Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen.

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Jacinta Lichtenveldt 1 dag geleden beoordeeld

Ik mocht de auto de middag voor de afspraak datum brengen. In de ochtend werd ik gebeld dat de auto goed gekeurd was voor de APK keuring, maar dat er nog eea gerepareerd en vervangen moest worden. Tevens kreeg ik een opgave van de kosten hiervan. Wel zo fijn, zo word je bij het ophalen niet geconfronteerd met een onverwacht hoge rekening. Bij het ophalen van de auto kwam ik erachter dat ik mijn bankpas was vergeten. Geen probleem! Ik kon de factuur bij thuiskomst betalen. Helemaal top!

Sylvia van Tuijl 1 dag geleden beoordeeld

Bij binnenkomst voel je de sfeer al: Huiselijk en vriendelijk. Je wordt helder te woord gestaan en ze zijn duidelijk in wat er mis is en wat de kosten gaan zijn. Vandaag, op mijn verjaardag, een afspraak gemaakt voor het vervangen van de kleppendekselpakking en nog voor 3 uur smiddags waren ze klaar zodat ik met de auto snel weer ervan door kon. Ik kreeg voor de tussentijd een leenfiets zonder geding aangeboden en kan enkel zeggen dat ik me goed geholpen voel. Ik vroeg nog of er bijzonderheden waren maar ook daar garandeerde ze mij dat als er nog iets aan de hand was, dit direct gemeld zou worden tijdens de werkzaamheden eraan en dat de auto dus nu weer helemaal in orde is. Top service! Geen vraag is hen te veel.

J.Verweij 5 dagen geleden beoordeeld

We hadden een afspraak met deze garage gemaakt voor onderhoudsbeurt. Eerst gekeken wat er moest gebeuren. Telefonisch contact voor onze akkoord. Wij wilden ook dat onze APK naar voren werd gebracht en tegelijkertijd kon dit uitgevoerd worden. Top. En de auto is zelfs gewassen. Bij het ophalen had ik nog wat vragen over het schoonhouden van de raamrubbers. Goede tip meegekregen. Conclusie: TOP garage. Dank je wel Marco en medewerkers. Ivm corona wil ik nog wel opmerken, dat alles ontsmet werd en afstand werd gehouden.

Josée van Dijk 5 dagen geleden beoordeeld

Dennis en zijn personeel staan al meer dan 10 jaar voor ons klaar. Uiterst kundig en vriendelijk personeel. Het vertrouwen is groot. Wij blijven nog jaren met plezier klant.

Joop 1 week geleden beoordeeld

Snel en zorgvuldigheid van vakkundigheid van de werkzaamheden

Esther de Jager 1 week geleden beoordeeld

Naar volle tevredenheid mijn auto gebracht bij James Autoservice van den Berg in Hoofddorp. 1e keer een APK keuring, auto via leasemaatschappij. Keurig geholpen waarbij extra service is verleend om reparaties vergoed te krijgen. Door deze service hebben zij mij als klant gewonnen. 2e keer een onderhoudsbeurt, auto inmiddels in eigendom. Mijn verwachting over de service is overtroffen, alles volgens afspraak netjes en vlot afgehandeld en als extra service een schone auto mee terug (en zo had ik de auto niet ingeleverd). Hoe fijn is dat! Nog een pluspunt is de klant-herkenning, dat geeft een goed gevoel.

Linda Hofsteenge 1 week geleden beoordeeld

Afspraak gemaakt bij De Groot en kon op korte termijn terecht. Helaas werd mijn auto afgekeurd en kon ik een week later al terecht voor de reparaties. Vriendelijk ontvangst met een leenauto die voor me klaar stond. Dezelfde dag was mijn auto weer klaar, de kapotte onderdelen gezien en uitleg erover gehad. Fijn! Nu weer lekker toeren in mijn eigen bakkie!

Arco vd Kreeft 1 week geleden beoordeeld

Goede service en klantvriendelijkheid

Arco vd kreeft 1 week geleden beoordeeld

Goede service en klantvriendelijkheid

Robin E. 1 week geleden beoordeeld

Zeer nette en ruime vestiging, goed telefonisch bereikbaar en je wordt vriendelijk te woord gestaan. Goede informatievoorziening tussentijds, duidelijke uitleg. Garage levert vakwerk, goede prijs/kwaliteitsverhouding. Auto wordt weer netjes afgeleverd. Prima, alleen maar pluspunten!

J.Th.M. Van Dijk 1 week geleden beoordeeld

Wat een top bedrijf aanbevolen door mijn zoon, overwogen een keer de reparatie van mijn wagen te laten uitvoeren, super behandeld, goede uitleg, je word behandeld als klant en niet als nummer zowel van directe en of personeel. Super bedankt.

J.Th.M. Van Dijk 1 week geleden beoordeeld

Wat een top bedrijf aanbevolen door mijn zoon, overwogen een keer de reparatie van mijn wagen te laten uitvoeren, super behandeld, goede uitleg, je word behandeld als klant en niet als nummer zowel van directe en of personeel. Super bedankt.

Melvin van Dijk 1 week geleden beoordeeld

Ze staan je altijd vriendelijk te woord. Doen wat ze beloven en leveren kwaliteit. Ik ben nog nooit ontevreden de deur uitgestapt.

R de Wit 1 week geleden beoordeeld

Dit was voor mij de eerste keer bij James auto service. de APK werd uiteindelijk een duur geintje maar dat komt omdat ik een auto zonder onderhoud historie heb aangeschaft waar aan duidelijk een tijdje geen onderhoud is gedaan. Ze hebben mij netjes op de hoogte gehouden van de kosten en ik heb over het algemeen een vertrouwd gevoel. Bij het ophalen kreeg ik netjes een lijstje mee met wat er eventueel aan zit te komen aan onderhoud. Kortom, ik denk dat ik in de toekomst vaker naar deze garage ga.

Florian Stadler 1 week geleden beoordeeld

Zeer goed advies over de rendabiliteit van de reparatie, gezien de leeftijd van het auto en de omvang van de nodige reparaties. Ik heb alle informatie gekregen om een degelijk besluit te kunnen nemen.

t.van wetering 1 week geleden beoordeeld

goede service

Ed Bloem 1 week geleden beoordeeld

James in Hoofddorp een uitstekend bedrijf , ze repareren mijn liefje met zorg, ik ga nooit ergens anders heen, een topper!

Sander Baas 1 week geleden beoordeeld

Auto voor het eerst gebracht voor apk en onderhoud. Bleek toch wel veel aan de hand te zijn met de auto. Werd gebeld met een heldere prijsopgave en de reparaties zijn snel uitgevoerd, zodat ik de auto met 2 dagen weer terug had. Mocht zo lang de reparatie duurde de leenauto houden wat erg fijn was. Personeel die ik voor het eerst gesproken had waren erg vriendelijk en behulpzaam. Al met al erg tevreden.

R Tiemens 1 week geleden beoordeeld

Fijne garage

remco de winter 1 week geleden beoordeeld

Al 15 jaar komen wij met onze auto's bij James Tiggelman, als totale leken op het gebied van auto's is het belangrijk dat wij volledig vertrouwen kunnen hebben in de kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit vertrouwen is nog nooit geschonden, iets wat in het verleden bij andere garages veelvuldig is gebeurt. De monteurs en chef werkplaats denken altijd goed mee en proberen altijd de beste en de meeste fijne oplossing voor onze portemonnee te vinden:). Zoek je een eerlijke en goede garage dan ben je hier aan het goede adres.