ze staan altijd voor mij klaar, denken mee, geven duidelijke informatie, houden zich aan prijsafspraken en afleverafspraken
A. Linders

Belang van auto onderhoud

Door regelmatig een kleine of grote onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, kom je niet voor verrassingen te staan. De auto wordt tijdens deze beurt op belangrijke punten gecontroleerd en de olie wordt ververst.

Een grote onderhoudsbeurt geeft je een volledig inzicht in hoe het er met jouw auto voorstaat. Tijdens de APK let onze keurmeester op o.a. remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast worden de uitlaatgassen getest.

Bij JAMES zorgen we er graag voor dat jouw airco goed werkt. We bieden daarom bij een kleine beurt een airco check, airco-onderhoudsbeurt en airco geurbehandeling. Bij een grote beurt, doen we een volledige onderhoudsbeurt of controle beurt met de daarbij behorende controle punten.

Kleine beurt of grote beurt?

Zorg dat je auto regelmatig onderhouden wordt. Zo blijft de auto veilig rijden en wordt slijtage op tijd gesignaleerd en verholpen. Zo bespaar je geld en schade die in de loop van de tijd aan je auto kan ontstaan. Tijdens de kleine beurt wordt je auto op de belangrijkste punten gecontroleerd en worden de nodige filter(s) en vloeistoffen vervangen. Bij een grote beurt controleren we je auto op diverse punten. Alle onderdelen worden nagelopen op slijtage, werking en eventuele beschadigingen.

Vraag je JAMES garagist welke beurt er voor je auto nodig is.

Maak een afspraak

Duidelijke prijsopgave vooraf

Bij JAMES kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt goed advies tegen een scherp tarief. Wanneer je een afspraak maakt, kun je aangeven dat je vooraf een prijsopgave wilt. Zo weet je tenminste waar je aan toe bent en zijn er geen onduidelijkheden achteraf.

Maak een afspraak

Lease-onderhoud

JAMES werkt voor vrijwel alle leasemaatschappijen en bij zakelijk onderhoud geldt gratis haal- en brengservice en gewassen weer terug.

Lees meer over lease-onderhoud

Auto kopen

Door ons JAMES netwerk hebben we een groot aantal occasions.

Occasions die met zorg zijn uitgezocht. Staat jouw auto er niet tussen? We helpen je graag bij de zoektocht.

Heb je je auto ergens anders al gezien? Voor aankoopadvies kun je ook altijd bij ons aankloppen. Wij kijken met een professionele, kritische blik met je mee en hebben veel ervaring op het gebied van aankoop.

Staat de auto in de buurt, rijd dan tijdens een proefrit langs bij jouw JAMES-vestiging.

Onze occasions

Rijgarantie

Er kan altijd iets gebeuren waardoor je niet meer verder kunt. Voor al die gevallen is er JAMES Rijgarantie: dag en nacht direct hulp bij autopech. De Rijgarantie kun je gemakkelijk afsluiten bij de JAMES-vestiging.

Zoek een vestiging in de buurt

Factuur terugwinactie - jouw mening telt!

Om scherp te blijven op onze service vinden wij jouw mening heel belangrijk. Zo kunnen wij onszelf verbeteren. Laat weten wat je van ons vindt en maak ook nog eens kans om je factuurbedrag terug te winnen.

Doe mee!