Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen.

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Matthew Loulidi 9 uur geleden beoordeeld

Altijd uitmuntende, vriendelijke en snelle service. En niet onbelangrijk, tegen een goede prijs. Altijd fijn om te weten dat wanneer het nodig is, ik mijn auto in goede handen achterlaat en als nieuw terugkrijg.

Dohmen 10 uur geleden beoordeeld

Duidelijke omschrijving van wat er is gedaan; en dat alles tegen een acceptabele prijs. Auto blijft, hopelijk, prima rijden zonder problemen.

G. Prinsen 11 uur geleden beoordeeld

staan direct voor ons klaar als er wat met auto is, zeer spoedig hersteld. kon zelfde dag en ook nieuwe banden ondergezet, wat deze maand toch ook moest gebeuren

M. Van Aken 11 uur geleden beoordeeld

Vlot accuraat en goed

J. Burger 15 uur geleden beoordeeld

Vriendelijk geholpen, duidelijkheid vooraf over de kosten en sneller dan verwacht was de auto klaar!

Roger van Schie 1 dag geleden beoordeeld

Onze auto was op vakantie in Frankrijk provisorisch gerepareerd. Na een kokende motor was de ventilator vervangen, maar standaard aangezet omdat de regeling niet functioneerde. Cartechnics heeft de reparatie nagekeken en de storing vlotjes opgelost.

Andre van Essen 1 dag geleden beoordeeld

Eerste bezoek aan James autoservice echt een topervaring. We zijn top geholpen met de reparatie van onze auto eerst een diagnose gesteld Kon de auto direct laten staan, werden netjes (ongevraagd)thuis gebracht. . Volgende dag werd ik nogmaals gebeld of de reparatie kon worden uitgevoerd. Kon s,middags de auto weer halen, voor de afgesproken prijs. Waar vindt je dit nog, zal James autoservice zeker aanbevelen bij familie of vrienden.

Erik Kroon 1 dag geleden beoordeeld

Na een onderhoudsbeurt werd aangegeven dat een tweetal banden nog wel mee konden maar vóór de winter vervangen moesten worden. Zo gezegd, zo gedaan. Afspraak gemaakt, banden werden besteld. Binnen de afgesproken tijd was de auto voorzien van de twee nieuwe banden en stond de auto keurig en schoon weer klaar. Uiterst vriendelijke mensen en medewerkers. Gewoon TOP!!

Erik Kroon 1 dag geleden beoordeeld

Na een onderhoudsbeurt werd aangegeven dat een tweetal banden nog wel mee konden maar vóór de winter vervangen moesten worden. Zo gezegd, zo gedaan. Afspraak gemaakt, banden werden besteld. Binnen de afgesproken tijd was de auto voorzien van de twee nieuwe banden en stond de auto keurig en schoon weer klaar. Uiterst vriendelijke mensen en medewerkers. Gewoon TOP!!

Erik van Eijk 1 dag geleden beoordeeld

Op de een of andere manier voelt het ouderwets prettig om een afspraak te maken met voor wat op dat moment nodig is voor je auto. Zowel telefonisch als direct contact met de twee dames achter de balie, alsmede de communicatie met de monteurs die ook meedenken. Niet gelijk onderdelen vervangen maar kijken hoe het anders kan én oplossen. Geen opgefokte bende en figuren die zich interessant vinden. Top!

Ronald Molegraaf 2 dagen geleden beoordeeld

Hoi, ik kreeg een storing met de auto. Dit was niet gelijk te vinden, tussen alle werkzaamheden door hebben ze mijn auto er tussen door onderzocht. Uiteindelijk bleek het een kabelbeuk te zijn. Maar goed ik ben goed geholpen, de monteur heeft zelf avonds mijn auto meegenomen om een proefrit te doen. Daar hadden ze geen tijd meer voor op de normale werkdag, dus top!!! een tevreden klant

Steven Poeran 3 dagen geleden beoordeeld

We worden altijd goed geholpen. De medewerkers zijn altijd heel erg vriendelijk. De medewerkers zijn eerlijk en oprecht en denken met je mee. Juiste advies op maat en in belang van de klant. Iedereen kan zijn auto brengen naar de mannen uit Rijswijk!

T.M. Speijer 3 dagen geleden beoordeeld

En nieuwe achterbanden! Duidelijke uitleg waarom het beter was die te vervangen, ondanks het zoeken naar de dop om de wielen te verwisselen bleef de monteur zeer vriendelijk! Leenfiets meegekregen, en uiteindelijk blij met een schone, goedgekeurde auto naar huis. Ik ben erg blij met James Mijdrecht.

Nathalie Odijk 4 dagen geleden beoordeeld

Op advies van iemand anders contact gezocht omdat mijn auto koelvloeistof lekte.... nog niet eerder bij deze garage geweest, ik kon direct terecht. Met de eerste indicatie van wat er mogelijk mis zou kunnen zijn en de duur van de reparatie, mocht ik de auto achterlaten en kreeg ik zonder enig probleem vervangend vervoer mee. Na een nadere check bleek er toch meer mis te zijn .... ik werd gebeld en na overleg overgegaan tot reparatie. Top service en erg tevreden over de afhandeling. Zonder twijfel zal ik voor een volgende reparatie of onderhoudsbeurt bij jullie aankloppen Bedankt!

wilma de vries 4 dagen geleden beoordeeld

Ook deze keer weer super geholpen. Snelle opstartservice toen auto niet wilde starten, leenauto, meedenken over reparaties en advies over levensduur auto. Superfijn om zo'n betrouwbare garage in de buurt te hebben waar je zonder schroom terecht kunt (als vrouw zijnde), al is het maar om even een lampje te vervangen.

Pepijn Caers 1 week geleden beoordeeld

Netje en snel geholpen. Vriendelijk mensen.

J. Klees 1 week geleden beoordeeld

Goed maar niet goedkoop/

Ivo Rasenberg 1 week geleden beoordeeld

Auto vroeg afgegeven, er stond een vervangende auto gereed en in de middag mijn auto opgehaald. De auto van binnen en buiten gereinigd. De kwaliteit op het niveau, showroom. Klaar !! Mannen van van Riel, een dikke pluim !! Nog nooit zo'n service gehad! TOP.

Roger Veldpaus 1 week geleden beoordeeld

Wederom heeft James autoservice Cartechnics in IJsselstein ons supersnel uit de brand geholpen. De uitlaat van de auto van onze kinderen lag bijna op de grond. Mijn zoon (20) is naar Cartechnics gereden en werd direct heel fijn geholpen. Zelfde dag nog onderdeel besteld en reparatie afgerond. Super fijn !

Steven Schroor 1 week geleden beoordeeld

Electronische storing. Zeer vakkundig ontvangen en te woord gestaan. Snel geholpen en uiteindelijk een redelijke prijs voor reparatie