Alle merken

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto-onderhoudsketen met op dit moment 75 vestigingen in Nederland. Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs.

JAMES-vestigingen onderscheiden zich op het gebied van persoonlijke, professionele service aan particulieren en aan leaserijders. Je krijgt altijd een offerte vooraf, zodat je weet waar je aan toe bent. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

Gecertificeerde kwaliteit

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG. Stichting Duurzaam Repareren certificeert bedrijven in de autobranche op het gebied van duurzaamheid. Deze stichting streeft naar groene oplossingen die economisch haalbaar zijn. BOVAG is het kwaliteitskeurmerk voor consumenten in de autobranche.

Auto kopen

JAMES biedt een ruim aanbod occasions. Je kunt bij de aanschaf van een occasion rekenen op gedegen advies en gegarandeerde kwaliteit. Koop je een JAMES-occasion, dan krijg je het eerste jaar Rijgarantie van ons.

Onze occasions

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand zonder onverwachte kosten en je hoeft alleen nog maar te tanken. Geen zorgen over het inruilen of verkopen van jouw auto. Mocht je pech krijgen, dan kun je rekenen op pechhulp. Ook voor Private lease kun je terecht bij jouw vertrouwde JAMES-vestiging. JAMES is lid van Partner Keurmerk Private lease, dus je hebt altijd een leasecontract met eerlijke voorwaarden.

Meer weten over JAMES Private lease?

JAMES Rijgarantie

Laat het onderhoud van je auto uitvoeren door JAMES en sluit voordeling pechhulp met Europa-dekking en woonplaatsservice af voor een aantrekkelijk tarief. Wij noemen dit de JAMES Rijgarantie. Afsluiten gaat heel simpel via een JAMES-vestiging bij jou in de buurt.

Onderhoud Hybride en Elektrische auto's

Het onderhoud aan hybride en elektrische voertuigen vergt specialistische kennis. Bij JAMES werken monteurs die de nodige kennis en kunde hebben om elektrische en hybride auto’s goed te onderhouden en repareren. Ook hebben wij bij JAMES kennis van wat er nodig is om elektrisch te rijden. Bijvoorbeeld als je thuis of op je werk een of meerdere laadpalen wilt laten plaatsen.

Wederom met de camper langs voor APK en onderhoudsbeurt. Gewoon weer top uitgevoerd en snelle service. Gespecificeerde factuur met uitleg. Volgende keer weer.
Frank Vink over JAMES van de Berg - Hoofddorp

Factuur terugwinactie - jouw mening telt!

Om scherp te blijven op onze service vinden wij jouw mening heel belangrijk. Zo kunnen wij onszelf verbeteren. Laat weten wat je van ons vindt en maak ook nog eens kans om je factuurbedrag terug te winnen. Je kunt meedoen door jouw review in te vullen.

Doe mee!