Waarom JAMES Private lease?

Een gloednieuwe auto rijden zonder onverwachte kosten en je hoeft alleen de brandstof en verkeersovertredingen te betalen. Je hoeft je niet druk te maken over het inruilen of verkopen van jouw auto. Mocht je pech krijgen, dan kun je rekenen op pechhulp. Ook hiervoor kun je terecht bij jouw vertrouwde JAMES-vestiging.

Meer weten over Private lease van JAMES?

Hoe werkt het?

Wanneer je een auto leaset is hij niet van jou. Je huurt de auto. Het is een soort abonnement waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. Dit bedrag is inclusief veel voorkomende kosten. Zoals verzekeringen en wegenbelasting. Maar ook onderhoud en de meeste reparaties. Alleen brandstof, verkeersboetes en de wasstraat betaal je zelf.

Bekijk onze modellen
3 Peugeots.jpg

Samenwerking met LeasePlan

JAMES Private lease is een samenwerking met LeasePlan. Als je via JAMES Autoservice een auto gaat private leasen ga je een contract aan met LeasePlan. Onze samenwerking met LeasePlan zorgt ervoor dat alle auto’s worden geleverd onder het Keurmerk Private lease: hèt kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. De zekerheid van eerlijke voorwaarden, complete producten, bescherming tegen hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten zijn hiermee gegarandeerd.

Onderaan deze pagina tref je de algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, een voorbeeld leaseovereenkomst Private Lease, de verzekeringsvoorwaarden Motorrijtuigen en hoe je jouw leaseauto kunt inleveren. Zo weet je vooraf nog beter waar je aan toe bent.

Powered by LeasePlan.jpg

Wat doet de JAMES vestiging?

De JAMES vestiging licht het proces Private lease toe en beantwoordt vragen over auto gerelateerde zaken. Wil je een private lease auto leasen, dan wordt de auto afgeleverd bij de vestiging bij jou in de buurt en kun je daar terecht voor onderhoud. Voor vragen over het contract, hulpverlening etc. word je doorverwezen naar de Helpdesk van LeasePlan op telefoonnummer 036 - 527 03 77 of via mail.

Campagnebeeld_VrouwAuto.jpg

Voordelen van private lease

  • Standaard schade verzekering inzittenden
  • Keuze in eigen bijdrage bij schade
  • Ook verrekening bij minder gereden kilometers, indien de kilometerbundel naar beneden aangepast kan worden
  • Eigen risico blijft gelijk, ook na schade
  • Schadevrije jaren meenemen na einde contract indien gewenst
  • Kosteloos opzegbaar als de klant in aanmerking komt voor ontbindende voorwaarden
  • Geen administratiekosten bij wijziging contract
  • Volledig geautomatiseerd dus snel proces
  • Kosten omlaag door je auto te delen
  • Geen opslag van het leasetarief bij weinig schade vrije jaren

Keurmerk Private lease

Onze samenwerking met LeasePlan zorgt ervoor dat alle auto’s worden geleverd onder het Keurmerk Private lease: hèt kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. De voorwaarden en regels die we hanteren voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk en zijn in begrijpelijke taal opgeschreven. Zo weet jij precies waar je aan toe bent of bezoek de website van Keurmerk Private lease.

Partner Keurmerk Private Lease

Sinds 2016 geeft het Keurmerk Private Lease consumenten het vertrouwen om veilig een private leasecontract aan te gaan. Aanbieders met het Keurmerk Private Lease voldoen aan strikte voorwaarden. Een autobedrijf of intermediair helpt de particulier hier vaak bij. Een belangrijke schakel in het contact met de consument. En juist dán moet de consument in een oogopslag kunnen zien dat het leasecontract afgesloten wordt bij een erkende keurmerkaanbieder. Een partner kan dit direct aan de (digitale) voordeur laten zien! Daarom zijn JAMES Autoservice vestigingen Partner van Keurmerk Private lease.

Meer informatie

Partner keurmerk klein.jpg
sjabloon-local-hero.jpg

Het alternatief voor de dealer

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland.

Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG.