JAMES Autoservice Smits Capelle a/d IJssel

Welkom bij JAMES Autoservice Smits Autobedrijven B.V. in Capelle aan den IJssel! Al 40 jaar staan wij voor goede kwaliteit en service. Wij zijn een betrouwbare partij en de wensen van de klant zijn voor ons het allerbelangrijkst. In Capelle aan den IJssel kunt u onder andere terecht voor een goedkope APK, kleine of grote beurt.

Auto-onderhoud en -reparatie voor een goede prijs

Voor het onderhoud en reparaties aan uw auto bent u bij JAMES Autoservice Capelle aan den IJssel aan het juiste adres. Ons bedrijf is zeer prijsbewust. Voor een goede en vaste prijs kunt u terecht bij ons voor een APK, onderhoudsbeurt zoals grote of kleine beurt, aircoservice of een reparatie aan uw auto. Dit allen door deskundige monteurs met jarenlange ervaring. 

Haal- en brengservice

JAMES Autoservice Capelle aan den IJssel staat klaar voor zijn klant. Leaserijders bieden wij haal- en brengservice en u krijgt een gratis leenfiets bij het doen van een APK bij ons. JAMES staat voor snelle service, goedkoop auto-onderhoud.

Banden

Nieuwe banden nodig? Wij kunnen u daar perfect in adviseren. Kijken naar uw rijgedrag en het budget wat u heeft wordt de best passende band voor u gekozen. Naast de scherpe prijs voor deze banden, kunnen de banden snel worden gemonteerd en worden gebalanceerd wanneer u ze onder uw auto laat zetten. 

Airco

Problemen of onderhoud nodig aan uw airco? Ons ervaren en goed opgeleide personeel biedt u de beste service. Een afspraak maken bij JAMES Autoservice in Capelle aan den IJssel? Dit kan heel gemakkelijk online.

Tot ziens bij JAMES Autoservice Smits Autobedrijven B.V. in Capelle aan den IJssel!