Klanten vertellen

Filter op locatie

A.Fischer over JAMES Autoservice Auto van Dijck

9,6 Fantastisch

Ik kom er al jaren en ben altijd super vriendelijk, accuraat en snel geholpen met wat er ook aan de hand was. Honda is niet de goedkoopste maar je krijgt wel waar voor je geld. Ik zou het altijd aanbevelen.

Onderhoudsbeurt op 22 maart 2019

P.P.Tebbe over JAMES Autoservice Tiggelman

9,3 Fantastisch

Naar aanleiding van goede revieuws contact opgenomen voor het onderhoud van mijn Espace uit 2002 voor spoelen automaatbak en complete aircoservice. Perfekt uitgevoerd, echter de bak schakelde daarna niet zoals het moest, Vraagtekens dus. Oorzaak: een verstopte katalysator ( uitlaat) zo bleek achteraf die verkeerde waarden doorgaf aan de boordcomputer en dus aan de automaat. Dat vermoeden was er al bij de monteur en na onderzoek en diagnose de katalysator en lambdasonde vervangen. Hij rijdt weer als een zonnetje. VAKMENSEN. Bedankt en een aanrader.

Onderhoudsbeurt op 21 maart 2019

Ernst de Lange over JAMES Autoservice Goedbloed

9,4 Fantastisch

Reparaties en beurt. Nou, hier voel ik me een gewaardeerd klant. Behoorlijke reparaties, maar men denkt mee vanuit klantperspectief. Oplossingsgericht, gratis leenauto en men informeert je vooraf. Geen verrassingen dus! Piepklein verbeterpuntje n.a.v. beurt: zet de lampinstelling weer terug op 'automatisch'.

Reparatie op 19 maart 2019

Linda Hofsteenge over JAMES Autoservice De Groot

9,3 Fantastisch

Bij de reparatie ook gelijk een grote beurt gedaan. Snelle service en klantvriendelijk. En mijn auto rijdt weer als vanouds.

Reparatie op 18 maart 2019

Mathijs Eweg over JAMES Autoservice Lokhorst-Zoet

9,8 Fantastisch

Autobedrijf Lokhorst is al jaren een echt familiebedrijf en dat merk je aan alles. De persoonlijke benadering en service van alle medewerkers is zodanig, dat je jezelf onderdeel gaat voelen van die familie en dat heb ik in mijn meer dan veertigjarige ervaring met andere garagebedrijven nooit zo ervaren. Wellicht klinkt het wat overdreven, maar ik ervaar het wel zo. Daarbij denken de medewerkers met je mee en wordt je dus serieus genomen. Maar ze blijven kritisch en geven je een eerlijk antwoord op je vragen.

Onderhoudsbeurt op 15 maart 2019

Hans Dekker over JAMES Autoservice Van den Berg

10 Fantastisch

Uitmuntende service, constante kwaliteit, snel, expertise en prijs verhouding!

Overig op 13 maart 2019

Hein van Scheppingen over JAMES Autoservice Mijdrecht

8,7 Uitstekend

Goed , snel en netjes geholpen. Zoals het hoort.

Reparatie op 12 maart 2019

Van nieuwenhuyzen over JAMES Autoservice Van den Berg

10 Fantastisch

Geweldige garage top ze weten precies wie je bent zeker Frans en Menno niets is te veel

Onderhoudsbeurt op 12 maart 2019

andre de bruijne over JAMES Autoservice Cartechnics

9 Fantastisch

mijn fiat panda moest voor de apk.zelf de auto voorbereid, bleek dat ik de handremkabel niet goed had nagekeken.dus een nieuwe die qua prijs behoorlijk meevalt. ook na overleg 2 nieuwe banden gekocht. auto is na de beurt weer in topconditie.

APK op 12 maart 2019

M. Kloosterboer over JAMES Autoservice Goedhart

9 Fantastisch

Vriendelijk en snel geholpen, zowel aan de balie als telefonisch werd op een prettige manier meegedacht en geadviseerd.

Onderhoudsbeurt op 12 maart 2019

Renate Kools over JAMES Autoservice Cartechnics

9 Fantastisch

Op korte termijn een afspraak kunnen maken. En erg prettig meegedacht met onze drukke agenda’s, flexibel en behulpzaam. Ook buitengewoon vriendelijk wanneer je je als dame onverwacht meld aan de desk, met een ‘vreemde’ melding op de display ;-)

Onderhoudsbeurt op 11 maart 2019

Renate Kools over JAMES Autoservice Cartechnics

9 Fantastisch

Op korte termijn een afspraak kunnen maken. En erg prettig meegedacht met onze drukke agenda’s, flexibel en behulpzaam. Ook buitengewoon vriendelijk wanneer je je als dame onverwacht meld aan de desk, met een ‘vreemde’ melding op de display ;-)

Onderhoudsbeurt op 11 maart 2019

Marcel Kopmels over JAMES Autoservice Jan van Dijk Brielle

8,2 Goed

Op weg naar een verjaardag ging het oranje lampje van de EGR-klep branden. Toch maar even naar laten kijken. Autoservice Jan van Dijk was het dichtst in de buurt, dus daar maar even langs gereden. Op zaterdagmiddag was er geen monteur meer aanwezig, maar een verkoper wilde wel even kijken. Bij binnenrijden van de werkplaats gaf hij aan dat de koppeling er bijna doorheen was. Naar een verjaardag, morgen naar Schiphol en daarna op wintersport. Tja...wat nu? Weinig keus. De auto kon daar blijven en kon in de komende week gerepareerd worden. Toch vervangend vervoer nodig. Nu maakt Van Dijk gebruik van JAMES Autoservice. Ik had hier nog nooit van gehoord. Ze hadden nog een auto staan, een Fiat Panda 1.1 uit 2006. Ik vroeg of er nog iets anders was, maar dat was er niet. Nou, vooruit dan maar. Erg meegevallen, auto reed naar behoren en gelukkig was er vervoer beschikbaar. Ook een mooie dagprijs. Al en met al een goede ervaring gehad met JAMES Autoservice Jan van Dijk.

Reparatie op 9 maart 2019

I.L.M. Goossen over JAMES Autoservice De Groot

9,5 Fantastisch

Zeer vriendelijk, correct en behulpzaam, snelle service, kortom, een aanrader!

Onderhoudsbeurt op 8 maart 2019

Rianne Kranenburg over JAMES Autoservice Mijdrecht

9 Fantastisch

Mijn auto was toe aan de APK maar vanwege wat andere puntjes gevraagd of ze de auto ook een onderhoudsbeurt wilde geven. Geen enkel probleem! Goede service en goede afstemming met wat moest gebeuren en wat daarvoor de kosten zouden zijn. Flexibel en netjes Prettige uitleg van wat er is gedaan aan de hand van de factuur. Een klein dingetje gemist, maar dat wordt geregeld tijdens de volgende bandenwissel. Dus ja, ik ga zeker weer terug!

APK op 8 maart 2019

Johan de Stigter over JAMES Autoservice Cartechnics

9,3 Fantastisch

Reparatie van de remmen. Zoals altijd weer perfect en snel geholpen. Zonder twijfel zal ik de auto daar weer brengen.

Reparatie op 8 maart 2019