JAMES worden

JAMES is een snelgroeiende merkonafhankelijke keten van meer dan 60 autobedrijven in Nederland. Snelle groei in zakelijke en particuliere omzet vraagt om meer vestigingen. De (particuliere) automobilist en de zakelijke fleetowner zoeken kwaliteitspartners voor universeel onderhoud; een keten waar de klant centraal staat!

Ondernemen zonder autozorgen!

JAMES biedt u centrale inkoop en verkoop, marketing, systemen, opleidingen en een volwaardig occasionprogramma. Daarnaast faciliteren wij alle zaken die u nodig heeft om snel, professioneel en digitaal te integreren in onze organisatie. U besteedt al uw aandacht aan uw klanten! Dit onderschrijft onze missie en visie: “leven zonder autozorgen” voor iedere automobilist, particulier of leaserijder en ook voor iedere ondernemer. En omdat JAMES eigendom is van alle aangesloten ondernemers bepaalt u uw toekomst dus zélf!

10 redenen om voor JAMES te kiezen:

  1. U wordt mede-eigenaar van de formule
  2. Medezeggenschap over uw toekomst
  3. Scherpe centrale inkoopcondities
  4. Specialistische kennis delen met collega’s
  5. JAMES mobiliteitsservice
  6. Centrale occasiongarantie
  7. Centrale marketing ondersteuning
  8. Volledig web en app gericht
  9. Afspraken met de grootste leasemaatschappijen
  10. Landelijke dekking voor zakelijk onderhoud

Meedoen?

Een hechte groep ondernemers die zelf het heft in handen heeft bepaalt het succes van JAMES. Wilt u zich bij JAMES aansluiten en meewerken aan het succes?
 

Neem dan contact op met Denis van Altena op 06 53 63 93 24 of 035 7600 613 of stuur een e-mail naar denis.vanaltena@jamesautoservice.nl.