Ronald Jochems Roel Keunen Jan Pels.JPG

Kennis elektrisch onderhoud

Door onze samenwerking met het Belgische Moobi krijgen alle JAMES-vestigingen in hoog tempo toegang tot mobiliteitsdiensten, trainingen en certificeringen met betrekking tot elektrisch vervoer. Moobi is gespecialiseerd in onderhoud en service van volledig elektrische en hybride voertuigen en deelt die kennis met aangesloten JAMES-vestigingen. Alle JAMES Autoservice Nederland vestigingen krijgen een Moobi Center.

Veilig onderhoud

Doordat elke JAMES-werkplaats toegang krijgt tot trainingen en technische specificaties die nodig zijn voor onderhoud en reparatie aan alle merken auto's met een elektrische of hybride aandrijving is elke moderne auto hierdoor bij JAMES in goede handen.

Aanschaf van eigen laadpunt of laden bij JAMES

Elk Moobi Center is onder andere herkenbaar aan een (snel)laadpaal bij twee oranjekleurige openbare parkeervakken, gereserveerd voor het laden van een elektrische of plug-in hybride auto. Daarnaast is in het bedrijf een touchscreen showwand te vinden met informatie over elektrisch rijden en laden. Behalve voor onderhoud en reparatie kan de rijder van een elektrische auto bij het bedrijf terecht voor vragen over of aanschaf van diensten en producten die met elektrisch vervoer te maken hebben, zoals bijvoorbeeld de huur of aanschaf van een eigen laadpunt.een elektrische of hybride aandrijving. Ook alle veiligheids- en comfortsystemen aan boord van een moderne auto zijn hierdoor bij JAMES in goede handen.

Afspraken met autofabrikanten

Moobi maakt rechtstreeks afspraken met autofabrikanten om toegang te krijgen tot die benodigde data. Ook met nieuwe merken, met name omdat deze vaak geen eigen servicepunten hebben. Zo meldden beide organisaties onlangs dat elke JAMES-vestiging met Moobi Center een aflever- en servicepunt is voor de elektrische Carver. Ook een proefrit maken in een Carver is in de toekomst mogelijk: het Nederlandse stadvoertuig, dat nog het meest lijkt op de combinatie van scooter en auto, is immers alleen online te koop.

Carver 2.jpg