Remschijf.jpg

Remmen

Kreukelzones en airbags maken auto’s tegenwoordig een stuk veiliger dan vroeger. Toch zijn remmen en banden de belangrijkste onderdelen als het aankomt op veiligheid.

Maak een afspraak

Goede remmen zijn belangrijk

Net als de remblokjes op je fiets worden de remblokken van een auto tijdens het remmen tegen de remschijven aangedrukt. Elke keer slijt er een klein laagje van de remblokken af en worden dus steeds dunner. Hoe vaker je ze gebruikt, hoe sneller ze slijten.

Het is heel belangrijk dat de remmen van je auto goed functioneren. Het is verstandig om regelmatig de conditie van de remmen te controleren. Trilt je stuur bij het remmen, kun je je rem heel ver intrappen of voelt je rempedaal sponzig aan? Dit zijn tekenen van versleten remmen.

Interesse in een andere auto? Kijk eens bij onze occasions
capelle-local-hero.jpg

Het alternatief voor de dealer

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland.

Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG.