Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen.

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

ARKA Mode Holding 8 uur geleden beoordeeld

Zeer vriendelijk personeel

Dannie de Ronde 8 uur geleden beoordeeld

's ochtends gebeld dat mijn uitlaat stuk was, dus geen afspraak gemaakt van tevoren, rond 11 uur auto bij de garage gezet, en in de middag kon ik hem weer ophalen gerepareerd en wel. Top service, snel en prima geregeld.

Hein Akerboom 1 dag geleden beoordeeld

Auto weggebracht voor APK, onderhoudsbeurt en bandenwissel. Daarna weet ik dat ik weer veilig de weg op kan want de auto is goed gecontroleerd. Deze keer gebeld dat twee zomerbanden te weinig profiel hadden en een ban een scheur had. Nota is helder gespecificeerd.

Koelman 1 dag geleden beoordeeld

Grote onderhoudsbeurt met APK snel en netjes uitgevoerd. Goed op de hoogte gehouden van de extra noodzakelijke reparaties. Vervanging remblokken zelfde ochtend gelijk uitgevoerd.

M. van Teeffelen 6 dagen geleden beoordeeld

Zoals altijd prima geholpen en vooraf goed geïnformeerd over de werkzaamheden

J. van der Meer 6 dagen geleden beoordeeld

Prima geregeld allemaal en volgens afspraak.

Martijn de Glopper 6 dagen geleden beoordeeld

Ik ben zeer goed geholpen en ze hebben mij eerst netjes op de hoogte gebracht van de kosten en de alternatieven. Tijdens en na de reparatie ook nog toelichting gekregen waarom die reparaties nodig waren. Al met al nooit leuk om een grote reparatie te moeten laten doen maar wel tevreden over hoe het ging en de geboden alternatieven.

Wim hartman 6 dagen geleden beoordeeld

Reparatie imo systeem. Was wel erg prijzig maar goed uitgevoerd. Na de reparatie bleek de auto gewassen en gestofzuigd. De leenauto werd na een telefoontje hierover van de rekening afgehaald. Klasse.

R 1 week geleden beoordeeld

Prima garage

K. Bax 1 week geleden beoordeeld

Snel en goed gerepareerd

J.G. Kerstholt 1 week geleden beoordeeld

Weer alles top opgeleverd!!

M. van der Klok 1 week geleden beoordeeld

Uitstekende service en mocht er iets niet goed zijn, dan wordt dat meer dan gecompenseerd

Stekelenburg 1 week geleden beoordeeld

Zoals altijd weer de vriendelijkheid, de behulpzaamheid, de snelheid was weer top! De klant is hier echt nog koning! Sfeer in de garage is ook echt fijn!

Stekelenburg 1 week geleden beoordeeld

Zoals altijd weer de vriendelijkheid, de behulpzaamheid, de snelheid was weer top! De klant is hier echt nog koning! Sfeer in de garage is ook echt fijn!

Wim 1 week geleden beoordeeld

Kon heel snel terecht voor het monteren van twee nieuwe banden. Goeie service en er wordt meegedacht met de klant.

R 1 week geleden beoordeeld

Prima garage

George Herklots 1 week geleden beoordeeld

Al aantal reparaties laten uitvoeren. Wordt altijd goed en snel geholpen. Vaak kan ik dezelfde dag de auto alweer ophalen.

Wilma Pecht 3 weken geleden beoordeeld

Altijd behulpzaam, snelle service en klantvriendelijk.

M.I.Witteveen 3 weken geleden beoordeeld

heb trekhaak laten monteren 13 polig en keurig gemonteerd en fijne service. Ik kreeg ook een leenauto gratis kortom goed aan te bevelen. komen alle gemaakte afspraken na.

Wim Adam 3 weken geleden beoordeeld

voor APK, onderhoudsbeurt en kleine reparaties gaan wij naar Cartechnics omdat we daar altijd goed geholpen worden. Erg vriendelijke mensen met kennis van zaken en goede prijs kwaliteit verhouding!