Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen.

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Marko 11 uur geleden beoordeeld

Mijn auto heeft een Apk en (kleine) beurt gehad, in de ochtend afgeleverd en er stond een leen auto klaar , in de middag kon ik hem weer ophalen. goede informatie voorziening Perfecte service , Vriendelijk en behulpzame personeel. een aanrader

Menno Geertsma 13 uur geleden beoordeeld

Voor het eerst is mijn Lease auto in onderhoud geweest bij James Autoservice Goedhart/ stedendriehoek. En wat een positieve ervaring was dat. Ik heb gebruik gemaakt van de haal en breng service. Keurig werd ik een half uur van te voren gebeld dat mijn auto opgehaald zou worden. Een vriendelijke en goed verzorgde medewerker belde aan en bood mij zelfs de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van een leen auto. In de middag ontving ik weer een telefoontje dat de auto nog even gewassen werd maar dat de medewerker binnen een half uur de auto weer zou afleveren. Tot mijn verbazing zag de auto er uit als nieuw en is ook de moeite genomen om de auto van binnen schoon te maken. Een dergelijke ervaring heb ik bij een dealer nog nooit gehad. P.s de medewerker die de auto heeft opgehaald en terug gebracht verdiend een welgemeend compliment. Een keurige jongeman, beleeft en attent. De volgende onderhoudsbeurt of reparatie laat ik graag uitvoeren door James Autoservice Goedhart/ Stedendriekhoek.

Petra 3 dagen geleden beoordeeld

Kundige garage waar we na onze verhuizing naar IJsselstein in 2001 klant zijn geworden, en niet meer weg zijn gegaan. Vertrouwd. Deze keer APK en kleine beurt. Helaas kwam de distributieriem ook nog even om de hoek...

Francisca van der Meer 4 dagen geleden beoordeeld

Zeer tevreden over deze vestiging. Klantvriendelijk, denken in oplossingen.

Annemarie 4 dagen geleden beoordeeld

Omdat onze 'normale' garage gesloten was vanwege zomervakantie en de koppeling van onze Seat écht goed kapot was, ben ik eens binnen gelopen bij James Robel. Ik werd geholpen door Rik, uiterst vriendelijk en hartelijk, en de auto kon snel gerepareerd worden. Hij rijdt weer als een zonnetje! Ik ben erg tevreden over de service, en ik heb maar meteen een afspraak gemaakt voor de APK van onze andere auto.

renate 1 week geleden beoordeeld

Top zaak! Verbetering dat de entree door de showroom is geschilderd en niet meer zo'n donkere uitstraling heeft.

M. van Dijk 1 week geleden beoordeeld

Fijne zaak. Ben er ooit met lease auto terechtgekomen en blijven hangen met privé auto. Vriendelijke mensen, goede informatie en goede service! Aanrader wat mij betreft.

R. Stokwielder 1 week geleden beoordeeld

Voor de eerste keer een afspraak gemaakt bij de vestiging een Hoofddorp. De afspraak maken ging gemakkelijk en vlot. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de duur van het onderhoud en eventuele extra kosten. Mijn auto stond na 1 dag (klein onderhoud) alweer klaar. Het aanvragen van een gratis leenauto is ook geen probleem. Al met al zeer vriendelijk personeel en goede service!

Natasja 1 week geleden beoordeeld

Brommobiel is gemaakt en gewassen personeel vriendelijk en behulpzaam. Helaas door leveringsproblemen ruim 3 week op een onderdeel moeten wachten vanuit Frankrijk maar is helaas niet anders.

Everardus 1 week geleden beoordeeld

Het bedrijf heeft een fantastische uitstraling,op het industrieterrein,waar het bedrijf gevestigd is,kun je letterlijk en figuurlijk niet om het bedrijf heen. Ook binnen is het een lust voor het oog.De indeling van het bedrijf is vakkundig en praktisch ingericht en doet ook heel professioneel aan.

Henk Westerbeek 1 week geleden beoordeeld

Via kennis bij James terecht gekomen na ontevredenheid met vorige garage Coldcar in Amstelveen. Eerlijk advies voor onderhoudsbeurt, snelle afhandeling na telefonisch akkoord voor de werkzaamheden. Prima service voor een normale prijs.

M. Hoogewoud 1 week geleden beoordeeld

Snelle en deskundige hulp voor mijn airco die het niet goed meer deed.

P. Steenepoorte 1 week geleden beoordeeld

Onderhoudsbeurt incl. APK uit laten voeren. Zoals altijd zeer tevreden. Ze komen altijd de gemaakte afspraken keurig na. Onze auto werd gratis thuis afgeleverd. Ze hadden hem als extra service heerlijk gewassen. De auto was weer als nieuw!

Piet Koppen 2 weken geleden beoordeeld

Zoals eigenlijk elke keer is de service van deze vestiging uitstekend. Onderhoud goed uitgevoerd, telefonisch contact over de werkzaamheden die ze gaan verrichten en uitgebreide informatie na afloop. Meer dan tevreden over dit bezoek.

Ali Abdollahi Gharbali 2 weken geleden beoordeeld

This is the third time the maintenance of my car has been done in James autoservice. The staff are always friendly and try to explain all problems of the car in details to me. Also I am satisfied with quality of their work.

Jon 2 weken geleden beoordeeld

Altijd vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg wat er is gedaan.

W.J. Visscher 2 weken geleden beoordeeld

APK en kleine beurt gedaan. Goed meegedacht over bandenkeuze. Super dat de auto schoon afgeleverd wordt.

Gerbert Strang 2 weken geleden beoordeeld

prima garage, altijd fijn geholpen

R.Tiemens 2 weken geleden beoordeeld

Prima garage

R.Tiemens 2 weken geleden beoordeeld

Prima garage