Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als u uw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen. Rijd je een lease-auto? Dan maak je kans op een Dinercheque t.w.v. €150,-!

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Martijn de Haan 1 uur geleden beoordeeld

Zeer vriendelijk en geven mij vooral het gevoel dat ze geheel eerlijk tegen mij zijn over wat er aan de auto scheelt.

Joost 1 dag geleden beoordeeld

Ik ben vriendelijk geholpen aan een afspraak toen mijn APK afliep. Binnen een week kon ik terecht voor de APK en grote beurt, en de auto was diezelfde dag nog klaar. Werd vriendelijk geholpen met kiezen, Ik kreeg inzicht in de staat van mijn auto en wat direct moest gebeuren en wat evt. later kan. het feit dat ik hier invloed op had gaf een prettig gevoel. Ik ben goed geholpen en ik ben van plan voorlopig terug te komen bij James vestiging Mijdrecht.

C. van den IJssel 2 dagen geleden beoordeeld

Nadat ik een jaar geleden mijn Toyota bij Jamesautoservice heb aangeschaft ,nu ook gekozen om het onderhoud hier te doen. De klantvriendelijkheid en de gemotiveerde mensen die hier werken spreken me erg aan.Mijn 18 jaar oude Toyota Corolla loopt weer als een zonnetje. Mijn VW Golf komt vanaf nu ook voor onderhoud bij Jamesautoservice i.p.v. de merkdealer . Bedankt .

Wilma 2 dagen geleden beoordeeld

Bij James Mijdrecht denken ze goed mee en zijn ze goed op de hoogte van de situatie van de clienten en hun auto. Goed overleg over wat wel en niet noodzakelijk om te doen rekening houdend met de financiën. Klantvriendelijkheid is top!

C. Poederbach 2 dagen geleden beoordeeld

Je bent géén vaste klant bij James, maar hebt wel een probleem met je auto, terwijl je eigen garage op vakantie is. Dat maakt voor James Mijdrecht niet uit. Toen ik belde was de eerste reactie; "het gaat om de veiligheid van de auto en daarmee de inzittenden". Komt u maar langs. Zo gezegd, zo gedaan. Ondanks de volle agenda (garage) werd de auto direct o.b.v. de klacht nagekeken. 1e diagnose gesteld, waarbij het er op leek dat de remmen niet op orde waren. Ze hebben toen ruimte gemaakt om de auto verder na te kijken en telefonisch af te stemmen wat er moest worden gedaan. De geboden oplossing bestond uit 1e deel wat moest worden gedaan om veilig te kunnen rijden en het 2e deel hoefde niet per direct, maar was wel op korte termijn noodzakelijk. Ik heb gekozen voor alleen het 1e deel te laten doen. De volgende dag kon ik de auto alweer ophalen met afgesproken factuur. Géén gepush, géén gedoe en géén wazig verhaal. Kortom: 100% dank en lof en in het bijzonder Patrick.

Joyce Paffen 3 dagen geleden beoordeeld

Snelle, heldere en goede communicatie. Er kwamen wat extra kosten bij maar daar werd ik snel en eerlijk over geïnformeerd

Martin 3 dagen geleden beoordeeld

Altijd goede service altijd alles in samenspraak met de klant. Kortom geweldige service en eigenlijk nooit geen klagen. Ook de prijs valt reuze mee, en er word altijd naar een oplossing gezocht, mocht de prijs flink oplopen. Top bedrijf, Top Service , Top klantvriendelijkheid.

Marianne Schippers 4 dagen geleden beoordeeld

Altijd correct en vriendelijk. Al heel veel jaren tevreden klant.

J.c van Dijk 4 dagen geleden beoordeeld

Goede zaak, fijne werknemers, behulpzaam, assertief met hier en daar een klein schoonheidsfoutje.

Leushuis 4 dagen geleden beoordeeld

Super vriendelijke nette service. Wij komen hier zeker weer.

A Vink 6 dagen geleden beoordeeld

Prima bedrijf.

W. Bos 6 dagen geleden beoordeeld

Had persoonlijk nog niet gehoord van James autoservice Mijn leaseauto moest een grote beurt hebben. Door de optie van halen en brengen was mijn keuze snel gemaakt. Fantastische service Hulpvaardig

Wouter Braaf 6 dagen geleden beoordeeld

Ik kom al jaren bij Van den Berg in Hoofddorp. Altijd goed advies, altijd snel geholpen en ze denken met je mee. Niet twijfelen; gewoon je auto hierheen brengen als er iets mee is! En nee, ik heb geen aandelen :-)

van den Berge 1 week geleden beoordeeld

Goede en vriendelijke service. Meedenkend

Roger van Schie 1 week geleden beoordeeld

Distributieriem laten vervangen. Afspraak was snel mogelijk. Prima service en op tijd klaar.

Werner Waalwijk 1 week geleden beoordeeld

Wederom adequaat en kostenbewust geholpen door het Cartechnics team.

H.J. Simmelink 1 week geleden beoordeeld

Top garage, denken goed met je mee voor een goede oplossing.

Suus 1 week geleden beoordeeld

Mijn auto weggebracht voor een onderhoudsbeurt. In de ochtend gebracht en enkele uren later gebeld om te overleggen wat er uitgevoerd moest worden. Aan het einde van de middag kon ik hem weer ophalen. Bij het ophalen van mijn auto werd er nogmaals duidelijk en vriendelijk verteld wat er is gedaan. Mijn auto rijdt weer heerlijk! Ben de dag erna nog even langsgereden voor mijn raam die twee keer open was gegaan en de mannen hebben er meteen even nagekeken, maar was gelukkig niks aan de hand. Top service en altijd zeer vriendelijk en behulpzaam!

Tim 1 week geleden beoordeeld

Vriendelijk en snel.

Richard Lammeree 1 week geleden beoordeeld

Afspraak gemaakt via de website. Kon snel terecht. Ondernemer kent mijn auto en vertelde bij de vorige beurt al dat de remblokken eraan zaten te komen. Geen verassingen dus. Snel geholpen.

arnhem-local-hero.jpg

Het alternatief voor de dealer

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland.

Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG.