Onderhoud elektrische auto

Alle JAMES-vestigingen kunnen onderhoud en reparaties uitvoeren aan alle merken elektrische en hybride auto’s. Om deze auto’s te kunnen onderhouden moet een autobedrijf meer kennis in huis hebben dan voor het onderhouden van auto’s met een benzine of diesel motor. Onze monteurs worden daarom regelmatig getraind, zodat zij bij blijven in de nieuwste technieken en hun expertise op peil houden.

Minder onderhoud

Volledige elektrische auto’s hebben veel minder bewegende motoronderdelen. Hierdoor is er veel minder onderhoud nodig onder de motorkap. Wel is het belangrijk dat een elektrische auto regelmatig nagekeken wordt. De banden slijten immers gewoon, de remmen moeten gecontroleerd worden en ruitenwissers en lampjes moeten vervangen worden. Deze controles gebeuren tijdens een onderhoudsbeurt van een elektrische auto. Natuurlijk voeren wij het onderhoud en reparaties uit volgens de voorschriften van de fabriek en dealer. Hierdoor behoudt de auto gewoon de fabrieksgarantie.

Aanschaf van eigen laadpunt of laden bij JAMES

Als service zijn veel van de JAMES Autoservice vestigingen nu al voorzien van een laadpaal zodat elektrische auto’s kunnen laden. Daarnaast kunnen de vestigingen via onze partners de levering en installatie van een laadpunt voor thuis of het werk verzorgen.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken voor onderhoud, reparatie of APK voor uw elektrische of hybride auto? Onze monteurs staan klaar voor u en gaan graag aan de slag!