JAMES Nooteboom Vlaardingen

Alle merken

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto-onderhoudsketen met op dit moment 75 vestigingen in Nederland. Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs.

JAMES-vestigingen onderscheiden zich op het gebied van persoonlijke, professionele service aan particulieren en aan leaserijders. Je krijgt altijd een offerte vooraf, zodat je weet waar je aan toe bent. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

Gecertificeerde kwaliteit

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG. Stichting Duurzaam Repareren certificeert bedrijven in de autobranche op het gebied van duurzaamheid. Deze stichting streeft naar groene oplossingen die economisch haalbaar zijn. BOVAG is het kwaliteitskeurmerk voor consumenten in de autobranche.

JAMES afb 15 redenen.jpg

Auto kopen

JAMES biedt een ruim aanbod occasions. Je kunt bij de aanschaf van een occasion rekenen op gedegen advies en gegarandeerde kwaliteit. Koop je een JAMES-occasion, dan krijg je het eerste jaar Rijgarantie van ons.

Onze occasions

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand zonder onverwachte kosten en je hoeft alleen nog maar te tanken. Geen zorgen over het inruilen of verkopen van jouw auto. Mocht je pech krijgen, dan kun je rekenen op pechhulp. Ook voor Private lease kun je terecht bij jouw vertrouwde JAMES-vestiging. JAMES is lid van Partner Keurmerk Private lease, dus je hebt altijd een leasecontract met eerlijke voorwaarden.

Meer weten over JAMES Private lease?
James autoservice lease - Private Lease.mp4

JAMES Rijgarantie

Laat het onderhoud van je auto uitvoeren door JAMES en sluit pechhulp af vanaf € 39,95. Wij noemen dit de JAMES Rijgarantie. Afsluiten gaat heel simpel via een JAMES-vestiging bij jou in de buurt.

Partnership met Moobi - nieuwe mobiliteit

Het onderhoud aan elektrische voertuigen vergt specialistische kennis. Bij JAMES werken monteurs die de nodige kennis en kunde hebben om elektrische auto’s goed te onderhouden en repareren. Daarnaast biedt het partnerschap met Moobi jou ook voordelen. Bijvoorbeeld als je thuis of op je werk een of meerdere laadpalen wilt laten plaatsen.

Samenwerking Moobi en JAMES
Wederom met de camper langs voor APK en onderhoudsbeurt. Gewoon weer top uitgevoerd en snelle service. Gespecificeerde factuur met uitleg. Volgende keer weer.
Frank Vink over JAMES van de Berg - Hoofddorp

Factuur terugwinactie - jouw mening telt!

Om scherp te blijven op onze service vinden wij jouw mening heel belangrijk. Zo kunnen wij onszelf verbeteren. Laat weten wat je van ons vindt en maak ook nog eens kans om je factuurbedrag terug te winnen. Je kunt meedoen door jouw review in te vullen.

Doe mee!
Header factuurterugwinactie.jpg