JAMES Autoservice Breda - Van Riel

Welkom bij JAMES Autoservice Breda - Van Riel! Als onderdeel van Van Riel Autobedrijven in Breda bieden wij met onze JAMES-vestiging onderhoud en service voor alle merken en auto’s. Onze missie is om onze klanten te ontzorgen in hun autozaken. Hiervoor dragen we onze missie “Van Riel ontzorgt, altijd” met een bijzonder warm hart uit. Samen komen tot de juiste oplossing en vooral meedenken is ons niet vreemd. Hier in Breda bedienen wij een volledig wagenpark tot 3500 kg, dus ook bedrijfswagens en grote bussen.

Auto-onderhoud en reparaties

Via onze site kunt u snel en eenvoudig een afspraak maken voor onderhoud of reparaties aan uw auto. Daarnaast bieden wij uiteraard ook aanverwante service als aircoservice, bandenservice, uitlijnen, ruitreparatie en andere autogerelateerde zaken.

Bandenservice

Voor banden en velgen bent u bij JAMES Breda ook aan het juiste adres. Onze grote voorraad velgen kunt u via onze digitale showroom allemaal inzien. 

Haal- en brengservice

Bij JAMES Breda staat de klant centraal. De haal- en brengservice is standaard bij lease en zakelijk gebruik van de auto. Particuliere klanten kunnen ook gebruik maken van de haal- en brengservice. De klant staat centraal. Afhankelijk van het gekozen onderhoudspakket kunnen particuliere rijders ook gebruik maken van deze service. 

JAMES Rijgarantie

Wij bieden ook 24/7 direct hulp ij autopech. Wanneer u kiest voor onze premium servicepakketten, maken wij u de belofte dat wij u altijd zullen helpen. Hierbij krijgt u de JAMES Rijgarantie van ons. Zo heeft u een voordeel van €29,95 op uw rijgarantiepakket en nog veel meer als u dit vergelijkt met andere serviceaanbieders. Bij de ANWB bent u voor dezelfde dekking een veelvoud kwijt van dit meegeleverde pakket. Hierbij geldt GEEN eigen risico en Europa-dekking. 

JAMES Occasions

Een auto kopen? Naast ons bekende servicepakket bieden wij ook een grote selectie aan gebruikte auto’s voor scherpe prijzen. U bent zeker van uw mobiliteit door de Rijgarantie en de JAMES-garantie op deze auto’s. We stellen hoge eisen aan de door u aangeschafte auto. Zo wordt de auto altijd afgeleverd met een grote afleverbeurt en voorzien we elke auto van garantie.

U wilt zekerheid en wij een tevreden klant. Dus mocht er iets gebeuren willen we dat ook graag voor u oplossen. Dus ook bij aanschaf van een auto en of bemiddeling hierin, JAMES Autoservice Breda - Van Riel ontzorgt. Ook bij aanschaf of bemiddeling.

Tot ziens bij JAMES Autoservice Breda – Van Riel!