100% fabrieksgarantie bij JAMES

Garantie blijft

De fabrieksgarantie op jouw auto blijft onverminderd geldig wanneer je onderhoud laat uitvoeren door JAMES. Waar je vroeger alleen bij de dealer terecht kon, blijft de fabrieksgarantie van jouw auto ook bij merkonafhankelijke onderhoudsbedrijven van kracht. Onze onderhoudsspecialisten beschikken sinds de invoering van de Wet Monti en de BER2013- wetgeving over dezelfde technische informatie als de merkdealer. Doorvoering van die wet zorgde ervoor dat de fabrieksgarantie bij JAMES gewoon geldig blijft. Zo is de garantie op jouw auto volledig gewaarborgd.

Gegarandeerde kwaliteit

Europese wetgeving (BER) garandeert dat universele onderhoudsspecialisten beschikken over dezelfde technische informatie van jouw auto als de merkdealer. Zo bent je vrij om te kiezen voor JAMES zonder daarbij een risico te lopen met jouw fabrieksgarantie. Onderhoud en reparatie vindt bij JAMES altijd plaats conform de richtlijnen en specificaties van de autofabrikant en worden uitsluitend verricht door hooggekwalificeerde onderhoudsspecialisten. Zo ben je bij JAMES verzekerd van dezelfde kwaliteit en garantie als bij de merkdealer.

Prijs-kwaliteit verhouding

Kwaliteit, veiligheid en merkonafhankelijkheid spelen een belangrijke rol bij de keuze voor een garagebedrijf. JAMES biedt kwalitatief onderhoud en top service tegen scherpe prijzen.