Waarom JAMES Private lease?

Een gloednieuwe auto rijden zonder onverwachte kosten en je hoeft alleen de brandstof en verkeersovertredingen te betalen. Je hoeft je niet druk te maken over het inruilen of verkopen van jouw auto. Mocht je pech krijgen, dan kun je rekenen op pechhulp. Ook hiervoor kun je terecht bij jouw vertrouwde JAMES-vestiging.

Meer weten over Private lease van JAMES?

Hoe werkt het?

Wanneer je een auto leaset is hij niet van jou. Je huurt de auto. Het is een soort abonnement waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. Dit bedrag is inclusief veel voorkomende kosten. Zoals verzekeringen en wegenbelasting. Maar ook onderhoud en de meeste reparaties. Alleen brandstof, verkeersboetes en de wasstraat betaal je zelf.

Bekijk jouw modellen

Samenwerking met Arval

JAMES Private lease is een samenwerking met Arval. Als je via JAMES Autoservice een auto gaat private leasen ga je een contract aan met Arval. Arval is in het bezit van het Keurmerk Private Lease. ­Het keurmerk is in een samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en staat voor veiligheid, verantwoord en vertrouwd leasen. Je bent hiermee verzekerd van transparante voorwaarden en een duidelijk leasecontract.

Wat doet de JAMES vestiging?

De JAMES vestiging licht het proces Private lease toe en beantwoordt vragen over auto gerelateerde zaken. Zij sluiten niet het private lease contract en de verzekeringen met je af, dat doet de samenwerkingspartner Arval. Wil je een private lease auto leasen, dan wordt de auto afgeleverd bij de vestiging bij jou in de buurt en kun je daar terecht voor onderhoud.

Voordelen van Private Lease

Onderstaand een aantal opties over de voordelen van Private Lease, de voorwaarden en Arval als partner in deze samenwerking.

 • Een gloednieuwe auto
 • Geen grote investering nodig
 • Zekerheid over uitgaven
 • Geen zorgen over onderhoud, verzekeringen, wegenbelasting etc.
 • Haal- en brengservice bij onderhoud
 • Standaard een laag eigen risico: namelijk € 225,-
 • Geld terug wanneer je minder kilometers gereden hebt dan je bundel
 • Standaard inclusief Personen Ongevallen Inzittendenverzekering
 • Geen opslag van het leasetarief bij weinig schade vrije jaren
 • 14x uitgeroepen tot de beste leasemaatschappij in Nederland
 • Al meer dan 50.000 bestuurders kozen voor een leaseauto van Arval
Ga direct naar de modellen

Keurmerk Private Lease

Alle auto’s worden geleverd onder het Keurmerk Private lease: hèt kwaliteitskeurmerk om veilig en betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld en zo weet jij precies waar je aan toe bent. Voor meer informatie bezoek je de website van Keurmerk Private lease.

JAMES Private Lease is officieel Partner van Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat wij alleen auto's aanbieden die vallen onder het Keurmerk Private Lease en eenmaal per jaar wordt gecontroleerd of wij de regels op de juiste manier toepassen. Alle Partners van het Keurmerk Private Lease zijn terug te vinden op de website van Partner van Keurmerk Private lease.

Meer informatie