JAMES Autoservice Nooteboom

Welkom bij JAMES Autoservice Nooteboom Vlaardingen! Nooteboom Vlaardingen is al sinds 2009 aangesloten bij JAMES en bevindt zich op een centraal gelegen plek in Vlaardingen. Het bedrijf is aangesloten bij de BOVAG en gecertificeerd door de Stichting Duurzaam Repareren. Zowel particulieren als leaserijders zijn van harte welkom!

Auto-onderhoud

Maak eenvoudig en snel een online afspraak voor uw APK. U kunt al een APK laten uitvoeren vanaf € 29,- (inclusief afmeldkosten). Ook voor een onderhoudsbeurt zoals een grote- of kleine beurt, aircoservice of een reparatie aan uw auto bent u bij JAMES Autoservice Nooteboom aan het goede adres.

Banden en velgen

Voor uw autobanden, winterbanden, bandenwissels en lichtmetalen velgen kunt u terecht bij JAMES. Informeer telefonisch of aan de balie naar de mogelijkheden voor onder uw auto. Direct uw bandenwissel inplannen? Dit kan eenvoudig online.

Haal- en brengservice

Onze zakelijke klanten profiteren van haal- en brengservice bij onderhoud, zo heeft u geen omkijken meer naar het wegbrengen of ophalen en bespaart u tijd.

Klantvriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel, men gaat zeer serieus om met je auto en bij vragen krijg je altijd een eerlijk advies.

Mark van Niel

Occasions

Bij JAMES Autoservice Nooteboom heeft u de keuze uit een ruim aanbod van occasions. We hechten veel waarde aan de kwaliteit van deze occasions. U kan daarom rekenen op een eerlijk advies en gegarandeerde kwaliteit. Is de occasion die u zoekt niet voorradig? Geef uw wensen door en wij zoeken de door u gewenste auto op!

Huren van auto’s, dakkoffers en sneeuwkettingen

Naast APK, auto-onderhoud en -reparatie, banden en occasions kunt u bij JAMES Autoservice Nooteboom Vlaardingen ook terecht voor het huren of (short)leasen van een auto en het huren van dakkoffers en sneeuwkettingen. Alle informatie hierover vindt u op de website van Nooteboom. 

Klant centraal

Ook in Vlaardingen wordt u ontzorgt, de medewerkers staan u graag te woord voor al uw vragen. Door de korte communicatielijnen en het enthousiasme van de medewerkers bereiken ze dat u snel en goed geholpen wordt! U bent van harte welkom aan de Industrieweg 17-19 in Vlaardingen voor meer informatie kijk op www.nooteboomvlaardingen.nl.