JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

Welkom bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk, uw garage en lpg specialist voor de hele regio Den Haag. Voor betrouwbaar en voordelig onderhoud, reparaties of APK keuring voor uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. U krijgt bij ons meer service voor minder geld!

Auto-onderhoud

Maak eenvoudig en snel een online afspraak voor uw APK. Ook voor een onderhoudsbeurt zoals een grote- of kleine beurt, aircoservice of een reparatie aan uw auto bent u bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk aan het goede adres. 

Banden en velgen

Ook voor uw autobanden en lichtmetalen velgen kunt u terecht bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk. U kunt direct een online afspraak inplannen bij de vestiging. 

Haal- en brengservice

Kenmerkend voor JAMES is dat de klant centraal staat. Alle klanten kunnen rekenen op betrouwbaar en vakkundig onderhoud, persoonlijke service en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Bij JAMES profiteert u ook van haal- en brengservice bij groot onderhoud.  

Occasions

JAMES biedt u tevens een ruim aanbod occasions. JAMES hecht veel waarde aan de kwaliteit van deze occasions. Consumenten die een occasion kopen, kunnen daarom rekenen op een eerlijk advies en gegarandeerde kwaliteit. 

Tot ziens bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk!

Zie ook: www.autoservicenieuwenhuijsen.nl