Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als u uw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen. Rijd je een lease-auto? Dan maak je kans op een Dinercheque t.w.v. €150,-!

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Wim 1 dag geleden beoordeeld

Leuk en netjes geholpen, monteurs weten wat ze doen. Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.

Rob Pijpers 2 dagen geleden beoordeeld

Kom al jaren met meerdere auto's bij James autoservice Tiggelman. Ben en blijf zeer tevreden. Heldere uitleg, geen overbodige reparaties, afgesproken prijs klopt altijd. Zeer tevreden over kwaliteit van verrichte werkzaamheden.

M Vis 2 dagen geleden beoordeeld

Onafgesproken kwam ik het terrein op rijden met een slechte accu. Aangezien ik in de zorg werk en op weg naar de volgende cliënt werd ik gelijk geholpen(meneer liet zn koffiepauze voorbij gaan)om direct de accu te vervangen. Geweldig! Wat behulpzaamheid zeg! Dit bedrijf verdient een 10 met een griffel.

A Thijssen 2 dagen geleden beoordeeld

altijd duidelijk in wat te doen en wanneer. Goede service.

Hans Verheul 3 dagen geleden beoordeeld

Inspectie werd zeer zorgvuldig uitgevoerd en de noodzakelijke reparaties met mij doorgesproken. De keuze werd geheel aan mij gelaten, niets werd aan mij opgedrongen. Ik heb er wel lol in om een Ford Focus van 2003 netjes en rijdend te houden, maar moet wel realistisch blijven m.b.t. kosten en waarde van de auto. James Autoservice denkt daar goed in mee.

S.J.Ramdhan 3 dagen geleden beoordeeld

Geachte dame/heer, Graag wil ik aan uw doorgeven , Dat ik zeer tevreden ben met u bedrijf . Het kwaliteit en service van u personeel geeft mij een rustgevend gevoel en vertrouwelijk. Hoop dat dit zo blijft . Alvast bedankt voor het begrip. Mvg, S.J. Ramdhan Mob : 06 44 96 12 66

Saskia de Roode 3 dagen geleden beoordeeld

Sinds een aantal jaren ben ik klant bij deze vestiging. Goede en eerlijke service! Transparant voor mijn gevoel!

Saskia de Roode 3 dagen geleden beoordeeld

Sinds een aantal jaren ben ik klant bij deze vestiging. Goede en eerlijke service! Transparant voor mijn gevoel!

Bart van der Voort 3 dagen geleden beoordeeld

Goed advies op maat, flexibel qua afspraak mogelijkheden, goede service eromheen (huurauto e.d.)

Bart van der Voort 3 dagen geleden beoordeeld

Goed advies op maat, flexibel qua afspraak mogelijkheden, goede service eromheen (huurauto e.d.)

Iris Stoffelen 4 dagen geleden beoordeeld

Marco en zijn team zijn vakkundig, professioneel, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk. De auto is hier in goede handen. Na een adequate onderhoudsbeurt, uitvoerige tests en goede doch snelle service kun je weer met een gerust hart de weg op.

Jeroen Dekeling 5 dagen geleden beoordeeld

Al bijna 3 jaar ga ik naar JAMES autoservice en ik ben zeer te spreken over de service. Zeer behulpzame mensen!

Qamel BV 5 dagen geleden beoordeeld

Deskundig, behulpzaam en vriendelijk

M. van Deursen 6 dagen geleden beoordeeld

Auto ophalen ging met minimale, maar wel vriendelijke communicatie : prima. De overdracht bij terugbrengen zou best met overdracht naar de bestuurder kunnen zijn.

Alette Noordegraaf 6 dagen geleden beoordeeld

Ik Woon in Amsterdam maar ik ga graag terug naar Mijdrecht voor mijn auto! Als ik bel en mijn naam zeg door de telefoon dan weten ze gelijk over welke auto het gaat en wat er zoal mee gebeurt is. Dat vind ik echt een plus aangezien ze het altijd hartstikke druk zijn. Ze denken altijd met je mee en ik krijg een lift als ik met de bus moet... Toppers dus!

Inge Hofsteenge 1 week geleden beoordeeld

***

Nick Kromhout 1 week geleden beoordeeld

Wij hebben bij Tiggelman 3 auto's in onderhoud.....een camper van 29 jaar oud, een Dacia Logan van 8 en een Volvo V60 van 7 jaar. Onderhoud, advies en APK zijn altijd prima. Er worden geen dingen gerepareerd die niet absoluut noodzakelijk zijn maar er wordt wel goed geadviseerd. Receptie en werkplaatspersoneel zijn altijd uiterst correct en mededeelzaam. Ook even meekijken in de werkplaats (terwijl dat eigenlijk niet mag) is akkoord. Voor vervoer naar huis en terug wordt gezorgd, door een chauffeur of een gratis leenauto. Er is een fraaie wachtruimte met alle voorzieningen. Tiggelman is ons aanbevolen door een collega-garagebedrijf die ons niet kon helpen vanwege de hoogte van de camper op de brug. We hebben geen minuut spijt gehad van dit advies!

Monique 1 week geleden beoordeeld

Jaarlijkse uitje naar Goedbloed. Dit keer voor grote beurt en APK. Doordat ik slecht bereikbaar was vooraf aangegeven wat wel gedaan mocht worden ivm apk. Netjes gebeld, auto was al klaar. Leen auto gehad, monteur hielp mee met autostoeltjes over te zetten. Ook ‘ongelukje’ in garage is netjes gemeld aan mij. Lichte sporen hiervan nog terug te zien op gril. Ook gemeld voor advies. Tot volgende onderhoud/APK.

Zijlstra 1 week geleden beoordeeld

Bij James Autoservice van den Berg in Hoofddorp een andere auto uitgezocht. Zeer behulpzaam en in goed overleg koop gesloten. Als service kwamen ze de auto ook nog naar het hoge noorden brengen met een flesje bubbels erbij. Super aardige mannen en de auto is perfect afgeleverd. Dikke pluim.

J Kunst 1 week geleden beoordeeld

Tijdens mijn bezoek ben ik zeer ontvangen en geholpen

almere-local-hero.jpg

Het alternatief voor de dealer

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland.

Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG.