Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen.

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Marja Pater 2 uur geleden beoordeeld

Afgelopen week voor reparatie mijn auto bij Lokhorst-Zoet in Elburg gehad. De compressor van de airco was vastgeslagen, een prijzige reparatie. Gelukkig nam Lokhorst-Zoet de kosten van airco controleren, leeghalen en opnieuw vullen voor hun rekening, echt helemaal top!

Roel Katuin 4 dagen geleden beoordeeld

Netjes geholpen bij reparatie airco. Achteraf bleek de multiriem veel geluid te maken, dit is later nog netjes opgelost. Fijn en duidelijk personeel.

Hein van Scheppingen 6 dagen geleden beoordeeld

Zoals gebruikelijk prima service , prettige communicatie en meedenken.

Angelique de Waal 1 week geleden beoordeeld

Ga al jaren naar Autobedrijf Cieraad, snelle service, klantvriendelijk, goede prijs kwaliteit verhouding, flexibel, meedenkend. Ik raad Autobedrijf Cieraad zeker bij vrienden, kennissen en familie aan. Voorlopig zitten ze nog wel met mij opgescheept.

R. Thomas 1 week geleden beoordeeld

Na een storingsmelding en een wegenwachtbezoek naar mijn vaste garage in IJsselstein geweest. Ondanks dat ze weinig tijd hadden hebben ze het toch voor elkaar gekregen om hem voor het weekend gerepareerd te krijgen! Top!

Fam. P. Steenepoorte 1 week geleden beoordeeld

Al jarenlang een zeer tevreden klant! Onderhoud en Apk vakkundig uitgevoerd!

Mike Strik 1 week geleden beoordeeld

Prima geholpen. Telefonisch snel een afspraak kunnen maken voor een apk + onderhoud. Edwin heeft weer puik werk afgeleverd. En door Robert ben ik goed op de hoogte gebracht van de werkzaamheden.

Suzy 1 week geleden beoordeeld

Johan heeft zo goed geholpen! Super behulpzaam en dankzij zijn inzet is het leasen van een heerlijke Smart Forfour gelukt. De locatie en de sfeer zijn top en ik durf met zekerheid te zeggen dat je hier altijd goed geholpen bent en de consument hier in de spotlight staat! Groet Suzy Gouweleeuw

G.J.Beringen 1 week geleden beoordeeld

Prima hulp bij problemen en meedenken

Wim 1 week geleden beoordeeld

Rijgarantie

Wim Slootweg 1 week geleden beoordeeld

Tevreden

Ruud 2 weken geleden beoordeeld

Daar waar de meeste garages pas een maand later tijd hadden voor een koelvloeistoflekkage kon deze vestiging ons snel helpen en hadden we vervangend vervoer.

T.G.J. Snoei 2 weken geleden beoordeeld

Nadat onze Ford niet door de keuring bleek te komen zijn wij goed geholpen met het zoeken naar een andere auto. Er was wat haast bij aangezien we er niet op gerekend hadden en we bijna met vakantie zouden gaan. Bij Pels hebben ze de Hyundai netjes en snel afgeleverd, niets op aan te merken. We zijn er erg blij mee, goed geadviseerd!

Demi 2 weken geleden beoordeeld

Nieuwe accu besteld , werd er gelijk ingezet en op de afgesproken tijd!! Top service en klantvriendelijk

Marco Verwegen 2 weken geleden beoordeeld

Fijne garage, staan altijd klaar en wordt snel en goed geholpen. Reparaties worden duidelijk doorgesproken met kosten zo dat je geen verassingen achteraf hebt. Zo zouden meer garages kunnen werken en zou James auto Stuart aanbevelen bij vrienden en kenissen

natasja lip 2 weken geleden beoordeeld

Altijd netjes en behulpzaam. Goede en snelle service

Dorine Van Den Eijnde 3 weken geleden beoordeeld

Ik ben heel blij met een hele leuke auto/cabrio voor een leuke prijs een super mooie auto! Auto heeft hierbij nog een APK keuring en kleine beurt gehad. Top service!!

Robbert Vogtländer 3 weken geleden beoordeeld

Altijd denken ze mee en kijken ze verder, zonder je op kosten te jagen.

Danny Arnoldus 3 weken geleden beoordeeld

Pas met mijn lease bus van werk als mens belachelijk behandeld bij de Mercedes dealer. Bij het eerst volgende probleem met de bus de leasemaatschappij gebeld waar ik heen moest en dat het geen Mercedes dealer ging worden. Toen ben ik bij James autoservice Lisserbroek terecht gekomen. Hier kreeg ik dus totaal de andere kant van de Mercedes dealer ervaring. Wat een top bedrijf als onderweg naar huis adblue of olie gaat branden mag je zo langs rijden en fixen ze het gelijk. In middels in mijn skoda Octavia die ik privé rijd ook al in onderhoud hier. Ik zou iedereen aanraden hier heen te gaan echt een super fatsoenlijk autobedrijf!

Rob de Beurs 3 weken geleden beoordeeld

Goede service en vriendelijk