JAMES Autoservice Mijdrecht

Welkom bij JAMES Autoservice Mijdrecht! De persoonlijke sfeer en persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Eerlijkheid, vertrouwen ervaring en meedenken met de klant is onze instelling. Persoonlijke gerichte service is voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Bij ons kunt u terecht voor het onderhoud van elk merk auto, maakt niet uit welk bouwjaar.

APK, auto-onderhoud en schadeherstel in Mijdrecht

Voor het doen van een APK, auto-onderhoud of het herstellen van schade aan een auto is JAMES Mijdrecht het goede adres. We werken snel, professioneel en transparant. De schade aan uw auto wordt digitaal door ons vastgelegd, u wordt daarnaast op de hoogte gehouden van de status van de uitgevoerde werkzaamheden. Ons personeel is goed opgeleid en wordt voortdurend bijgeschoold, zodat u snel en veilig weer de weg op kan. We bieden ook herstel voor motoren, scooters, boten en klassieke auto’s. 

Waarom naar JAMES in Mijdrecht?

JAMES Mijdrecht werkt met specialisten die al jarenlang in dienst zijn. De juiste opleiding, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en met veel ervaring. JAMES Mijdrecht is een APK-keuringsstation, daarnaast zijn wij RDW, SCM, STEK en ISO-gecertificeerd. U kunt gebruik maken van de volgende services wanneer u uw auto laat onderhouden bij JAMES Autoservice in Mijdrecht: 

  1. Gratis haal- en brengservice 
  2. Auto wordt van binnen en buiten schoongemaakt
  3. Ruime wachtruimte met gratis WiFi
  4. Gehoud van fabrieksgarantie 
  5. Makkelijk online een afspraak maken 

Auto kopen in Mijdrecht

In Mijdrecht kunt u ook terecht voor het kopen van een occasion. Wij doen ons uiterste best onze auto's voor u uit het grote aanbod te filteren conform onze eisen. Wij zijn hiervoor aangesloten bij de stichting Nationale Autopas wat ons en u de zekerheid geeft van een eerlijke kilometerstand. Onze occasions moeten aan onze eisen voldoen betreffende de kwaliteit van het exterieur, interieur en natuurlijk de technische gesteldheid. Als u kiest voor het rijklaar maken pakket, wordt de door u gekochte auto volledig nagekeken, van voor- tot achterbumper. De auto krijgt (indien nodig) de benodigde beurt conform het serviceschema van de betreffende fabrikant, een volledige poetsbeurt, een nieuwe APK, minimaal 20 liter brandstof en 6 maanden BOVAG garantie (op occasions VANAF € 4.500,-).

Tot ziens bij JAMES Autoservice Mijdrecht!