Stel in auto.jpg

Waarom JAMES Private lease?

Een gloednieuwe auto rijden zonder onverwachte kosten en je hoeft alleen de brandstof en verkeersovertredingen te betalen. Je hoeft je niet druk te maken over het inruilen of verkopen van jouw auto. Mocht je pech krijgen, dan kun je rekenen op pechhulp. Ook hiervoor kun je terecht bij jouw vertrouwde JAMES-vestiging.

Meer weten over Private lease van JAMES?

Hoe werkt het?

Wanneer je een auto leaset is hij niet van jou. Je huurt de auto. Het is een soort abonnement waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. Dit bedrag is inclusief veel voorkomende kosten. Zoals verzekeringen en wegenbelasting. Maar ook onderhoud en de meeste reparaties. Alleen brandstof, verkeersboetes en de wasstraat betaal je zelf.

Bekijk onze modellen
Skoda Citygo ev.png

Samenwerking met Arval

JAMES Private lease is een samenwerking met Arval. Als je via JAMES Autoservice een auto gaat private leasen ga je een contract aan met Arval. Arval is in het bezit van het Keurmerk Private Lease. ­Het keurmerk is in een samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en staat voor veiligheid, verantwoord en vertrouwd leasen. Je bent hiermee verzekerd van transparante voorwaarden en een duidelijk leasecontract.

Arval logo klein.jpg

Wat doet de JAMES vestiging?

De JAMES vestiging licht het proces Private lease toe en beantwoordt vragen over auto gerelateerde zaken. Zij sluiten niet het private lease contract en de verzekeringen met je af, dat doet de samenwerkingspartner Arval. Wil je een private lease auto leasen, dan wordt de auto afgeleverd bij de vestiging bij jou in de buurt en kun je daar terecht voor onderhoud.

Campagnebeeld_VrouwAuto.jpg

Voordelen van private lease

Onderstaand een aantal opties over de voordelen van Private Lease, onze voorwaarden en Arval als partner in deze samenwerking.

 • Een gloednieuwe auto
 • Geen grote investering nodig
 • Zekerheid over uitgaven
 • Geen zorgen over onderhoud, verzekeringen, wegenbelasting etc.
 • Haal- en brengservice bij onderhoud
 • Standaard een laag eigen risico: namelijk € 225,-
 • Geld terug wanneer je minder kilometers gereden hebt dan je bundel
 • Standaard inclusief Personen Ongevallen Inzittendenverzekering
 • Geen opslag van het leasetarief bij weinig schade vrije jaren
 • 14x uitgeroepen tot de beste leasemaatschappij in Nederland
 • Al meer dan 50.000 bestuurders kozen voor een leaseauto van Arval

Keurmerk Private lease

Alle auto’s worden geleverd onder het Partner Keurmerk Private lease: hèt kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. De voorwaarden en regels die we hanteren voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk en zijn in begrijpelijke taal opgeschreven. Zo weet jij precies waar je aan toe bent of bezoek de website van Keurmerk Private lease.

Partner Keurmerk Private Lease

Sinds 2016 geeft het Keurmerk Private Lease consumenten het vertrouwen om veilig een private leasecontract aan te gaan. Aanbieders met het Keurmerk Private Lease voldoen aan strikte voorwaarden. Een autobedrijf of intermediair helpt de particulier hier vaak bij. Een belangrijke schakel in het contact met de consument. En juist dán moet de consument in een oogopslag kunnen zien dat het leasecontract afgesloten wordt bij een erkende keurmerkaanbieder. Een partner kan dit direct aan de (digitale) voordeur laten zien! Daarom zijn JAMES Autoservice vestigingen Partner van Keurmerk Private lease.

Meer informatie

Partner keurmerk klein.jpg