De Beste Autoservice

Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs met behoud van fabrieksgarantie. JAMES-vestigingen onderscheiden zich op het gebied van professionele service aan particulieren en aan leaserijders. Je krijgt altijd een offerte vooraf, zodat je weet waar je aan toe bent. DAAROM GA JE NAAR JAMES!

ALLE MERKEN

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto-onderhoudsketen met bijna 80 vestigingen in Nederland. Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie.

Totaal ontzorgen

Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. JAMES-vestigingen onderscheiden zich op het gebied van professionele service aan particulieren en aan leaserijders. Je krijgt altijd een offerte vooraf, zodat je weet waar je aan toe bent. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

Gecertificeerde kwaliteit

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG. Stichting Duurzaam Repareren certificeert bedrijven in de autobranche op het gebied van duurzaamheid. Deze stichting streeft naar groene oplossingen die economisch haalbaar zijn. BOVAG is het kwaliteitskeurmerk voor consumenten in de autobranche.

Plan je afspraak

Algemene voorwaarden

Voor de campagne ‘De beste autoservice’ gelden de BOVAG voorwaarden (artikel 15). Alleen voor de actie geldt dat de termijn voor 12 maanden geldt in plaats van 6 maanden. Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op.

Klik hier voor de algemene voorwaarden

Sterke punten van JAMES

  • Autoservice en onderhoud tegen scherpe tarieven
  • Onafhankelijke specialist voor alle merken, typen en bouwjaren
  • Volledig behoud van fabrieksgarantie
  • Onderhoudspartner voor de particuliere én leaserijder
  • Gecertificeerde kwaliteit met Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG
  • Ruim aanbod van betrouwbare occasions

NIEUWE MOBILITEIT

ONDERHOUD HYBRIDE EN ELEKTRISCHE AUTO'S

Het onderhoud aan hybride en elektrische voertuigen vergt specialistische kennis. Bij JAMES werken monteurs die de nodige kennis en kunde hebben om elektrische en hybride auto’s goed te onderhouden en repareren. Ook hebben wij bij JAMES kennis van wat er nodig is om elektrisch te rijden. Bijvoorbeeld als je thuis of op je werk een of meerdere laadpalen wilt laten plaatsen.

Service & Onderhoud

We zijn trots op de beoordelingen van onze klanten.

Wij hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. Wij stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen vermeldt.

Schrijf een review