Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als u uw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen. Rijd je een lease-auto? Dan maak je kans op een Dinercheque t.w.v. €150,-!

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Shenna Brugman 8 uur geleden beoordeeld

Snelle service en vriendelijk personeel.

H.R van Goor 10 uur geleden beoordeeld

Keurig geholpen en vriendelijk personeel. Wordt netjes gebeld over kosten wat er bij komen.. Wat vervangen is ligt netjes in de auto. Apk gehad het een kleine beurt Super tevreden

A. Wientjes 10 uur geleden beoordeeld

Aardige mensen met goede kennis. Altijd vriendelijk ontvangst en denken goed met je mee.

C.J.Gaarenstroom 13 uur geleden beoordeeld

Netjes eerst gebeld dat bepaalde reparatie moest plaats vinden, kosten vermeld voor akk

m j swinkels 17 uur geleden beoordeeld

goed bedrijf,goede monteurs

sylvan 18 uur geleden beoordeeld

Altijd tevreden als ik weg ga. Bij onverwachte reparatie wordt er super snel geholpen.

Ger Esten 2 dagen geleden beoordeeld

De kwaliteit van het onderhoud staat op een hoog peil. Het verschil voor en na de beurt is merkbaar groot Zeer tevreden, blijf voorlopig terug komen.

Henk Karzijn 3 dagen geleden beoordeeld

Prima service. Deskundig en klantvriendelijk.

Veronie Lummen 3 dagen geleden beoordeeld

Zeer vriendelijk geholpen, goede en klantgerichte informatie Deskundig personeel die zeer behulpzaam is

Marion Giesberts 3 dagen geleden beoordeeld

Zie eerdere review

Marion Giesberts 3 dagen geleden beoordeeld

Zie vorige factuur

Stefan Nap 4 dagen geleden beoordeeld

Altijd als ik een plotseling mankement aan mijn auto heb denk ik bel James Autoservice Mijdrecht, want die staan altijd voor je klaar. Ze bekijken het probleem en ze maken het meteen of als het nodig is maken ze een vervolg afspraak met mij, dan kunnen ze meteen nauwkeurig inschatten hoeveel het gaat kosten en hoe lang het gaat duren. De reden dat ik ook graag bij James Autoservice Mijdrecht langs ga is omdat ze zo goed de kosten kunnen inschatten, ik ben al aardig wat garage bedrijven af geweest en bij elke krijg je een uitgebreide service maar de kosten komen veel hoger uit dan wat ze verwachten. Bij James Autoservice Mijdrecht heb ik dat niet, 9 van de 10 keer kunnen ze mij direct helpen en de kosten zijn van tevoren al duidelijk aangegeven voordat ook maar enig mankement is verholpen ik kan altijd met goed vertrouwen bij ze wegrijden. Mijn mening zou duidelijk mogen zijn ik blijf nog vele jaren mijn auto naar James Autoservice Mijdrecht brengen.

MARCEL 4 dagen geleden beoordeeld

Prima snelle service, prijs kwaliteit is goed, aardige eigenaar

Arnold Houwer 4 dagen geleden beoordeeld

Uitstekende service, prima kwaliteit, erg klantvriendelijk en al jaren zeer tevreden. Een aanrader!!

E.Aarendonk 4 dagen geleden beoordeeld

Ook kleine onderhoudsbeurt uitgevoerd tot volle tevredenheid

peter berg 5 dagen geleden beoordeeld

1e bezoek aan de James vestiging Cartechnics IJsselstein is uitstekend bevallen, heldere communicatie, klantvriendelijke uitleg over extra benodigde reparatie en meedenken in de oplossing. Alle medewerkers zijn klantvriendelijk en auto rijdt weer als nieuw, dus ze zijn ook kwalitatief zeer goed. Aanrader!

Natasja den Boer 5 dagen geleden beoordeeld

Zeer tevreden!!

Marion Giesberts 5 dagen geleden beoordeeld

Door de auto makelaar werd ik geattendeerd op James Mijdrecht. Ik had een auto gekocht, al m'n spaargeld in gestoken, en bleek toch gebreken te hebben, die ik niet zag aankomen. Dat doet natuurlijk zeer, vooral ook financieel, maar James Mijdrecht, Patrick, dacht erg goed mee, en in oplossingen. Heeft zelfs nog getracht te onderhandelen met de verkopende partij. Overigens zijn alle mensen daar erg prettig. Dit ben ik niet gewend, en ondanks de voor mij financiële strop, heb ik de auto meegenomen met een fijn gevoel dat deze nu goed is, en dat is prettig. Als ik dan moet betalen, dan aan een eerlijke betrouwbare partij! Dank James Mijdrecht

Omar de Jong 5 dagen geleden beoordeeld

Ik doe hier mijn APK, zomer en winterbanden wissel, reparaties, onderhoudsbeurt etc. Altijd een vriendelijke toon. Helpen je snel en zorgen voor vervangend vervoer of brengen je thuis en halen je weer op. Bij klachten over reparaties ivm schade direct na reparatie (uitlaat breekt af kort erna, wieldop vliegt er af op eerste rit na bandenwissel etc.) nemen ze helaas niet de verantwoordelijkheid op zich maar matsen wel qua prijs van de vervolgreparatie en dat is beter dan niets. Over het algemeen prima tevreden.

Michael Vermoen 5 dagen geleden beoordeeld

Ik ben al een aantal keer bij deze garage geweest voor een APK. Je wordt eerlijk en snel geholpen en krijgt uitgebreide uitleg over de werkzaamheden aan de auto. Vriendelijk personeel met veel kennis over de auto. Bij de APK krijg je ook bruikbare reparatieadviezen. Het fijne aan deze garage is dat ze eerlijk zijn over de prijs van het onderhoud. Er worden geen onnodige dingen gedaan en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Wij gaan alleen nog maar naar garage Goedbloed om onze auto's te keuren!

arnhem-local-hero.jpg

Het alternatief voor de dealer

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland.

Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG.