Waarom JAMES Private lease?

Een gloednieuwe auto rijden zonder onverwachte kosten en je hoeft alleen de brandstof en verkeersovertredingen te betalen. Je hoeft je niet druk te maken over het inruilen of verkopen van jouw auto. Mocht je pech krijgen, dan kun je rekenen op pechhulp. Ook hiervoor kun je terecht bij jouw vertrouwde JAMES-vestiging.

Meer weten over Private lease van JAMES?

Hoe werkt het?

Wanneer je een auto leaset is hij niet van jou. Je huurt de auto. Het is een soort abonnement waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. Dit bedrag is inclusief veel voorkomende kosten. Zoals verzekeringen en wegenbelasting. Maar ook onderhoud en de meeste reparaties. Alleen brandstof, verkeersboetes en de wasstraat betaal je zelf.

Let op! Door de coronacrisis zijn onze modellen tijdelijk niet leverbaar.

Bekijk onze modellen
3 Peugeots.jpg

Wat doet de JAMES vestiging?

De JAMES vestiging licht het proces Private lease toe en beantwoordt vragen over auto gerelateerde zaken. Wil je een private lease auto leasen, dan wordt de auto afgeleverd bij de vestiging bij jou in de buurt en kun je daar terecht voor onderhoud.

Campagnebeeld_VrouwAuto.jpg

Voordelen van private lease

  • Standaard schade verzekering inzittenden
  • Keuze in eigen bijdrage bij schade
  • Ook verrekening bij minder gereden kilometers, indien de kilometerbundel naar beneden aangepast kan worden
  • Eigen risico blijft gelijk, ook na schade
  • Schadevrije jaren meenemen na einde contract indien gewenst
  • Kosteloos opzegbaar als de klant in aanmerking komt voor ontbindende voorwaarden
  • Geen administratiekosten bij wijziging contract
  • Volledig geautomatiseerd dus snel proces
  • Kosten omlaag door je auto te delen
  • Geen opslag van het leasetarief bij weinig schade vrije jaren

Keurmerk Private lease

Alle auto’s worden geleverd onder het Partner Keurmerk Private lease: hèt kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. De voorwaarden en regels die we hanteren voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk en zijn in begrijpelijke taal opgeschreven. Zo weet jij precies waar je aan toe bent of bezoek de website van Keurmerk Private lease.

Partner Keurmerk Private Lease

Sinds 2016 geeft het Keurmerk Private Lease consumenten het vertrouwen om veilig een private leasecontract aan te gaan. Aanbieders met het Keurmerk Private Lease voldoen aan strikte voorwaarden. Een autobedrijf of intermediair helpt de particulier hier vaak bij. Een belangrijke schakel in het contact met de consument. En juist dán moet de consument in een oogopslag kunnen zien dat het leasecontract afgesloten wordt bij een erkende keurmerkaanbieder. Een partner kan dit direct aan de (digitale) voordeur laten zien! Daarom zijn JAMES Autoservice vestigingen Partner van Keurmerk Private lease.

Meer informatie

Partner keurmerk klein.jpg