landingpage_img01.jpg

De Beste Autoservice

Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. JAMES-vestigingen onderscheiden zich op het gebied van professionele service aan particulieren en aan leaserijders. Je krijgt altijd een offerte vooraf, zodat je weet waar je aan toe bent. DAAROM GA JE NAAR JAMES!

Plan je afspraak

ALLE MERKEN

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto-onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland. Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie.

Totaal ontzorgen

Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. JAMES-vestigingen onderscheiden zich op het gebied van professionele service aan particulieren en aan leaserijders. Je krijgt altijd een offerte vooraf, zodat je weet waar je aan toe bent. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

Gecertificeerde kwaliteit

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG. Stichting Duurzaam Repareren certificeert bedrijven in de autobranche op het gebied van duurzaamheid. Deze stichting streeft naar groene oplossingen die economisch haalbaar zijn. BOVAG is het kwaliteitskeurmerk voor consumenten in de autobranche.

Plan je afspraak
Garantie Actie
landingpage_hero.jpg

STERKE PUNTEN VAN JAMES

  • Autoservice en onderhoud tegen scherpe tarieven
  • Onafhankelijke specialist voor alle merken, typen en bouwjaren
  • Volledig behoud van fabrieksgarantie
  • Onderhoudspartner voor de particuliere én leaserijder
  • Gecertificeerde kwaliteit met Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG
  • Ruim aanbod van betrouwbare occasions
  • Specialistische kennis in nieuwe mobiliteit door onze samenwerking met Moobi

NIEUWE MOBILITEIT

Partnership met Moobi

Het onderhoud aan elektrische voertuigen vergt specialistische kennis. Bij JAMES werken monteurs die de nodige kennis en kunde hebben om elektrische auto’s goed te onderhouden en repareren. Daarnaast biedt het partnerschap met Moobi jou ook voordelen. Bijvoorbeeld als je thuis of op je werk een of meerdere laadpalen wilt laten plaatsen.

Service & Onderhoud
landingpage_moobi.jpg

We zijn trots op een gemiddelde beoordeling van onze klanten

Wij hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen vermeldt.

Schrijf een review
landingpage_8_9_.jpg
arnhem-local-hero.jpg

Het alternatief voor de dealer

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland.

Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG.