Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen.

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Carlijn 18 uur geleden beoordeeld

goede service en vriendelijk personeel.

Arnold witteveen 3 dagen geleden beoordeeld

Top service, auto werd bij het werk gehaald en gebracht. Onderhoudsbeurt, auto kwam keurig gewassen terug.

Sylvia Vergeer 4 dagen geleden beoordeeld

Ook dit jaar weer prima gedaan. Behulpzaam en adviserend.

Robbert 5 dagen geleden beoordeeld

Prima uitgevoerde koprevisie

Chantal 6 dagen geleden beoordeeld

Ik word altijd snel en kundig geholpen. Ik heb niet het idee dat ze onderdelen vervangen die niet nodig zijn wat je weleens van andere garages hoort.

De Buck 6 dagen geleden beoordeeld

Alles weer picobello voor elkaar…

Serge 1 week geleden beoordeeld

Persoonlijke Topservice bij een Topgarage!

Peter van de Heuvel 1 week geleden beoordeeld

In december een mooie Ford Galaxy gekocht bij Auto Service Tilburg. Zeer vriendelijk geholpen door Paul. Auto werd keurig gepoetst opgeleverd. Tijdens de garantieperiode ontstond een probleem met de motor. Deze was alleen op te lossen met een revisie van de motor. Vervelend voor mij als klant maar ook voor de mannen van Auto Service Tilburg. Samen met Erwin de vestigingsmanager en Paul hoofd verkoop goede afspraken kunnen maken over de reparatie en het gebruik van een leenauto. Kosten noch moeite werd gespaard. Zelfs zo dat een passende vakantie Laura werd geregeld. Gisteren de auto opgehaald. Zelfs nu nog een verassing in de vorm van een mooie bos bloemen. Niet nodig maar werd wel gewaardeerd. Een 10 voor de service. Mannen van Auto Service Tilburg bedankt!

Marijke van der Meer 2 weken geleden beoordeeld

Ik ben nog maar kort klant bij James autoservice Mijdrecht maar tot nu toe bevalt het me prima! De mensen zijn allemaal vriendelijk van de receptioniste tot de monteurs..De eerste keer dat ik kwam is de monteur ongeveer 10 minuten met mijn auto bezig geweest en hoefde ik niets te betalen. Ook vind ik het fijn dat ik een leenauto mee krijg als ik mijn auto voor een reparatie of keuring breng. Kortom: ik raad iedereen aan om zijn/haar auto naar een vestiging van James autoservice te brengen!

Hans Duijnstee 2 weken geleden beoordeeld

Van begin tot eind prima. Snel afspraak gemaakt, prima vervangend vervoer! In de ochtend brengen, telefonisch overleg over eventuele extra werkzaamheden. Duidelijke prijsafspraken! Aan te raden als vaste onderhoudsgarage!

E.J.Mulder 3 weken geleden beoordeeld

Tevreden.

E.J.Mulder 3 weken geleden beoordeeld

Tevreden.

E.J.Mulder 3 weken geleden beoordeeld

Tevreden.

Chr. Verkuijl 3 weken geleden beoordeeld

Keurig geholpen, moest wel lang wachten.

R.Tiemens 3 weken geleden beoordeeld

fijne garage

F Dercksen 3 weken geleden beoordeeld

vakkundig door whatsApp met foto's op de hoogte gebracht van de omvang van de problemen en de totale schadeprijs geschat. na vakantie auto opgehaald en de rekening was conform de geschatte prijs.en het voelt alsof ik in een nieuwe auto rijdt.

Bob de Haas 3 weken geleden beoordeeld

Ik had deze keer een ongewone klacht met mijn Opel Vivaro hij rook naar diesel in de cabine en buiten.Ik dacht misschien kleinigheid,maar helaas was het een kostbare reparatie. Heb kontakt gehad met Henno ,hij heeft alles goed uitgelegd waardoor ik begreep waarom het een dure reparatie was en dat mijn auto het waard was. De service is altijd correct en vriendelijk,dus een prettige garage.

Arthur baars 3 weken geleden beoordeeld

Ik ben zeer tevreden zeer klantvriendelijk wij komen zeker terug

Arthur baars 3 weken geleden beoordeeld

Ik ben zeer tevreden zeer klantvriendelijk wij komen zeker terug

E F Apol 3 weken geleden beoordeeld

Goeie service // binnen 38 minuten klaar met onderhoudsbeurt via via ben ik nog 30 euro goedkoper uit dan de andere garage hier in Hoofddorp // volgende keer weer hier ..