Klanten vertellen

Filter op locatie

J.m de Jonge over JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

8,8 Uitstekend

apk keuring en onderhoudsbeurt laten doen ,remschijven en remblokken vervangen

APK op 16 januari 2019

M. Duijn over JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

9,6 Fantastisch

Mijn eerste keer bij deze JAMES garage, en dat is prima bevallen, dus ik zal er volgende keer zeer waarschijnlijk weer heen gaan. Snelle terugkoppeling en er werd niet moeilijk over gedaan dat ik bepaalde werkzaamheden zelf wilde verrichten. Er werd alleen vermeld dat de auto aan de binnenkant was schoongemaakt, maar dit was niet het geval. Ook zou ik het netjes vinden als de auto aan de buitenzijde was gereinigd, dat is een kleine moeite als je auto voor een grote beurt langskomt.

Onderhoudsbeurt op 4 januari 2019

A. van Vuuren over JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

9,9 Fantastisch

airco begeven onderweg vanuit Brabant, 30 graden buiten en morgen op vakantie met de auto met twee kinderen ;-( vanmorgen toch maar even een telefoontje gedaan naar garage Nieuwenhuijsen. heel vriendelijk en meedenkend en konden meteen langskomen. auto konden we direct achterlaten, klein half uurtje later een telefoontje met de kosten, en werkelijk 3 uur later een hele aircopomp vervangen. super service, vriendelijke mensen en erg behulpzaam. echt heel blij met het resultaat met deze warmte. :-)

Reparatie op 3 augustus 2018

Q.Schoute over JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

9,3 Fantastisch

Bij Kwikfit Voorburg werd mijn auto voor apk afgekeurd ivm. te hoog co%. Zij konden mij niet verder helpen en ben op advies van mijn Pa naar Nieuwenhuijsen autoservice te Rijswijk gegaan, binnen 2 uur was het gefixed dmv het vervangen van een speciale sonde!

Reparatie op 11 juli 2018

Annemiek Annegarn over JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

9,8 Fantastisch

Erg vriendelijk personeel, altijd heel behulpzaam bijvoorbeeld bij het uitleggen van een technische omschrijving op de overigens transparante en duidelijke factuur. Je wordt goed op de hoogte gehouden terwijl ze met je auto bezig zijn over de stand van zaken en (meer)kosten. Ze geven je een vertrouwd gevoel en het gevoel dat je auto in vakkundige handen is. En na afloop van een onderhoudsbeurt, is je auto gestofzuigd. Echt super service!

Onderhoudsbeurt op 25 mei 2018

El Houssain over JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

8,8 Uitstekend

Mijn auto was aan een onderhoudsbeurt toe, alles gecontroleerd, noodzakelijke onderdelen waren snel besteld en gemonteerd. Ik werd er eerst netjes over gebeld. Auto was niet dezelfde dag klaar, maar er moest ook nogal wat aan gebeuren. Ik koos voor dit garagebedrijf aan de hand van de positieve recensies op dit forum. Mijn indruk van het bedrijf is ook positief, dus de volgende beurt en APK laat ik ook door garage Nieuwenhuijsen doen.

Onderhoudsbeurt op 23 mei 2018

Ilonka de Jonge over JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

9,8 Fantastisch

Vol vertrouwen breng ik mijn auto bij James Auto Service Nieuwenhuijsen, er wordt goed gecommuniceerd dus achteraf nooit verrassingen.

Onderhoudsbeurt op 15 mei 2018

P.H. de Böck ( bij hun geplaatst als Buck ) over JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

9,3 Fantastisch

Ik ben al jaren klant bij Nieuwenhuijsen met mijn MX5. Mijn tweede MX5 moest op 12-4-2018 een grote beurt plus APK hebben. Tevens moest de airco bijgevuld en gecontroleerd worden. Ik werd gebeld dat mijn voorste schijfremmen voor vervanging aan toe waren en omdat ik weet dat ze geen flauwe kul uithalen ben ik direct akkoord gegaan. Mijn ruitenwissers waren ook niet meer 100% en werden vervangen. Mijn linker-ruitenwisser had een windvanger en zij hebben nu zowel links al rechts een nieuwe windvanger geplaatst. Geweldig leuke service en altijd bijzonder vriendelijke mensen.

Onderhoudsbeurt op 12 april 2018

Nathalie de Nijs over JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

9,3 Fantastisch

We kwamen voor een reparatie en onderhoudsbeurt in een. Uiteindelijk bleek er meer gedaan te moeten worden dan we van te voren verwacht hadden, de auto was dan ook al een poosje niet meer bij de garage geweest. De service is super, je wordt goed op de hoogte gehouden en er wordt overlegd met de klant wat er moet gebeuren en of dat op dat moment uitkomt of past. Kortom een fijne, betrouwbare garage die meedenkt.

Onderhoudsbeurt op 9 april 2018

D.Willemsen over JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

9,1 Fantastisch

de servicebereidheid en daarnaast toch de klantvriendelijkheid is doorslaggevend om al jarenlang klant te zijn

Onderhoudsbeurt op 15 maart 2018

R Rijnsent Brandes over JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

9 Fantastisch

Weer prima service gehad bij deze garage. De prijsopgave klopte prima bij de gegeven informatie en alles gaat altijd in overleg. Er word goed met de klant meegedacht. De medewerker van de receptie is altijd vriendelijk en de leenauto is elke keer weer prima geregeld.

Onderhoudsbeurt op 8 februari 2018

M. Toet over JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

9,4 Fantastisch

Mijn auto moest voor een APK en gelijk maar een onderhoudsbeurt laten geven. Je wordt daar echt vriendelijk geholpen en men denkt met je mee. Vervangend vervoer is geen probleem en je auto wordt ook nog goed schoongemaakt voordat je deze weer terugkrijgt, echt top. Alles wordt duidelijk en transparant uitgelegd. Je wordt op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en prijsopgave geen probleem, er wordt zelfs meegedacht wat wel en niet noodzakelijk is. Echt een klantvriendelijk bedrijf. Kom daar graag weer terug komende jaren voor APK en onderhoud, eindelijk weer een garage waar ik vertrouwen in heb!

Onderhoudsbeurt op 17 januari 2018

Yannis Engelvaart over JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

9,2 Fantastisch

Vriendelijk, altijd tijd als het nodig is en vakkundig onderlegd.

Reparatie op 10 november 2017

Detlev Schueder over JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

9,2 Fantastisch

Ze hebben het probleem snel gevonden en opgelost. Heel betrouwbaar.

Reparatie op 3 november 2017

Peter Exel over JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

8,9 Uitstekend

Duidelijke communicatie over bijkomende kosten. Daarnaast voor een gering bedrag de distributieketting gecontroleerd en andere mogelijke mankementen nagekeken. Prima service!

Onderhoudsbeurt op 17 oktober 2017

P.A. Taal over JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

8,9 Uitstekend

Prima service, duidelijke uitleg en heldere specificatie van de kosten. Ik kom hier zeker terug, niets op aan te merken.

Reparatie op 20 september 2017

Francisca Dijkhuizen over JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

9,6 Fantastisch

Geweldige tent! Rij met een ouwe bak van bijna 20 jaar oud. Bij onderhoudsbeurt bleken packingen vervangen te moeten worden vanwege te hoog toerental motor, helaas, nergens meer te bestellen/krijgen. De mannen hebben het weer perfect opgelost! Ze hebben ze gewoon nagemaakt! Nergens meer last van! Ze houden me altijd perfect op de hoogte van de kosten en werkzaamheden en denken altijd mee. Voor mij echt geen andere garage meer!

Onderhoudsbeurt op 5 september 2017

Simeon Wentink over JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

9,4 Fantastisch

Ik was opzoek naar een nieuwe autogarage om onderhoud te laten doen. Ik ging voor naar nieuwhuijsen. Tijdens het onderhoud kwamen er een aantal gebreken aan het licht, ik werd netjes geïnformeerd en alles werd goed uitgelegd. Ze hebben het onderdeel wat defect was laten zien. Hierdoor heb ik een goed gevoel aan nieuwhuijsen overgehouden en zal voor de volgende onderhoudsbeurt en APK weer een bezoek brengen aan deze garage.

Onderhoudsbeurt op 24 augustus 2017