Klanten vertellen

Filter op locatie

AMH Bijl over JAMES Autoservice Jan van Dijk Brielle

9,2 Fantastisch

Een grote beurt is altijd een aanslag op je budget, zeker zo aan het begin van het jaar. Maar bij Jan van Dijk geven ze je wel het gevoel, het vertrouwen, dat ze doen wat nodig is, zonder fratsen. En goed. Van het maken van de afspraak, tot het ophalen van de auto, hier denken ze met je mee, houden ze rekening met je wensen en voorkeuren en doen ze echt hun best om je als tevreden klant weer op pad te sturen en te zien terugkomen. Ik heb een heerlijk rijdend autootje en dat komt ook door het goede en vriendelijke onderhoud.

Onderhoudsbeurt op 14 januari 2019

R Driessen over JAMES Autoservice Jan van Dijk Brielle

9,2 Fantastisch

Snelle en goede service. Er werd serieus meegedacht om te zien waar er kosten te besparen vielen en of dit niet ten kostte ging van de veiligheid.

APK op 11 januari 2019

Vredenburg over JAMES Autoservice Cartechnics

8,8 Uitstekend

Grote beurt + apk. Vrij snel gebreken / kosten inzichtelijk en met het oog op de toekomst gekeken wat het beste was voor het beestje.

Onderhoudsbeurt op 11 januari 2019

Gera Vijge over JAMES Autoservice Lokhorst-Zoet

9,9 Fantastisch

APK + reparatie anders niet goed gekeurd en door familie omstandigheden snel geholpen en er werd mee gedacht met hoe snel we alles konden oplossen en klaar krijgen omdat ik mijn auto nodig had. Zeer vriendelijk mee levend bedrijf en mijn dank is groot. APK op 08-01 en alles gemaakt op 11-01 in deze zeer nare periode.

APK op 11 januari 2019

mw vd velde over JAMES Autoservice Goedbloed

9,1 Fantastisch

nieuwebanden+apk+onderhoudsbeurt vond prijs nog meevallen en super service auto werd netjes opgehaald en weer thuisgebracht

Nieuwe banden op 10 januari 2019

Snijder over JAMES Autoservice Mijdrecht

8,8 Uitstekend

Een garagebedrijf wat wij blindelings vertrouwen. Een kom daar nu nog maar eens om in het leven

APK op 10 januari 2019

F. Gras over JAMES Autoservice Cartechnics

9,3 Fantastisch

apk en een grote beurt, ook zijn er nieuwe banden onder gezet. erg tevreden met hoe er te werk ging met de auto en de vriendelijkheid van het personeel. Bij een eerder bezoek kwam ik iets na sluitingstijd voor een nieuwe accu. Ookal waren ze gesloten hielpen ze toch even snel en was ik weer op weg.

Onderhoudsbeurt op 9 januari 2019

Piet Aubel over JAMES Autoservice Jan van Dijk Brielle

9,3 Fantastisch

In een gemoedelijke doch zeer professionele sfeer worden de afgesproken werkzaamheden uitgevoerd. Indien nodig, vindt er overleg plaats (zoals in mijn geval wel of geen nieuwe voorbanden) over verdere stappen.

Onderhoudsbeurt op 8 januari 2019

Mary Rademaker over JAMES Autoservice Mijdrecht

8 Goed

Dit was de eerste keer bij deze garage. Vriendelijk en goed service. Werden netjes gebeld over vervanging winterbanden.

APK op 8 januari 2019

L.J.B. de Wit over JAMES Autoservice Van Batum

10 Fantastisch

Auto uitgelijnd: vlot voor elkaar en een gezellig gesprek tijdens het wachten.

Overig op 7 januari 2019

Nicole H.P. Cnubben over JAMES Autoservice de Wiers

9,3 Fantastisch

Door vandalisme was een buitenspiegel totaal vernield. De garage kon zeer snel inplannen, alle onderdelen voor de reparatie waren binnen 1 dag voorhanden. De reparatie werd vervolgens snel en vakkundig uitgevoerd. De vriendelijkheid van het personeel en de duidelijke toelichting op de factuur verlichten het leed dat door zoiets onvoorziens als vandalisme ontstaat

Reparatie op 7 januari 2019

van Willengen over JAMES Autoservice Mijdrecht

10 Fantastisch

Zeer fijne mensen en vriendelijk. Serieus en goede reparatie. Monteur viel zelfs wat anders nog op, wat hij melde. Als dit niet was gezien hadden er ernstige ongelukken kunnen gebeuren. Dus enorm fijn dat ze niet alleen naar de storing kijken, maar ook meteen verder alles bekijken en het melden. En dan met je overleggen. Top Service!!!

Reparatie op 7 januari 2019

Edwin Rijn over JAMES Autoservice Nooteboom

8,9 Uitstekend

Altijd staan ze klaar voor je en denken ze mee met hoe het onderhoud het voordeligst en goede kwaliteit uitgevoerd kan worden. nooit met klachten gekomen dat ze niet konden maken of er een oplossing voor hadden. En het ideale is dat er altijd wel vervangend vervoer is. Met een groot gezin is het stilstaan van de auto niet makkelijk en is de service van James Nooteboom gewoon geweldig. we willen gewoon geen andere garage meer voor onze auto's en raden ieder die op zoek is naar een goeie garage adviseren wij James autoservice nootenboom aan..

Onderhoudsbeurt op 7 januari 2019

Truus van Maaren over JAMES Autoservice Cartechnics

10 Fantastisch

Vriendelijke klant benadering van eigenaar en werknemers. Prima extra service bij een onderhoudsbeurt, voor er onderdelen vervangen worden bijv. ruitenwissers, wordt er eerst overlegd. Dus nooit een verrassings factuur. Daarnaast als extra halen en brengen van de auto bij ons thuis. Als kers op de taart blijkt je auto ook nog gestofzuigd, gereinigd en gewassen te zijn. Waar krijg je zo'n klantvriendelijke behandeling ? Dank je wel

Onderhoudsbeurt op 4 januari 2019

M. Duijn over JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

9,6 Fantastisch

Mijn eerste keer bij deze JAMES garage, en dat is prima bevallen, dus ik zal er volgende keer zeer waarschijnlijk weer heen gaan. Snelle terugkoppeling en er werd niet moeilijk over gedaan dat ik bepaalde werkzaamheden zelf wilde verrichten. Er werd alleen vermeld dat de auto aan de binnenkant was schoongemaakt, maar dit was niet het geval. Ook zou ik het netjes vinden als de auto aan de buitenzijde was gereinigd, dat is een kleine moeite als je auto voor een grote beurt langskomt.

Onderhoudsbeurt op 4 januari 2019

Eric Bertoen over JAMES Autoservice Van den Berg

9,2 Fantastisch

Ze zijn betrouwbaar en snel. Niet altijd goedkoop. Maar als ze iets doen dan is dat goed.

Onderhoudsbeurt op 3 januari 2019

Bob Hoogendam over JAMES Autoservice Pels

9 Fantastisch

Autobedrijf Pels kenmerkt zich door een hoge klantvriendelijkheid, hoge kwaliteit van het geleverde werk en echte klantgerichtheid in de service die ze leveren.

Reparatie op 3 januari 2019