Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen.

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Fred 1 dag geleden beoordeeld

Een bedrijf dat zeer vertrouwd overkomt en als je eenmaal klant bent , zoals wij al vele jaren , blijkt dat ook zo te zijn . Staan altijd voor je klaar en met een onderhouds beurt weet je altijd waar je aan toe bent . De kosten ongeveer en als er iets speciaals is , wordt je altijd van tevoren opgebeld wat er extra eventueel aan gedaan moet worden . Hopen nog vele kilometers te rijden en bij deze garage te kunnen aankloppen

Thony 1 dag geleden beoordeeld

Weer snel geholpen. Was ook wer onder indruk van de nieuwe locatie.

Leon Akkermans 2 dagen geleden beoordeeld

Vandaag auto weer opgehaald en gebracht door zeer vriendelijke medewerker. Gevraagd om auto eerder te brengen wat ook is gebeurd. Auto zag er weer top uit. Dit is klantenservice.

Van der Lit, T 5 dagen geleden beoordeeld

Zoals altijd, binnen kort termijn een afspraak kunnen maken, vooraf duidelijke prijsopgaaf. Geen dubbelzinnige voorstellen qua reparatie. Vriendelijk personeel. Dennis en zijn crew zijn top !

Rob Dragt 6 dagen geleden beoordeeld

Grote beurt bij deze sympathieke garage. Werkzaamheden prima uitgevoerd en gecommuniceerd. Zeer prettige bediening, beschikbaarheid ruilauto etc. Aanrader

J L Tiggelman 1 week geleden beoordeeld

Vriendelijk, attent en deskundig personeel

Ronald Scholman 1 week geleden beoordeeld

Voor APK, onderhoud, reparatie en zelfs de aanschaf van een occasion komen wij hier al jaren. Met name het denken in oplossingen spreekt ons zeer aan. Zoals laatst toen ik advies vroeg om mijn auto uit de modder te krijgen... Maw als wij dan toch geld moeten uitgeven aan onze auto's dan maar bij Dennis en zijn team!

S. Sluiter 1 week geleden beoordeeld

Vriendelijk en kundig personeel met een net uitziende zaak. Altijd fijne en duidelijke communicatie en ze zijn zeer scherp; als er iets is met de auto, wat mij zelf niet was opgevallen, wordt er netjes overlegd en naar afspraak opgelost. Kortom: een topzaak!

Adriaan Schot 1 week geleden beoordeeld

Ik ben prima geholpen. Vooraf duidelijke uitleg gekregen wat er gedaan zou gaan worden en wat ongeveer de kosten zouden zijn. /en dit op een zeer vriendelijke manier!

Marc 1 week geleden beoordeeld

Geweldige service!!

Barkhuijsen 1 week geleden beoordeeld

Hier een auto gekocht, zakelijk doch netjes geholpen. Zou hier zeker weer terug gaan.

E.J.Mulder 1 week geleden beoordeeld

Snelle en vriendelijke service.

Edith Meelhuysen 2 weken geleden beoordeeld

Naar alle tevredenheid opgelost

Hidding 2 weken geleden beoordeeld

Ik maak sinds twee jaar gebruik van deze garage en ben zeer tevreden. Ik word snel geholpen, er wordt goed uitgelegd wat er gedaan moet worden om de auto weer in goede conditie te hebben. Het is duidelijk dat er hier met plezier en vakmanschap word gewerkt. Ook is er uitstekende service, ik kwam terug met een probleem met de net gerepareerde airconditioning en deze werd meteen opnieuw nagekeken en het probleem werd kosteloos opgelost. Ik heb vertrouwen in het vakmanschap van deze garage.

Harry Ekelmans 2 weken geleden beoordeeld

Onderhoudsbeurt in combinatie met bandenwissel. De 5 jaar oude Punto rijdt weer of als die uit de showroom komt. Snelle en goede service is altijd aanwezig bij Weijers auto Ridderkerk. De tijd genomen om de juiste banden te kiezen.

Adriaan Prins 2 weken geleden beoordeeld

Een tijdrovende reparatie kon vlot worden uitgevoerd tussen de werkzaamheden door, zodat we snel weer over onze eigen auto konden beschikken. Tussendoor goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en te verwachten kosten. En niet onbelangrijk: probleem verholpen!

Gerard 3 weken geleden beoordeeld

Weer prima winterklaar opgeleverd

Roland Toning 3 weken geleden beoordeeld

Vanwege steenmarters bij mijn huis in de buurt heb ik een marterverschrikker laten installeren ! Na een telefoontje kon ik al op korte termijn terecht bij mijn garage , ben keurig geholpen en kreeg een leenauto mee . Na een paar uur het “verlossende” telefoontje dat de ingreep geschied was . Verder is de batterij van mijn auto-sleutel kosteloos vervangen …. Prima service ! En nu moet blijken of de Maartens met een grote boog om mijn auto heen gaan … komt goed verwacht ik .

Roland Toning 3 weken geleden beoordeeld

Vanwege steenmarters bij mijn huis in de buurt heb ik een marterverschrikker laten installeren ! Na een telefoontje kon ik al op korte termijn terecht bij mijn garage , ben keurig geholpen en kreeg een leenauto mee . Na een paar uur het “verlossende” telefoontje dat de ingreep geschied was . Verder is de batterij van mijn auto-sleutel kosteloos vervangen …. Prima service ! En nu moet blijken of de Maartens met een grote boog om mijn auto heen gaan … komt goed verwacht ik .

Patrick Zonnenberg 3 weken geleden beoordeeld

Zoals elk jaar weer de onderhoudsbeurt + APK laten doen bij Bert Wieten. Om 08.00 uur 's morgens de auto gebracht waar de gratis leenauto al netjes klaar stond waarmee ik naar mijn werk kon. In de loop van de ochtend netjes gebeld wat er aan moest gebeuren en wat de adviespunten waren. Akkoord gegeven en in de middag werd ik gebeld dat hij klaar stond. Net als elk jaar weer superservice door een super garage met vriendelijk personeel