Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als u uw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen. Rijd je een lease-auto? Dan maak je kans op een Dinercheque t.w.v. €150,-!

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Sander 6 uur geleden beoordeeld

Voor zowel onderhoudsbeurten en reparaties kan je terecht voor goed advies, uitstekende kwaliteit en transparantie in werk en kosten. Vriendelijk en bekwaam personeel aan wie je zeker je auto kan toevertrouwen.

Coen van Tol 1 dag geleden beoordeeld

James Mijdrecht geeft mij altijd een goed gevoel. Ook garantie zaken worden op een zeer professionele manier opgelost. wij zijn al klant sinds de jaren 90 en zijn nog steeds zeer tevreden over de service.

Laurens Rink 2 dagen geleden beoordeeld

Sinds 2018 een vaste klant bij Hendrik de Groot, James Autoservices. Ik heb daar al 2 auto's gekocht. Ik was op zoek naar een andere auto en Hendrik regelt de auto die voldoet aan je wensen. De cijfers die ik heb gegeven lijken overdreven maar niets is minder waar. Bij Hendrik is iedere klant koning! Lekker laagdrempelig, geen verkoopdruk, goede service en het team staat altijd voor je klaar want bij de kleinste dingen kun je er direct terecht. Ook mijn vrienden/familie verwijs ik naar Hendrik en die zijn net zo positief als ikzelf. Ook vandaag een APK met onderhoudsbeurt laten doen en ze bellen altijd netjes om de kosten door te spreken. Ik heb een leenauto meegekregen om gewoon mijn dagelijkse dingen te kunnen doen en het mooiste is dat de auto dezelfde dag weer op kunt halen. Ik heb meerdere garages gehad maar prijs en kwaliteit is Hendrik wat mij betreft de beste. Kortom een goed bedrijf waarmee je jarenlang plezier van je auto kunt hebben. Alles dankzij James Autoservice

Lisa van Kuijeren 2 dagen geleden beoordeeld

Snelle en vriendelijke service. Er werd meegedacht over APK gelijktijdig met de onderhoudsbeurt ivm besparing kosten.

oving 2 dagen geleden beoordeeld

prima werk verricht

Werner Waalwijk 2 dagen geleden beoordeeld

Weer zeer goed en vooral snel geholpen na een probleem met de waterpomp.

Lagemaat 3 dagen geleden beoordeeld

Goede en snelle service. Werden de zelfde dag nog geholpen met ons probleem.

R. 3 dagen geleden beoordeeld

Zowel onderhoud als (eerste) APK laten uitvoeren. Voorheen dealer-onderhouden, nu voor het eerst bij James Autoservice. Zeer goed bevallen, met name transparantie, kwaliteit, vriendelijkheid, uitleg.

J.L. Tiggelman 4 dagen geleden beoordeeld

Zoals altijd een prettige, correcte afhandeling

Rekha 4 dagen geleden beoordeeld

Zoals altijd vriendelijk ontvangen en ze gingen meteen aan de slag met mijn auto en heb niet lang hoeven wachten.

E.J.Schaap 5 dagen geleden beoordeeld

Ik kom hier nu een jaar of 10 en word altijd zeer vriendelijk en supersnel geholpen, voor de APK krijg ik ruim op tijd bericht, en een afspraak is snel gemaakt. Ook voor onderhoudsbeurten en spoed dingetjes (bijv. brandend lampje op het dashboard ) kom ik hier graag, ik kan altijd terecht en kan vaak direct worden geholpen. Tevens vind ik het fijn dat ik goed advies krijg en tips en tricks om ellende te voorkomen. Al met al ben ik blij dat ik bij James kom.

Gerben Groot Rouwen 5 dagen geleden beoordeeld

Mooi en zeer net bedrijf, ik ben er erg goed geholpen, bovendien erg toegangkelijk.

Reinder Otter 5 dagen geleden beoordeeld

Erg prettige haal en breng service van de auto. Altijd netjes weer afgeleverd, inclusief uitzuigen

Joost 6 dagen geleden beoordeeld

Afspraak gemaakt ruim van te voren. In de ochtend de auto gebracht en kon hem om 14u al weer ophalen. Super snel dus. Ook zijn alle aangeven punten bekeken bij de onderhoudsbeurt. APK en onderhoudsbeurt tegelijk laten doen.

Martijn den Boer 1 week geleden beoordeeld

Zeer klantvriendelijk, goede kwaliteit en service.

leroy 1 week geleden beoordeeld

Prima en snelle apk ondanks er toch wel wat moest gebeuren. Super!

leroy 1 week geleden beoordeeld

Deuren werken weer naar behoren na vervangen van de sloten. Top!

Stroet 1 week geleden beoordeeld

De aankoop van een occasion bij Wagendorp, na een aantal andere dealers in de regio te hebben bezocht, was een verademing. Gastvrij, behulpzaam, meedenken qua budget, vriendelijkheid..... Kortom, Wagendorp Doetinchem daar kan menig handelaar en garage een voorbeeld aan nemen. Om als leek de stap te durven nemen een aankoop te doen, daar is vertrouwen voor nodig. En dat is nu juist zeldzaam in die branche

Milan 1 week geleden beoordeeld

De apk was weer keurig uitgevoerd met de nodige reparaties. zeer tevreden

R Tiemens 1 week geleden beoordeeld

Prima garage staan altijd voor je klaar

arnhem-local-hero.jpg

Het alternatief voor de dealer

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland.

Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG.