Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als u uw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen. Rijd je een lease-auto? Dan maak je kans op een Dinercheque t.w.v. €150,-!

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Elwin Flik 3 uur geleden beoordeeld

Als altijd plezierig, kundig en accuraat de auto onderhouden, waarbij de klantvriendelijkheid en vakmanschap er uit springen

Mtt Gregoor 22 uur geleden beoordeeld

Ik ben heel tevreden met het bedrijf Wagendorp, met vriendelijke groet M Gregoor

Leo van Dorp 22 uur geleden beoordeeld

Naast de gebruikelijke werkzaamheden, zoals APK en beurt, ook de kunststof bevestigingsring van de brandstoftank vervangen. Deze was totaal versleten en de brandstof vloeide weg. Na inventarisatie en prijsopgave is het probleem vakkundig en volgens afspraak verlopen en gaan we weer met een gerust hart met onze camper op vakantie.

Gertjan 1 dag geleden beoordeeld

Een kleine sensorfout, bleek een veel groter probleem te verbergen en monde uit in een complete motorwisseling en veel zoekwerk naar het probleem. Maar de monteurs gaven niet op en uiteindelijk is de wagen weer prima in orde. De prijs was hoog, maar de hoeveelheid tijd en werk die erin gegaan is was nog hoger. Jongens, bedankt.

G. Prinsen 2 dagen geleden beoordeeld

wordt goed, netjes en plezierig te woord gestaan. Als ze je direct kunnen helpen, staat ondertussen de koffie klaar. wordt goed voorgelicht. ziet er altijd schoon en opgeruimd uit.

Thomas Knuth 2 dagen geleden beoordeeld

Onze auto was voor de apk, de onderhoudsbeurt en de reparatie van de airco bij wagendorp. Wij hebben flinke korting op de airco-onderdelen gekregen. Onze auto wordt altijd van huis opgehaald en netjes weer teruggebracht (haal en breng-service). Wij krijgen van heer wagendorp altijd netjes uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.

Karin van Dienst 3 dagen geleden beoordeeld

Snelle service, geen verrassingen bij de factuur, alles in overleg. Super service!!!

Leendert Krist 3 dagen geleden beoordeeld

Vorig weekend begon de turbo ineens te fluiten en was de turbo er qua snelheid ook direct uit. Maandag ochtend konden we gelijk terecht en werd er gekeken of het misschien een losse slang kon zijn. Jammer, maar helaas, de turbo moest vervangen worden. Een dure reparatie, maar de uitleg over wat er precies mis was en dat het erger had gekund als we er mee waren blijven doorrijden was helder en klantvriendelijk. De jaarlijkse onderhoudsbeurt en APK zaten er ook aan te komen en werden gelijk meegenomen en, zoals door Frans de verwachting was uitgesproken, konden we onze wagen vrijdag middag weer ophalen ... Spik en span! Het was leuk om tijdens het onderhoud met ons gezin in een leen auto onderweg te kunnen, maar toch fijner als je weer in je eigen vertrouwde automobiel kan reizen ... Ondanks de tijd die in de reparatie is gaan zitten zijn we heel tevreden met de reparatie en de prima service! Top!

M. Olthof 3 dagen geleden beoordeeld

Vriendelijke en nette service. Ze bellen eerst om te melden of er extra kosten, buiten de beurt om, bijkomen en te overleggen of deze gedaan moeten worden.

Jan Willem Roza 4 dagen geleden beoordeeld

Kleyweg onderscheidt zich vooral door de klantvriendelijkheid en de persoonlijke benadering. Zowel in de showroom als op de werkplaats is het contact warm, prettig en persoonlijk. Service en reparaties zijn gewoon goed.

jan van Egmond 4 dagen geleden beoordeeld

De ontvangst in de morgen is vriendelijk. dhr. Jan van Dijk laat zich kennen als een gastvrije baas, die je een gevoel van welkom geeft en direct een kopje Het team blijkt goed op elkaar ingespeeld. Van alle kanten worden de klanten te woord gestaan of het nu gaat om informatie over een niet onder de knie te krijgen van een probleem tot een met voor mij een vraag naar een betere autoverzekering. Er worden ook geen werkzaamheden verricht, die niet eerst met de eigenaar worden besproken, als ze buiten de betreffende onderhoudsbeurt vallen. Het wordt je gewoon gevraagd: 'Wilt u dat we de aico een beurt geven'? James autoservice Honda Janvan Dijk is een dijk van een garage, waar je eerlijk, open, gastvrij en vriendelijk wordt geholpen. En als je nog denkt dat iets voor hen te veel is, staat de auto, schoongemaakt het wel al weer buiten op je te wachten en natuurlijk direct bij de uitgang van het in mooie en schone staat verkerende showroomgedeelte. Gewoon top! Bedankt !

jessie 4 dagen geleden beoordeeld

Uit apk bleek dat wielremcilinder vervangen moest worden. Keurig gebeld en prijsindicatie gegeven. Fijne en heldere communicatie waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.

De callafon rupke 5 dagen geleden beoordeeld

Goede service

Mollema 5 dagen geleden beoordeeld

Reparatie aan airco vlot uitgevoerd.

Kim 1 week geleden beoordeeld

Vanuit Beverwijk naar Fakkert Zwaag gereden vanwege de goede recensies en ervaringen van andere voor een einde garantie controle en klein onderhoud. Goede service en zeer klantvriendelijk!

Eelco de Vries 1 week geleden beoordeeld

Ik kwam voor een bandenwissel, en ik had al gemerkt dat het linkerzijknipperlicht kapot was. Dat hebben ze gelijk gerepareerd. Het bleek dat "iets" ervoor gezorgd had dat de kabel naar het knipperlicht compleet door was. Om te repareren moesten ze de binnenkap eraf halen. Dat is gebeurd, in een recordtijd. Hoefde nauwelijks langer te wachten dan bij alleen een bandenwissel. Goed gedaan!

Tina Anema 1 week geleden beoordeeld

Bij schade aan mijn auto is goed meegedacht over de verschillende mogelijkheden die ik had om het op te lossen. Daardoor kwam ik uiteindelijk goed uit met de kosten en heb ik weer een mooi autootje zonder deuk :) Daarnaast ook nog eens een auto van de zaak te leen tijdens de werkzaamheden! Erg fijn dat dit mogelijk was!

peter 1 week geleden beoordeeld

kom hier al jaren prima zaak. vond de factuur van 455.34 euro wel wat aan de hoge kant

A Dufournij 1 week geleden beoordeeld

Bij de vestiging Almere (JAMES Auto Service Tiggelman) een trekhaak laten monteren. Ontvangst en uitleg goed en vriendelijk. Afspraken zijn zonder problemen uitgevoerd in een halve dag. Vergeleken met de dealer scheelde het mij 300 euro. Kortom, ik ben zeer tevreden.

A.Meijdam 1 week geleden beoordeeld

Kom al jaren bij de Graaff, goede afwikkeling en service, Dhr. de Graaff en receptionisten altijd heel spraakzaam( behulpzaam ). Reparaties, onderhoudsbeurt en keuring APK altijd keurig afgehandeld , door werkplaats monteurs goed en netjes afgeleverd> Het is even wennen aan een vreemde naam maar nu normale gang van zaken, Mijn vrouw en ik ( 72 ) zijn blij de we zonder pech weer in 2019/2020 kunnen rijden. met vriendelijk groet.

capelle-local-hero.jpg

Het alternatief voor de dealer

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland.

Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG.