Terug naar overzicht

JAMES Camps

Welkom bij JAMES Autoservice Camps, de merkonafhankelijke auto- en serviceformule voor personenauto’s en bestelwagens van alle merken, typen en bouwjaren. Zowel particulieren als leaserijders kunnen terecht bij JAMES voor bijvoorbeeld een APK, grote beurt, banden en velgen.

Openingstijden

Werkplaats

Maandag 07:45 17:30
Dinsdag 07:45 17:30
Woensdag 07:45 17:30
Donderdag 07:45 17:30
Vrijdag 07:45 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Keurmerken

logo-keurmerk-private-lease.svg
logo-keurmerk-bovag.svg
logo-keurmerk-duurzaam-repareren.svg

JAMES Autoservice Camps

Camps

De Sondert 10A
5928 RV Venlo
Open tot 17:00 uur

Route Telefoon

JAMES Autoservice Camps

Wij zijn een merk onafhankelijk autobedrijf dat sinds 2016 gevestigd is in Venlo. Aan de Sondert 10a vindt u hét adres voor APK keuringen, onderhoud, reparatie, schadereparatie, storingsdiagnose en alle andere vragen rondom uw personen- of bedrijfsauto. Ook als uw auto valt onder een leasecontract bent u bij ons aan het goede adres. Dit alles wordt op een professionele en vakkundige wijze verzorgd.

De grote aandacht van ons team voor kwaliteit en service maken een belangrijk verschil in vergelijk met andere autobedrijven. Veiligheid, betrouwbaarheid en comfort zijn voor ons de belangrijkste speerpunten in de controle van uw auto. De moderne auto vereist goed opgeleide monteurs, die doelgericht te werk gaan. Daarom besteden we veel aandacht aan opleiding en training van onze monteurs. Onze garage beschikt daarnaast over de meest moderne apparatuur en software.

U vindt ons aan de rand van Venlo.. Graag zijn we ook u van dienst voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw personen- of bedrijfswagen. Komt u gerust eens langs om kennis te maken.